Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Adrinėja @ 2010 10 09, 15:07)
gal MAC zinoves galetu man patarti?  blush2.gif
noriu tokio daikto, tik nezinau kokia spalva imti, nenoriu kad butu labai sviesi bet ir kad tamsios nebutu
select cower up
user posted image
sviesiausia ziuriu NW15, bet noriu i gelsva atspalvi, bet NC20 is ju sviesiausia, gal kas turi ir gali pakomentuoti, jauciu imsiu NC20  g.gif

pries savaite nusipirkau sita daikta. prisiziurejau you tube filmuku ir prireike blush2.gif . su paprastu maskuokliu neuzmaskuoju melynu plonu venu paakiuose. nusipirkau sita pabandyti. spalva w15. is karto sia spalva ir pasiule, tai kaip kitos atrodo negaliu pasakyti. as esu sviesiaode, bet si spalva labai sviesi. as tokios ir norejau, truputi paskaistina paakius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 vasario 2011 - 14:51
QUOTE(Twitter @ 2010 11 23, 13:55)
Panašiai ir įsivaizdavau. Ačiū už atsakymą, geriau jau per tarpininkę užsisakyti tada. smile.gif

as taip ir padariau, geriau 2 priemones per tarpininke, nei viena LT lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jaunuole @ 2010 11 23, 16:50)
pries savaite nusipirkau sita daikta. prisiziurejau you tube filmuku ir prireike  blush2.gif . su paprastu maskuokliu neuzmaskuoju melynu plonu venu paakiuose. nusipirkau sita pabandyti. spalva w15. is karto sia spalva ir pasiule, tai kaip kitos atrodo negaliu pasakyti. as esu sviesiaode, bet si spalva labai sviesi. as tokios ir norejau, truputi paskaistina paakius.

aga, as ir NW15 pasiemiau, nes NC20 nebuvo, bet ji vos ne balta, tai dabar laukiu parkeliaujancio NC30, manau bus man kaip tik, nes perskaiciau jog sis paakiu daug sviesesnis nei paprastas maskuoklis, o ir si sviesu ir sunaudosiu, arba maisysiu ax.gif
Atsakyti
4u.gif kuris blizgis is mac ilgiausiai laikos?
Atsakyti
Gal kuri išbandėt MAC Super Glass 4u.gif Labai jau mane vilioja tas blizgesys, toks skanus, skanus ant lūpų atrodo wub.gif Kažin kaip laikosi, ir ar tikrai taip nuostabiai žėri, kaip reklamuoja???
Norėčiau porą spalvyčių pagriebt, bet pirma bent vieno atsiliepimo norėčiau ax.gif

user posted image
Atsakyti
gal v-i-k-a zinotu g.gif
as tai dazzleglass turiu, apie si nieko nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš Dazzleglass irgi turiu ir ne vieną, labai patinka, bet va ir šitas labai sudomino biggrin.gif
Kadangi pas mus tam kaime tokia kosmetika neprekiauja, tai pirkt teks "nematavus" spalvos... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kas nors turit MAC šepetėlius kreminei pudrai ir skaistalams tepti? Bandau susidaryti sąrašiuką, kokių šepetėlių man reikia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2011 01 04, 15:17)
Sveikos, ar kas nors turit MAC šepetėlius kreminei pudrai ir skaistalams tepti? Bandau susidaryti sąrašiuką, kokių šepetėlių man reikia. 4u.gif

kreminei MAC 187 smile.gif
Atsakyti
Ačiū,Vitulka. smile.gif Esu susidariusi sąrašėlį su dažniausiai giriamais šepetėliais per youtube makiažo pamokėles ar minimus bloguose, tai šitas dažniausiai giriamas kreminei pudrai. Jau apsibraukiau. smile.gif

Gal dar kas pakomentuotų?Nebūtinai veidui skirtus. ax.gif
Atsakyti
mano butiniausi: 239, 217, 266, 187 (skaistalams naudoju) ir kai naudoju skysta pudra 190. su sitais i negyvenama sala vaziuociau.

dar kasdien naudoju 227, nes labai patogu visa voka padengt vienu judesiu arba highlighteri po antakiu tept.

Atsakyti
217, 222, 219 smile.gif
Atsakyti
Gavosi taip:

217 arba 222 (blending`ui);
239 (šešėlių tepimui);
266 (antakiams, linijoms);
109 (kontūravimui);
187 arba 190 (krem.pudrai).

Kažin ar nepadauginau? biggrin.gif
Atsakyti