QUOTE(RainyDay @ 2011 03 13, 15:32)
prety please, perlamutrunis pieniskai rozinis, nu kazko man primena tokius tarybiniais laikais perlamutrinius lupdazius, kazi ar buciau emusi, jei buc gyvai maciusi (
atrodo kaip kiaule zindus)
O ne internete foto neziurejot pirkdama?
As tai kai siaip kokia spalva suzavi, tai pirma internete, po to jau parduotuvej isbandineju. Na o jei parduotuvej, tai visas is eiles ziuriu, tik praleidziu 'pearl' (berods sita perlamutrine) kolekcija ir dar pora kitu (pvz.: matines, nes jos be jokio dregnumo, sausina lupas ir tt). Megstamiausi mano 'lustre' kolekcijos (ir puikiai drekinantys) bei 'cremesheen'.
Gaila, kad 'Russian Red' neidejot - butu idomu pamatyt. Nors kazkada rodos ja isbandzius esu ir man neitin patiko - per raudona, tokia itin reikalaujanti vietos ir laiko bei visisko idealumo makiaze ir pan, tai issirinkau Guerlain raudona lupdaziuka, kuris pritaikomas tiek diena, tiek vakare ir prie be kokios aprangos.
QUOTE(innuendo @ 2011 03 13, 16:39)
Beje, nežinau ar jau minėjo kas, bet Lady Gaga vėl išleido lūpdažį bei blizgį - Gaga 2.
Nors dabar turiu 6 indelius, tai, spėju, pasiimsiu dar kokį gražų lūpdažiuką per back to mac
Gaga 2 apziurejau, tai man nepasirode kazkoks labai ispudingas - nors visai idomu ant lupu butu isbandyt, gal ir prisireiktu
O pas mane kolkas 4 indeliai tik.... Reikia rimciau MAC produktus naudot, nes irgi noriu kokio nemokamo lupdaziuko