Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(sher @ 2010 02 21, 22:08)
sakyciau bronzantui 134 tiktu, jis didelis toks smile.gif man labai patinka  thumbup.gif  o seseliams  jei tai pirmas sepetelis patarciau 217, man tai pagrindinis sepetelis seseliams smile.gif

O tu turi 134 sepeteli? Labai noriu daugiau info apie ji, nes planuoju pirkti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 02 21, 22:47)
O tu turi 134 sepeteli? Labai noriu daugiau info apie ji, nes planuoju pirkti.... ax.gif

turiu smile.gif man patinka, su juo patogu dengti veida bronzantu ir pudra biria, greitai paskirsto, sereliai svelnus, galas sepetelio kur jau sereliai yra toks neapvalus o plokscia forma daugiau, tai siaip galima ir pakonturuoti veida su juo smile.gif na ziurint kokiam tikslui ji nori isigyti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 02 22, 19:16)
turiu smile.gif man patinka, su juo patogu dengti veida bronzantu ir pudra biria, greitai paskirsto, sereliai svelnus, galas sepetelio kur jau sereliai yra toks neapvalus o plokscia forma daugiau, tai siaip galima ir pakonturuoti veida su juo smile.gif  na ziurint kokiam tikslui ji nori isigyti..  smile.gif

O jiega. Laabai paprasyciau kai turesi laiko nufotkink ji prasau ant delno. Noriu [aziureti kokio jis dydzio. Nes tiesa sakant galvoju 150 ar 134 imti. Niekaip neapsisprendziu. unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri jau turi si mac 138, gali pakomentuoti?
user posted image
Atsakyti
Idedu Sher MAC 134 sepetuko nuotraukas, gal kad irgi bus idomu paziureti.
Aciu tau labai aciuks.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man visai nieko MAC tušas X-MASCARA, labai natūraliai atrodo, o ir mano jautriom akim tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2010 02 24, 17:29)
Man visai nieko MAC tušas X-MASCARA, labai natūraliai atrodo, o ir mano jautriom akim tinka 4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu, man irgi nieko... nieko gero. g.gif
Atsakyti
sher šepetukas originalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 24, 17:49)
sher šepetukas originalus?  g.gif

kodel klausi? man tai neatrodo fuflo. atrodo panasus i mano 134 g.gif
Atsakyti
nes kotelis tiesus, tas metalinė dalis. ar čia dėl to, kad LE?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 24, 19:38)

O 134 ne LE.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 24, 18:38)

tiesus kotelis? nesupratau kazko blush2.gif

siaip mano mylimiausias sepetelis veido, be konkurencijos. svelnesnio nesu turejus wub.gif
Atsakyti