QUOTE(innuendo @ 2011 03 13, 01:54)
Nusprendžiau įdėt keletą nuotraukyčių su savo turimais MAC lūpdažiukais:
Po jusu foto stovejo 'patisserie' lupdaziukas mano noru saraselyje, bet vis iki jo nedasikasdavau. Bet siandien visgi uzlekiau i MAC ir pasikeiciau savo Gaga lupdazi bei blizgi i 2 lupdazius ('patisserie' ir 'lovelorn', antraji esu jau naudojus). Gaga lupdaziuka naudojau kelis kartus (bet tuos kelis kartus tai cia nuo pernai kovo men. turbut, tai virs metu jau praeje), blizgi neseniai tik isigijus, bet taip ir nepradarius buvau. Ta spalva tokia ryski, barbiska rozine, man tinka, bet... ziuriu, kad nesidazau daznai ja - pasidazau, klausiu vyro noumones, jis sako grazu, o man vis kazko pritruksta iki pilnos laimes, tai nusivalau ir kitu persidazau... Ir taip nuolat, tai pagalvojau, kad nera prasmes blizgi pradarinet, nes nors blizgis ir svelnesnis buna, bet is esmes spalva ta pati. O tokio ryskumo (gal net truputi ryskesni) turiu kitos firmos lupdaziuka, tai vieno tikrai per akis, nes 2 turint nenaudojau nei vieno dazniau.
Tai siandien del tos 'patisserie' spalvytes net nebuvo ka galvot, zinojau, kad jos noresiu, o antra ka imt, tai teko pamastyt, nes is pradziu rinkausi ir tarp blizgiu, ir tarp lupdaziu, t.y. ziurejau spalvytes (na buvau is anksto nusiziurejus kelias, o paskui lyginau) ir apsisprendziau imt 'lovelorn', nes jau esu ji turejus, labai patikes ir tobula rozine prie beveik visko. Nors pamenu kai tik nuspirkau ji pirmakart, tai galvojau kokia ryski ir kad nelabai devima, bet kuo toliau, tuo ramiau ji man ziurejosi.