QUOTE(v-i-k-a @ 2010 02 20, 10:59)
Man asmeniskai atrodo kad pudrai reiktu dydesnio. 109 mazokas tam reikalui.
O tai kokį tada patartum
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 02 20, 12:29)
O tai kokį tada patartum
Jai jieskot pudrai tai patarciau kabuki. Geriu geris. Poto 150 arba 134. Cia jau koks patiks. Man asmeniskai labiau 134 patinka, jis dydelis panasus i kabuki.
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 02 20, 11:44)
Jai jieskot pudrai tai patarciau kabuki. Geriu geris. Poto 150 arba 134. Cia jau koks patiks. Man asmeniskai labiau 134 patinka, jis dydelis panasus i kabuki.
Ačiukas reiks pasidairyt, nes kažkaip labai jau mane traukia išbandyt daug ką iš MAC labai noriu dar akių makijažo valiklio, tušo, žodžiu..
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 02 20, 12:51)
Ačiukas reiks pasidairyt, nes kažkaip labai jau mane traukia išbandyt daug ką iš MAC labai noriu dar akių makijažo valiklio, tušo, žodžiu..
sveika na as turejau akiu makiazo valikli tai man jis nepatiko nusivalius akytes reikia butinai su vandeniu dar nusiprausti kitaip lieka balta plevele na ten ant ipakavimo buvo parasyta kad po valymo paskui su vandenuku nusiprausti bet tai perskaiciau tik kai i namus gryzau labai neekonomiskai naudojasi daug jo reikia nes per viena karta gerai nenuvalo na zodiu labai jis man nepatiko nezinau kaip kitoms gal yra kam patinka. ps. man kolkas pats paciausias akiu valiklis shiseido labai ilgai jo uztenka naudoju jau ne pirma buteliuka ir man jis
man tusas irgi nepatiko... sepetelis per didelis buvo ir kazkaip kvailai blakstienas padengdavo... As bandziau Plush Lush tusa. gal kai kuriems ir tinka.
QUOTE(Akvilexxx @ 2010 02 20, 11:04)
Mergaitės, o tai 109 mažas, bet patogu su juo bronzantą ar pudrą tept neužima daugiau laiko
jei konturui - idealus, jei visam zandui tepti - mazas
koki sepeteli patartumet seseliam, kad rauksliai paryskint ir seip tiksliai seselius uztept?
QUOTE(shemsa @ 2010 02 20, 22:01)
koki sepeteli patartumet seseliam, kad rauksliai paryskint ir seip tiksliai seselius uztept?
gal 239
sakyciau bronzantui 134 tiktu, jis didelis toks man labai patinka o seseliams jei tai pirmas sepetelis patarciau 217, man tai pagrindinis sepetelis seseliams
QUOTE(shemsa @ 2010 02 20, 22:01)
man atrodo geriausias siam variantui butu 219