Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 07, 14:41)
as irgi sita turiu, parasyk kaip tau jos blizgesiukas, keik bandziau ant rankos, tai ji palieka svytejimo tokio, gal esi ant modeliuku pabandes, kaip po pudru atrodo? Ne per daug blizga? Kiek ziurejau google, tai svyti taip veidas, kad ir sis

Aha, tas švytėjimas yra tikrai, bet po pudra beveik nesimato, dar kai biria užtvirtini tai visiškai jo nelieka. Aš papildomai tepu shimmer'į ant kai kurių vietų. smile.gif
Atsakyti
As turejau kazkada sm nusipirkus studio fix fuid NC20,tai labai sviesi man buvo,pardaviau,dabar galvoju imti NC30 ar net NC35 kad neprasauti g.gif Youtube ziurejau tai lyg NC30 turetu buti gera g.gif
Atsakyti
pries pora dieneliu lankiausi MAC parduotuveleje. nusipirkau tusa Plush Lash ir Mineralize skinfinish natural pudra. tusas suteikiantis apimties. labai didelis sepetelis smile.gif . dar tik pora kartu pabandziau, visai neblogas. pudra irgi esu patenkinta. maciau Paint pot keleta labai graziu spalvyciu blush2.gif . nueinu as ten, tai man akys raibsta biggrin.gif . galvoju apie pudra Face and body, kremuka veidui ir paakiams.
Atsakyti
Mineralize skinfinish natural noreciau uzsisakyti, tik su tom spalvom galvoju, kuria pasirinkti doh.gif
Atsakyti
Zingsniuosiu ryt i flagmana, spalvu pasiziuret.
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 02 07, 23:20)

cia LT?
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 02 07, 22:20)

pabandykit, bet ten nera testeriuku, ka rodo tai pardavimui skirtos prakes, paskui ziures tokiom akim kad pirktum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 02 07, 20:43)
Mineralize skinfinish natural noreciau uzsisakyti, tik su tom spalvom galvoju, kuria pasirinkti  doh.gif

as esu sviesiaode, tai pirkau light medium. spalva man tinkama. ligt sake jau labai sviesiai odai.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 07, 21:38)
pabandykit, bet ten nera testeriuku, ka rodo tai pardavimui skirtos prakes, paskui ziures tokiom akim kad pirktum  biggrin.gif

Ane? Kaip as nemegztu tokiu situaciju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 02 08, 21:52)
Ane? Kaip as nemegztu tokiu situaciju  lotuliukas.gif

as ejau ten, tai nezinojau, tai visgi nusipirkau ten toki niekala, bet paciupinetas pirstais buvo doh.gif sako daug kas ateina ciupineja, o paskui nenuperka cool.gif
nu man aisku pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 07, 14:51)
Vis mastau ar pasilikti ja sau, nes blizgiu kelias bazes turiu, kazi kaip fotografuojamt su blykste? Ar bandet?
NC ir WC 15 ar bandziau Flagmane, bet ten tokiai labai jau sviesiai odai. Pati turiu NC 25, tai ji mano veido odai tinka, nors nesu tamsau gimio  ax.gif

Baze blizganti, bet jei naudoju matine pudra, blizgiukai nelenda. Jei pudra svytinti, tuomet blizgejimo per daug. Patiko si baze del lengvos teksturos. Skysta pudra+baze man per daug kasdienai. Kai isigijau sia baze, krempudros atsisakiau, tepu tik sausa pudra ir kitus sausus produktus, dengiasi labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(evja @ 2011 02 11, 20:35)
Baze blizganti, bet jei naudoju matine pudra, blizgiukai nelenda. Jei pudra svytinti, tuomet blizgejimo per daug. Patiko si baze del lengvos teksturos. Skysta pudra+baze man per daug kasdienai. Kai isigijau sia baze, krempudros atsisakiau, tepu tik sausa pudra ir kitus sausus produktus, dengiasi labai gerai.

as visgi kelis kartus pabandziau progini makiaza padaryt su ja, kai oda sausesne, tai nuostabiai atrodo oda po kremines ir birios smile.gif
jei labai riebi, tai visvien siek tiek blizgesis islenda, tai visgi geriau butu matine baze riebiai odai.
Atsakyti