ta Gaga2 jaaaaaazau kokia grazi.. bet nebus i ruduma tokia ne bendriau, toks visai nude..
QUOTE(shopingas @ 2011 03 13, 16:24)
O ne internete foto neziurejot pirkdama? As tai kai siaip kokia spalva suzavi, tai pirma internete, po to jau parduotuvej isbandineju. Na o jei parduotuvej, tai visas is eiles ziuriu, tik praleidziu 'pearl' (berods sita perlamutrine) kolekcija ir dar pora kitu (pvz.: matines, nes jos be jokio dregnumo, sausina lupas ir tt). Megstamiausi mano 'lustre' kolekcijos (ir puikiai drekinantys) bei 'cremesheen'.
oj, kai as pirkau dar nezinojau kas tie swatch' ai ziurejau kokia spalva nordstrom.com parodyta, o tai laaaabai skiriasi nuo realybes
man ta gaga2 tai per ruda atrodo
QUOTE(6Combo9 @ 2011 03 13, 15:10)
Oi, man Gaga tai mėgstamiausias lūpdažis, labai gražiai atrodo, net visi amžinai klausinėja kas per lūpdažis ant lūpų ir kur pirkau.
Daug swatch'ų mačiau labai gražus atrodo, žadu imti.
Daug swatch'ų mačiau labai gražus atrodo, žadu imti.
Na, labai suderinus makiažą plius jei apsirengus tinkamai, tai visai nieko, bet kasdieną aš jo niekaip negalėčiau nešiot, ne mano spalva. Bet mačiau panų ant kurių tikrai nerealiai gražiai atrodo
QUOTE(shopingas @ 2011 03 13, 15:24)
.
Gaila, kad 'Russian Red' neidejot - butu idomu pamatyt. Nors kazkada rodos ja isbandzius esu ir man neitin patiko - per raudona, tokia itin reikalaujanti vietos ir laiko bei visisko idealumo makiaze ir pan, tai issirinkau Guerlain raudona lupdaziuka, kuris pritaikomas tiek diena, tiek vakare ir prie be kokios aprangos.
Gaga 2 apziurejau, tai man nepasirode kazkoks labai ispudingas - nors visai idomu ant lupu butu isbandyt, gal ir prisireiktu
O pas mane kolkas 4 indeliai tik.... Reikia rimciau MAC produktus naudot, nes irgi noriu kokio nemokamo lupdaziuko
Gaila, kad 'Russian Red' neidejot - butu idomu pamatyt. Nors kazkada rodos ja isbandzius esu ir man neitin patiko - per raudona, tokia itin reikalaujanti vietos ir laiko bei visisko idealumo makiaze ir pan, tai issirinkau Guerlain raudona lupdaziuka, kuris pritaikomas tiek diena, tiek vakare ir prie be kokios aprangos.
Gaga 2 apziurejau, tai man nepasirode kazkoks labai ispudingas - nors visai idomu ant lupu butu isbandyt, gal ir prisireiktu
O pas mane kolkas 4 indeliai tik.... Reikia rimciau MAC produktus naudot, nes irgi noriu kokio nemokamo lupdaziuko
Galėsiu įdėti, jei norit. Teisybę sakote, su šiuo lūpdažiu reikia atsargiai elgtis, nes gali atrodyti kaip k*rva. Aš naudoju Chanel Rouge Allure Laque Mandarin jei noriu kasdieniškesnės raudonos, tinka ir dieną ir vakare .
Gaga įdomus, atrodo į rudumą, bet pažiūrėjusi swatch'us atrodo visiškas nude, na reikia ant savęs išbandyti ir gyvai pamatyti, kartais atrodo spalva nekokia o ant pabandžius ant savęs - super
QUOTE(amber123 @ 2011 03 13, 15:26)
ta Gaga2 jaaaaaazau kokia grazi.. bet nebus i ruduma tokia ne bendriau, toks visai nude..
O aš tikiuosi, kad ji turės tokio subtilaus rudumo
QUOTE(innuendo @ 2011 03 13, 18:10)
Na, labai suderinus makiažą plius jei apsirengus tinkamai, tai visai nieko, bet kasdieną aš jo niekaip negalėčiau nešiot, ne mano spalva.
Galėsiu įdėti, jei norit.
Gaga įdomus, atrodo į rudumą, bet pažiūrėjusi swatch'us atrodo visiškas nude, na reikia ant savęs išbandyti ir gyvai pamatyti, kartais atrodo spalva nekokia o ant pabandžius ant savęs - super
Galėsiu įdėti, jei norit.
Man 'Gaga' ruzavas laabai patinka (dar ir blizgi toki pat isigijau), o ir tinka man tas ruzavumas (esu sviesi) net kasdienai nederinant daug makiazo ir aprangos. Na bet cia ne tik nuo odos spalvos, bet ir nuo bendru bruozu tas tikimas priklauso....
'Russian red' laaabai norisi gyvai pamatyt - gal susigundysiu dar karta isbandyt ant saves
O 'Gaga 2', tai swatch'uose idomiai atrodo - kai kur i ruduma, kai kur link sviesumo nude, velgi priklauso nuo fotoaparato, odos atspalvio ir pan. Atrodo, kad ji apziurinejau ir man pasirode per sviesi nude (t.y. tokia, kur labiau susilietu su mano odos spalva ir atrodyciau klaikiai, bet nepabandzius negaliu nieko garantuot, nes ir pvz 'creme cup' man atrode nude i lengva rozine, o ant manes ruzava). Man geriau irgi, kad ji i ruduma butu - tokia tinka
O siaip sugundet su ta 'patisserie' spalvyte - jauciu eisiu rytoj isbandinet ant saves, nes norisi labai tokios neutralios ir visur pritaikomos.
Na, matyt dar priklauso nuo kolorito. Man tinka tamsios, ryškios spalvos (violetinė, raudona ir t.t.) arba pastelinės į pilkšvumą, neįkyrios. Negražiai atrodo ta tikra nude spalva, lieku kaip be veido. Šiandien ant rankos Gaga2 pabandžiau, tai ant manęs ji turėtų būti švelni į rudumą, kitą kartą nueisiu ant lūpų pabandyti, jei tiks, spėju imsiu
Va, Russian Red ant manęs, biški kreivokai pasidažiau, nes kažkur nugrūdusi savo raudoną lip liner'į, bet tikiuosi nekreipsite dėmesio
Pabandykite Patisserie, arba tiks ir patiks, arba ne jums, kadangi ji lustre, tai arba išryškins lūpas arba atrodys kaip vazelinas
Va, Russian Red ant manęs, biški kreivokai pasidažiau, nes kažkur nugrūdusi savo raudoną lip liner'į, bet tikiuosi nekreipsite dėmesio
Pabandykite Patisserie, arba tiks ir patiks, arba ne jums, kadangi ji lustre, tai arba išryškins lūpas arba atrodys kaip vazelinas
QUOTE(innuendo @ 2011 03 15, 01:35)
Va, Russian Red ant manęs,
Kaip graziai atrodo Man turbut sitas graziausiai is jusu keltu foto
------------------------------------------------------------
Pati siandien buvau MAC, tai kelis lupdaziukus apziurejau:
-'russian red': kazkaip vis griebiau uz ne to raudono, isivaizdavau ryskesni, o jis toks tamsesnis, ne mano spalva
-'angel': isbandziau idomumo delei, bet paansu, kad is tu man tinkanciu spalvyciu. Salia padaziau 'creme cup', tai labai artimi atspalviai ant mano odos.
-'gaga 2': velgi bandziau tik ant rankos, bet ant manes ji link tos tikrosios nude, t.y. i sviesuma ir t.y. tos, kuri mane is viedo ismusa.... Ant lupu ne nenorejau bandyt....
-'patisserie': sitas tai labai patiko, toks svlenus nude, bet ne per sviesus, pasirode i lengva ruzavuma/rusvuma. Bet siuo metu labai panasu Dior turiu, tai sakiau neapsikrausiu, bet ateityje butinai isigysiu.
Ačiū labai patinka man ši spalvytė, gaila tik kasdien nevaikščiosi raudonlūpė, bet būnant progai būna
Sakėt, kad šviesi taipogi, atrodo turėtų tikti panašios spalvos, bet matau vis dėl to skiriasi odos atspalviai ar dar koks velnias, kad taip tos spalvos netinka
Sakėt, kad šviesi taipogi, atrodo turėtų tikti panašios spalvos, bet matau vis dėl to skiriasi odos atspalviai ar dar koks velnias, kad taip tos spalvos netinka
As isigijau pirmaji MAC pirkini-bronzine pudra. Ir deja nusivyliau, spalva tai atitaikiau bronzanto, oda svelni pasitepus juo nera ka lygininti su Egipto zeme. Bet didelis minusas tai, kad labai daug blizguciu, toki bronzanta naudoti labiau tinka vakarui. Aisku tie blizguciai matosi is arciau tik paziurejus. Bet net jeigu rankomis palietus veida paskui ir ant ju lieka blizguciai
Gavau savo šepetėlį nr. 190 Ar taip turi būti, kad tepant krem. pudrą į galą tie šereliai sulimpa ir pradeda teptis tokiais brūkšneliais? Gal ką ne taip darau?
buvau vakar MAC parduotuveje . prigriebiau krema veidui (Studio Moisture Fix Lotion), akims kremuka (Fast response eye cream), skaistalus (Trace gold) ir sepeteli skaistalams (168). labai gyre Line Filler. atseit prie sito kremuko butu pats tas. pardaveja ta filleri naudoja kiekviena diena . nu ka zinau. man atrodo per daznai. o ir makiazo tai tona pas ja . siandien bandysim pirkinius
mergytes, o Jus tiesiai is MAC tinklapio siunciates priemones ar kitu budu?
QUOTE(Muco @ 2011 04 02, 20:48)
mergytes, o Jus tiesiai is MAC tinklapio siunciates priemones ar kitu budu?
MAC nesiuncia i LT, tai arba per tarpininkes, arba permokant LT yra (Vilniuj, Flagmane kazkokaim salone, bet ne viska turi jie), arba kas keliauja/gyvena svetur, tai vietoj perka.