Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(innuendo @ 2011 03 11, 17:45)
Spalva tai labai graži tūbelėj, bet pabandžiau ant lūpų tai su konsultante abi žvengėm, atrodžiau kaip zombis  lotuliukas.gif

Nu ka as zn.. ji juk ne balta, o i ruzavuma smile.gif nzn kaip galima su ja atrodyt kaip zombiui.. nebent sutept puse lupdazio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 11, 17:18)
Nu ka as zn.. ji juk ne balta, o i ruzavuma smile.gif nzn kaip galima su ja atrodyt kaip zombiui.. nebent sutept puse lupdazio biggrin.gif  4u.gif

Aš labai balta esu, o lūpos mano pigmentuotos, net į raudonumą. Tiesiog netinka šviesūs aka baby pink lūpdažiai. Žiauriai negražiai atrodo, net Angel, kuris yra daugumos merginų mėgstamas ant manęs atrodo kraupiai doh.gif . Va Patisserie jau trečią kartą perku, atrodo nerealiai ant manęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2011 03 12, 16:51)
Aš labai balta esu, o lūpos mano pigmentuotos, net į raudonumą. Tiesiog netinka šviesūs aka baby pink lūpdažiai. Žiauriai negražiai atrodo, net Angel, kuris yra daugumos merginų mėgstamas ant manęs atrodo kraupiai  doh.gif . Va Patisserie jau trečią kartą perku, atrodo nerealiai ant manęs  wub.gif

Aaa.. supratau biggrin.gif drinks_cheers.gif va cia tipo tas Patisserie gyvai.. 4u.gif ar panasu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 kovo 2011 - 17:48
Nusprendžiau įdėt keletą nuotraukyčių su savo turimais MAC lūpdažiukais:

Gaga, Russian red (ant lūpų nerodysiu), Patisserie ir Angel
user posted image

Patisserie ant mano lūpų:
user posted image
Iš tiesų ji čia atrodo truputį net į oranžinumą, bet iš tiesų ji nuostabi natūrali rausva spalva, sakyčiau turinti rudumo

Angel
user posted image
Neatrodo blogai, bet jei parodyčiau ant pilno veido, tai atrodytu nekaip, matyt netinka man soft aka baby pink spalvos schmoll.gif

Gaga
user posted image
Be komentarų lotuliukas.gif net draugas kuris 99% nieko nesako apie mano eksperimentus žvengė pusvalandį pamatęs mane su šiuo lūpdažiu, tai jį naudoju miksuodama su kitais lūpdažiukais ar lūpų blizgalais. Šiaip ant manęs jis pusėtinai atrodė kai buvau šiek tiek įdegus, tai palauksim sezono, gal vėl patikt pradės bigsmile.gif
Atsakyti
innuendo
2 paskutiniai pirmoje nuotraukoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2011 03 13, 01:54)
Gaga, Russian red (ant lūpų nerodysiu),

Labai dekui, uz vaizdine medziaga bigsmile.gif o su Russian red neatrodot kaip vampyras, jei esat super balta? 4u.gif biggrin.gif nes ji tokiaaaaaaa kraaaaujo spalva biggrin.gif kaip idomiai lupdazius nudazius lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 13 kovo 2011 - 14:34
na kadangi idejot cia kelis, imesiu ir as savo spalvytes ant lupu, tik nzn ar gerai cia matysis:
mano pensininkai:
user posted image
Amplified blankety: matinis, kreminis, isryskina visas rauksleles doh.gif toks sakyciau tamsesnis nude tepu labai plona sluoksni, jei per daug, tai per tamsu

user posted image
prety please, perlamutrunis pieniskai rozinis, nu kazko man primena tokius tarybiniais laikais perlamutrinius lupdazius, kazi ar buciau emusi, jei buc gyvai maciusi (atrodo kaip kiaule zindus) lotuliukas.gif

user posted image
plushglass blizgis fullfilled indelyje atrodo rausvas, o ant lupu beveik permatomas, suteikia tokio veidrodinio blizgesio, biski jauciasi ant lupu kad saldo

innuendo pirmas lupdazis man pats graziausias, pavasariska spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 13 kovo 2011 - 14:40
QUOTE(amber123 @ 2011 03 13, 13:00)
Labai dekui, uz vaizdine medziaga bigsmile.gif o su Russian red neatrodot kaip vampyras, jei esat super balta? 4u.gif  biggrin.gif nes ji tokiaaaaaaa kraaaaujo spalva biggrin.gif kaip idomiai lupdazius nudazius lotuliukas.gif  thumbup.gif

Russian red naudoju labai retai, šiaip atrodau visai normaliai, bet visada stengiuosi neryškinti akių bei veido toną pašildyti su bronzatu arba šiltu skaistalų atspalviu, tai gal ir neatrodau kaip vampyrė. Nors dabar vampyrai madoj lotuliukas.gif
Jo, aš lūpdažius labai įdomiai nudažau, dabar stengiuosi nuapvalint, nes dažniausiai tas plonas gabaliukas nulūžta po kiek laiko verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2011 03 13, 16:08)
Russian red naudoju labai retai, šiaip atrodau visai normaliai, bet visada stengiuosi neryškinti akių bei veido toną pašildyti su bronzatu arba šiltu skaistalų atspalviu, tai gal ir neatrodau kaip vampyrė. Nors dabar vampyrai madoj  lotuliukas.gif
Jo, aš lūpdažius labai įdomiai nudažau, dabar stengiuosi nuapvalint, nes dažniausiai tas plonas gabaliukas nulūžta po kiek laiko  verysad.gif  lotuliukas.gif

O pas mane visi kaip nauji atrodo, tik kad ilgis mazeja, bet forma nesikeicia.. sako daug apie zmogu galima pasakyt, pagal tai, kaip nudazo lupdazius biggrin.gif seip i tema kiek zinau, Russian red pati populiariausia raudona mac
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 13, 14:13)
O pas mane visi kaip nauji atrodo, tik kad ilgis mazeja, bet forma nesikeicia.. sako daug apie zmogu galima pasakyt, pagal tai, kaip nudazo lupdazius biggrin.gif seip i tema kiek zinau, Russian red pati populiariausia raudona mac

Jo girdėjus esu, kad gali apie charakterį pasakyti palei lūpdažio formą, įdomu koks mano lotuliukas.gif
Taip, Russian red pati populiariausia - šalta raudona, tokia tikra raudona.

Beje, nežinau ar jau minėjo kas, bet Lady Gaga vėl išleido lūpdažį bei blizgį - Gaga 2.
user posted image
Reikės parduotuvėj pabandyti bigsmile.gif

Nors dabar turiu 6 indelius, tai, spėju, pasiimsiu dar kokį gražų lūpdažiuką per back to mac rolleyes.gif
Atsakyti
Oi, man Gaga tai mėgstamiausias lūpdažis, labai gražiai atrodo, net visi amžinai klausinėja kas per lūpdažis ant lūpų ir kur pirkau. biggrin.gif

QUOTE(innuendo @ 2011 03 13, 17:39)
Beje, nežinau ar jau minėjo kas, bet Lady Gaga vėl išleido lūpdažį bei blizgį - Gaga 2.

Daug swatch'ų mačiau labai gražus atrodo, žadu imti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 03 13, 15:32)
prety please, perlamutrunis pieniskai rozinis, nu kazko man primena tokius tarybiniais laikais perlamutrinius lupdazius, kazi ar buciau emusi, jei buc gyvai maciusi (atrodo kaip kiaule zindus)  lotuliukas.gif

O ne internete foto neziurejot pirkdama? g.gif As tai kai siaip kokia spalva suzavi, tai pirma internete, po to jau parduotuvej isbandineju. Na o jei parduotuvej, tai visas is eiles ziuriu, tik praleidziu 'pearl' (berods sita perlamutrine) kolekcija ir dar pora kitu (pvz.: matines, nes jos be jokio dregnumo, sausina lupas ir tt). Megstamiausi mano 'lustre' kolekcijos (ir puikiai drekinantys) bei 'cremesheen'.

Gaila, kad 'Russian Red' neidejot - butu idomu pamatyt. Nors kazkada rodos ja isbandzius esu ir man neitin patiko - per raudona, tokia itin reikalaujanti vietos ir laiko bei visisko idealumo makiaze ir pan, tai issirinkau Guerlain raudona lupdaziuka, kuris pritaikomas tiek diena, tiek vakare ir prie be kokios aprangos.

QUOTE(innuendo @ 2011 03 13, 16:39)

Nors dabar turiu 6 indelius, tai, spėju, pasiimsiu dar kokį gražų lūpdažiuką per back to mac  rolleyes.gif

Gaga 2 apziurejau, tai man nepasirode kazkoks labai ispudingas - nors visai idomu ant lupu butu isbandyt, gal ir prisireiktu biggrin.gif

O pas mane kolkas 4 indeliai tik.... Reikia rimciau MAC produktus naudot, nes irgi noriu kokio nemokamo lupdaziuko ax.gif
Atsakyti