Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Povila$ @ 2011 02 03, 22:45)
Turėjau StudioFIX ir Face and body pudras, bazę, pieštuką lūpoms (dar ir dabar tebeturiu). Na ką galiu pasakyti - tikrai gera kosmetika cool.gif

kokia baze turi? Man irgi patinka si kosmetika, ypac su ja dirbeti thumbup.gif
Atsakyti
Reikia Jusu pagalbos 4u.gif
Gal naudojat MAC Studio Fix Fluid Foundation?
Noriu uzsakyt internetu ir nezinau, kokia spalva sau pasiimt.
As esu labai sviesios odos noriu, kad spalva nebutu nei i geltonukai, nei i ruzavuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 02 07, 01:11)
Reikia Jusu pagalbos  4u.gif
As esu labai sviesios odos  noriu, kad spalva nebutu nei i geltonukai, nei i ruzavuma  4u.gif

NW spalvos bus i ruzavuma ,NC i geltonuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 02 07, 09:14)
NW spalvos bus i ruzavuma ,NC i geltonuma 4u.gif

o i baltuma? blush2.gif
nes man penktadieni dare makijaza ir MAC kosmetika, labai patiko veido slapva, o paklaust numeriuko uzmirsau doh.gif doh.gif kadangi velavau i baliu, tai ne numeriukai buvo galvoj.
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 02 07, 11:21)
o i baltuma?  blush2.gif
nes man penktadieni dare makijaza ir MAC kosmetika, labai patiko veido slapva, o paklaust numeriuko uzmirsau  doh.gif  doh.gif kadangi velavau i baliu, tai ne numeriukai buvo galvoj.

na yra variantas NW20, arba NC20 jei sakot kad labai esat sviesi, bet geriausiai tiesiog paklausti su kokiu atspalviu jums dare.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 07, 11:18)
na yra variantas NW20, arba NC20 jei sakot kad labai esat sviesi, bet geriausiai tiesiog paklausti su kokiu atspalviu jums dare.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Tai va kad ne galvoj buvo numeriukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 02 07, 12:31)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Tai va kad ne galvoj buvo numeriukai  doh.gif

tai galit paskambinti ir paklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 03, 23:26)
kokia baze turi? Man irgi patinka si kosmetika, ypac su ja dirbeti  thumbup.gif

Prep and prime smile.gif Man irgi patinka, tik kad prekių kainos per daug užkeltos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 07, 11:34)
tai galit paskambinti ir paklausti  mirksiukas.gif

nezinau tel nr blush2.gif
buvau pas Rimdziu susisukuot ir manikiuro, tai buvo iskviesta vizaziste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 02 07, 14:21)
nezinau tel nr  blush2.gif
buvau pas Rimdziu susisukuot ir manikiuro, tai buvo iskviesta vizaziste  blush2.gif

tada rinkites tarp NC ir WC, pirmame psl yra nuorodos, kur parodytos spalvos, pasiziurekit, gal atrasit.
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2011 02 07, 14:20)
Prep and prime smile.gif Man irgi patinka, tik kad prekių kainos per daug užkeltos doh.gif

as irgi sita turiu, parasyk kaip tau jos blizgesiukas, keik bandziau ant rankos, tai ji palieka svytejimo tokio, gal esi ant modeliuku pabandes, kaip po pudru atrodo? Ne per daug blizga? Kiek ziurejau google, tai svyti taip veidas, kad ir sis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 07 vasario 2011 - 13:43
QUOTE(Goudute @ 2011 02 07, 00:11)
Reikia Jusu pagalbos  4u.gif
As esu labai sviesios odos  noriu, kad spalva nebutu nei i geltonukai, nei i ruzavuma  4u.gif

dar šviesesnė yra nei NC20, tai NC15.
gal šiaip kokią pudrą naudojat, galit parašyt?
aš kai naudojau Clarins truly matte 01 nr., tai pas NC 15 tiko. ten jau tikrai labai šviesus atspalvis.

turiu ir aš Prep+prime. Tikrai turi blizgučių, išsitepus kažkurį laiką matos, bet užtepus pudros jie tikrai pro ją neprasišviečia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 07, 15:40)
dar šviesesnė yra nei NC20, tai NC15.
gal šiaip kokią pudrą naudojat, galit parašyt?
aš kai naudojau Clarins truly matte 01 nr., tai pas NC 15 tiko. ten jau tikrai labai šviesus atspalvis.
turiu ir aš Prep+prime. Tikrai turi blizgučių, išsitepus kažkurį laiką matos, bet užtepus pudros jie tikrai pro ją neprasišviečia  schmoll.gif

Vis mastau ar pasilikti ja sau, nes blizgiu kelias bazes turiu, kazi kaip fotografuojamt su blykste? Ar bandet?
NC ir WC 15 ar bandziau Flagmane, bet ten tokiai labai jau sviesiai odai. Pati turiu NC 25, tai ji mano veido odai tinka, nors nesu tamsau gimio ax.gif
Atsakyti