Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Darijac @ 2010 02 01, 14:47)
mano oda normali siaip, bet pasauseja saltu metu laiku. o si krempudra stipriai maskuoja? man nereikia stipriai maskuojancios doh.gif man norisi lengvos kazkokios. nezinau ka daryti doh.gif

Galvojai apie Select SPF 15 Foundation? Labai lengvos konsistencijos, mazai jos reikia uztepti ant veido. Maskuoja minimaliai, tik veido spalva sulygina. Poru nekemsa, nes mano oda linkusi i tokius dalykus. Esu baltaode, emiau NC20, bet ziuriu 25 numeriai duotu daugiau gal gyvumo... Siaip dar egypto zeme pataplioju veida visada. Kas gerai atrodo, kad pries saule pudra subtiliai blizga mazyciais mazyciais blizguciais wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(mantra @ 2010 02 02, 15:41)
Galvojai apie Select SPF 15 Foundation? Labai lengvos konsistencijos, mazai jos reikia uztepti ant veido. Maskuoja minimaliai, tik veido spalva sulygina. Poru nekemsa, nes mano oda linkusi i tokius dalykus. Esu baltaode, emiau NC20, bet ziuriu 25 numeriai duotu daugiau gal  gyvumo... Siaip dar egypto zeme pataplioju veida visada. Kas gerai atrodo, kad pries saule pudra subtiliai blizga mazyciais mazyciais blizguciais  wub.gif .

jau uzsisakiau studio sculpt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 02 01, 14:19)
Pastebejau kad kolekcijoje Spring Colour Forecast (4 Colour Collection), 3 ir 4 kolekcijuose naujas dizainas 4 seseliu paleciu. Idomu cia pastovus bus dizainas ar tik sioje kolekcijoje  g.gif

Praeita menesi gavau "Pro Palette eye shadow x4", tai ji tokia paprasta permatoma, seno dizaino.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Gavau is drauges dovanu MAC pigment, gal galite paaiskinti kur jis naudojamas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2lia: 05 vasario 2010 - 18:32
QUOTE(vai2lia @ 2010 02 05, 18:31)
Labukas 4u.gif
Gavau is drauges dovanu MAC pigment, gal galite paaiskinti kur jis naudojamas?  blush2.gif

priklausomai nuo spalvos ir nuo pacio pigmento, juos galima naudot akims, lupoms ar net bodypainting'ui.

akims as naudoju taip: trupuciuka pigmento ikratau i indelio dangteli ir su ploksciu seseliu sepeteliu "traiskau" ta pigmenta tol, kol pigmentas "isitrina" i sepetelio serelius. tada sepeteli lengvai "stukteliu" per dangtelio atbraila, kad nusikratytu perteklius, ir kad nebutu ant veido pilna pigmento. tada sepeteliu tiesiog ant voko "ispaudziu" ta pigmento spalva, nes jeigu brauksit sepeteliu per voka, tai didel tikimybe, kad visko ten pribires jums ant skruostu.

na, tikiuos, suprantamai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 02 05, 18:53)
priklausomai nuo spalvos ir nuo pacio pigmento, juos galima naudot akims, lupoms ar net bodypainting'ui.

akims as naudoju taip: trupuciuka pigmento ikratau i indelio dangteli ir su ploksciu seseliu sepeteliu "traiskau" ta pigmenta tol, kol pigmentas "isitrina" i sepetelio serelius. tada sepeteli lengvai "stukteliu" per dangtelio atbraila, kad nusikratytu perteklius, ir kad nebutu ant veido pilna pigmento. tada sepeteliu tiesiog ant voko "ispaudziu" ta pigmento spalva, nes jeigu brauksit sepeteliu per voka, tai didel tikimybe, kad visko ten pribires jums ant skruostu.

na, tikiuos, suprantamai paaiskinau  blush2.gif

aha, labai suprantamai bigsmile.gif ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif pagal spalva speju kad bus akims rolleyes.gif nes violetines spalvos nelabai ant lupu noreciau tepti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2lia: 05 vasario 2010 - 18:59
Pigmentus dar galima iberti i nagu lakus. Bet pagrinde jie naudojami kaip seseliai.
Atsakyti
Nauja kolekcija is arciau. bigsmile.gif
http://gbdiva.livejo....com/61968.html

Naujas tusas MAC Studio Fix Lash
http://gbdiva.livejo....com/62585.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 05 vasario 2010 - 21:39
turejau Mac mineralize skinfinish natural.Patiko,nes neturi blizgesio,veida padaro matini.Nepatarciau pas ka oda linkus i berimus,nes kemsa poras
Atsakyti
QUOTE(candyshop @ 2010 02 07, 15:28)
turejau Mac mineralize skinfinish natural.Patiko,nes neturi blizgesio,veida padaro matini.Nepatarciau pas ka oda linkus i berimus,nes kemsa poras

Aš turiu tokia, man ji gera ir tikrai nekemša porų.
Atsakyti
Gal kas gali paaiskinti kuo pasizymi tas poru uzsikimsimas, tipo beria? Tai tos Studio Fix yra is tokiu? g.gif
Atsakyti
Sveikos mane ir domina foundationai, bet ju ten tiek daug , kad niekaip negaliu issirinkti kuri geriau.. Gal paneles galetumet parasyti kuom jie vienas nuo kito skiriasi
?
Mano oda nomali , kartais linkus serpetoti ( sauseti , dazniausiai ziema tas pasiresikia) , todel noretusi kad nesausintu ir tolygiai pasiskitytu.. Kuris geriau tiktu tokiu atveju
taip pat idomu gal kui bandete Studio fix powder plius foundation, pagal aprasyma tai du viename ir kaip fountadionas ir kaip pudra, gal po jo nebereikia birios pudros deti?
Atsakyti