Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Twitter @ 2011 01 05, 13:33)
Gavosi taip:

217 arba 222 (blending`ui);
239 (šešėlių tepimui);
266 (antakiams, linijoms);
109 (kontūravimui);
187 arba 190 (krem.pudrai).
Kažin ar nepadauginau? biggrin.gif

man atrodo kad ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 12 21, 13:03)
Gal kuri išbandėt MAC Super Glass  4u.gif  Labai jau mane vilioja tas blizgesys, toks skanus, skanus ant lūpų atrodo  wub.gif  Kažin kaip laikosi, ir ar tikrai taip nuostabiai žėri, kaip reklamuoja???
Norėčiau porą spalvyčių pagriebt, bet pirma bent vieno atsiliepimo norėčiau  ax.gif

user posted image

Turiu Super Glass Gift Wrap. Skonis vanilės, laikosi neblogai. Labai daug blizgučių, tokių kaip būna blizgiuose nagų lakuose! Lipnokas.
Atsakyti
Domina Mac lupdaziai spalvytes Snob ir Angel arba Creme cup (sito sako panasus). Gal kuri naudojat? bigsmile.gif
Atsakyti
Na va pagaliau prisiruosiau parasyti savo atsiliepima apie paskutini MAC pirkini - tusa OPULASH.
Tusas yra tankinantis,mano asmenyne nuomone,kad ir ilgina blakstienas. Nenubyra dienos begyje, netrupa, spalva ryski juoda, gal tik pazymeciau, kad tikejausi labiau storinancio,zodziu kaip uz tokia kaina visumoj likau patenkinta,blakstienos atrodo labai naturaliai.
user posted image
Atsakyti
Man MAC tusai nepatinka, butent del to naturalumo.
Atsakyti
Labas smile.gif Norėjau paklausti, gal žinote kur Berlyne yra Mac parduotuvės? Žadu ten vykti ir kadangi pasibaigė pudra, tai būtų puiki proga nusipirkti smile.gif
Atsakyti
MAC
Rosenthalerstrasse 36
Berlin, 10178
+49 30 24 04 87 30

Douglas
Unter den Linden/Ecke Friedrichstrasse
Berlin, 10117
+49 30 20 61 56 710

KaDeWe
Tauentzienstrasse 21-24
Berlin, 10789
+49 30 21 47 40 38

Atsakyti
QUOTE(MaNiaaKyTe @ 2011 02 02, 01:46)
Labas smile.gif Norėjau paklausti, gal žinote kur Berlyne yra Mac parduotuvės? Žadu ten vykti ir kadangi pasibaigė pudra, tai būtų puiki proga nusipirkti smile.gif

Pačiam centriuke yra, Douglas'e jų stendai vos tik įėjus į parduotuvę, pirmame aukšte. Einant nuo Brandenburgo vartų, pagrindine gatve, laikykitės kairės ir prieisite didelę Douglas parduotuvę, ten ir rasite MAC wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 02 03, 11:33)
Pačiam centriuke yra, Douglas'e jų stendai vos tik įėjus į parduotuvę, pirmame aukšte. Einant nuo Brandenburgo vartų, pagrindine gatve, laikykitės kairės ir prieisite didelę Douglas parduotuvę, ten ir rasite MAC wink.gif

O, Povilai, gal pats ka ten is Mac pirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 03, 13:17)
O, Povilai, gal pats ka ten is Mac pirkai?  bigsmile.gif

Pirkau. Ne kartą Berlyno MAC'e lankiausi jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 02 03, 15:36)
Pirkau. Ne kartą Berlyno MAC'e lankiausi jau smile.gif

Tai gi pasidalink ka buten is Mac jau turi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 03, 16:00)
Tai gi pasidalink ka buten is Mac jau turi?  bigsmile.gif

Turėjau StudioFIX ir Face and body pudras, bazę, pieštuką lūpoms (dar ir dabar tebeturiu). Na ką galiu pasakyti - tikrai gera kosmetika cool.gif
Atsakyti