Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(shopingas @ 2011 04 02, 21:35)
MAC nesiuncia i LT, tai arba per tarpininkes, arba permokant LT yra (Vilniuj, Flagmane kazkokaim salone, bet ne viska turi jie), arba kas keliauja/gyvena svetur, tai vietoj perka.

Aciu uz atsakyma smile.gif Sakot Flagmane gali brangiau kainuoti, nei siunciantis per tarpininke? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muco @ 2011 04 02, 21:41)
Aciu uz atsakyma smile.gif  Sakot Flagmane gali brangiau kainuoti, nei siunciantis per tarpininke?  4u.gif

taip, bus brangiau ax.gif
Atsakyti
Is zurnalo issiplesus straipsniuka turiu, bet taip ir destau is vienos vietos i kita ir neprisiruosiu parasyt, bet jau dabar imuosi darbo biggrin.gif Surasytos populiariausios MAC lupdaziu spalvos kai kuriose salyse, tai kopijuoju cia:

JAV - 'viva glam V'
user posted image

Meksika - 'snob'
user posted image

Prancuzija - 'russian red'
user posted image

Lenkija - 'syrup'
user posted image

Pietu Afrika - 'twig'
user posted image

Rusija - 'myth'
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2011 03 23, 12:04)
As isigijau pirmaji MAC pirkini-bronzine pudra. Ir deja nusivyliau, spalva tai atitaikiau bronzanto, oda svelni pasitepus juo nera ka lygininti su Egipto zeme. Bet didelis minusas tai, kad labai daug blizguciu, toki bronzanta naudoti labiau tinka vakarui. Aisku tie blizguciai matosi is arciau tik paziurejus. Bet net jeigu rankomis palietus veida paskui ir ant ju lieka blizguciai doh.gif

Tiesiog pasirinkot sau blogą variantą- Mac bronzinės pudros yra keturių variantų- dviejų atspalvių blizgios ir dviejų atspalvių matinės - tamsesnė ir šviesesnė , tai pirkit matinę ir nebus problemos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2011 03 13, 01:54)
Nusprendžiau įdėt keletą nuotraukyčių su savo turimais MAC lūpdažiukais:

Po jusu foto stovejo 'patisserie' lupdaziukas mano noru saraselyje, bet vis iki jo nedasikasdavau. Bet siandien visgi uzlekiau i MAC ir pasikeiciau savo Gaga lupdazi bei blizgi i 2 lupdazius ('patisserie' ir 'lovelorn', antraji esu jau naudojus). Gaga lupdaziuka naudojau kelis kartus (bet tuos kelis kartus tai cia nuo pernai kovo men. turbut, tai virs metu jau praeje), blizgi neseniai tik isigijus, bet taip ir nepradarius buvau. Ta spalva tokia ryski, barbiska rozine, man tinka, bet... ziuriu, kad nesidazau daznai ja - pasidazau, klausiu vyro noumones, jis sako grazu, o man vis kazko pritruksta iki pilnos laimes, tai nusivalau ir kitu persidazau... Ir taip nuolat, tai pagalvojau, kad nera prasmes blizgi pradarinet, nes nors blizgis ir svelnesnis buna, bet is esmes spalva ta pati. O tokio ryskumo (gal net truputi ryskesni) turiu kitos firmos lupdaziuka, tai vieno tikrai per akis, nes 2 turint nenaudojau nei vieno dazniau. ax.gif

Tai siandien del tos 'patisserie' spalvytes net nebuvo ka galvot, zinojau, kad jos noresiu, o antra ka imt, tai teko pamastyt, nes is pradziu rinkausi ir tarp blizgiu, ir tarp lupdaziu, t.y. ziurejau spalvytes (na buvau is anksto nusiziurejus kelias, o paskui lyginau) ir apsisprendziau imt 'lovelorn', nes jau esu ji turejus, labai patikes ir tobula rozine prie beveik visko. Nors pamenu kai tik nuspirkau ji pirmakart, tai galvojau kokia ryski ir kad nelabai devima, bet kuo toliau, tuo ramiau ji man ziurejosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 30, 19:50)
Is zurnalo issiplesus straipsniuka turiu, bet taip ir destau is vienos vietos i kita ir neprisiruosiu parasyt, bet jau dabar imuosi darbo  biggrin.gif Surasytos populiariausios MAC lupdaziu spalvos kai kuriose salyse, tai kopijuoju cia:

Idomi info thumbup.gif dekui, Shopingai!

Pasidalinsiu ispudziais apie kelis MAC produktus:
MAC lupdazis, spalva Hue. Na fantastika! Esu suzaveta biggrin.gif Tai pirmas mano MAC lupdazis, bet tikrai ne paskutinis. Nesausina lupu, labai graziai dengiasi ir t.t. Vakarui uztepu blizgesio, tai is vis super smile.gif
user posted image
MSF pudra. Taip pat labai labai patiko, tik spalva siek tiek per tamsi... tai dabar mastau ar parduoti, ar pasilikti vasarai, kai kazkiek idegsiu g.gif pirkau nesiotis rankineje ir dienos metu atnaujinti veida, paslepti blizgesi. Man patinka labiausiai, kad nesimato jos beveik ant veido. Tiesiog sulygina veido spalva
user posted image
Zinau 100%, kad MAC produktu mano kosmetineje bus ir daugiau smile.gif
Atsakyti
Siom dienom daznai pasidazau su Vegas Volt spalvyte - tokia super ryski koraline. Daug kas jos prisibijo, bet man labai tinka, visa veida pagyvina. thumbup.gif
Atsakyti
As tai internete vis pasiknaisioju swatch'u ir pasizymiu dominancias spalvas. Bet kad dauguma jauciu nebegaminamos, nes realiai neteko uzmatyt. Na bet reikai konsultanciu klaust, nes kartais atrodo spalva realybej visiskai kitaip ir net nepagalvotum, kad ta pati. Na o vakar per pietu pertrauka nuejau i MAC pasizaist su lupdaziais, t.y. issibandyt ant rankos ir uzsirasyt patikusius. Aisku i visus labai tamsius, labai ryskius net neziurejau, nes man dabar svelnumo stadija, bet is dominanciu (t.y. atsirinktu per swatch'us tik 1 radau). O siaip 9 spalvytes atsirinkau - 2 labai artimos kitoms 2 turimoms MAC spalvoms, tai kolkas negreit bus perkamos, dar del keliu ?, nes norisi ir ant lupu bandyt, bet radau ir perkamu spalvyciu, tik dar laikausi.

QUOTE(Whiteness @ 2011 05 02, 21:04)
MAC lupdazis, spalva Hue.

Sita kaip tik pasizymejus su klaustuku turiu, nes tokia sviesi, bet ne per sviesi, tik idomu kaip ant lupu atrodys man. Ant rankos, tai vos ne susilieja su odos spalva.

QUOTE(Legyviel @ 2011 05 05, 13:29)
Siom dienom daznai pasidazau su Vegas Volt spalvyte - tokia super ryski koraline. Daug kas jos prisibijo, bet man labai tinka, visa veida pagyvina.  thumbup.gif

Labai grazi spalvyte wub.gif Bet man netiktu, o ir ryskoka, tokiu siuo metu privengiu.
Atsakyti
per kurias tarpininkes uzsakineja mac? kazkaip nesu uzmacius, kad SM kuri uzsakinetu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 05 08, 23:00)
per kurias tarpininkes uzsakineja mac? kazkaip nesu uzmacius, kad SM kuri uzsakinetu  blink.gif

Aš per MM ir Daliux.
Atsakyti
As per Viotinola, o anksciau per Rudaplauke ax.gif
Atsakyti
Gal kam teko šią priemonę įsigyti? g.gif

http://www.maccosmet...quid/index.tmpl
Atsakyti