Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Aiisma @ 2010 01 30, 17:45)
Turiu NC 30, tamsi, sakyčiau, kad tamsesnė nei Natkos įkeltoje nuotraukoje  ax.gif Bet baisiausia, kad atsisiunčiau ir NW35  doh.gif o ji tokia tamsi tamsi  lotuliukas.gif  gaila išleistų pinigėlių tai galvoju su pigmentu pamaišyti, renkuosi tarp Vanilla ir Frozen White  g.gif Gal kas turit viena iš jų?Niekada pigmentu nenaudojau, net neįsivaizduoju ar duos rezultatą...? g.gif

o kokia jus krempudra turite? ax.gif pati esate sviesi ar tamsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2010 01 30, 19:08)
o kokia jus krempudra turite? ax.gif  pati esate sviesi ar tamsi? smile.gif

NC30 tai studio sculpt, šiaip nesukit galvos, ji tamsesnė, bet orandžinio atspalvio tikrai nėra, kaip minėjote esate tamsesnio gymio, tai turėtu tikti. ax.gif

Gal kas esate turėje Vanilla pigmenta? Jis nėra blizgantis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiisma: 31 sausio 2010 - 17:10
As buvau kazkur susiradusi video kur liet. vizaziste daro makiaza,tiksliau moko kaip pasidaryti tokius ganetinai naturalius,tai i ka atkreipiau demesi - kas nustebino kad kaip krempudra naudoja face and body foundation,ir uztvirtina sausa pudra,labai patiko kaip atrodo taip permatomai ant veido,aisku cia netiks toms kam reikia stipraus maskavimo.Tik tiek kad labai didele bonka to foundation tai galvoju ar nesuges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiisma @ 2010 01 31, 18:09)
NC30 tai studio sculpt, šiaip nesukit galvos, ji tamsesnė, bet orandžinio atspalvio tikrai nėra, kaip minėjote esate tamsesnio gymio, tai turėtu tikti.  ax.gif
Gal kas esate turėje Vanilla pigmenta? Jis nėra blizgantis?  g.gif

o poru jums nekemsa si krempudra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 01 31, 16:14)
man atrodo ir neturejo niekada...

na, as savo pirmaji sepeteli pirkau butent ten...

QUOTE(agnulia @ 2010 01 31, 18:19)
Tik tiek kad labai didele bonka to foundation tai galvoju ar nesuges smile.gif

mes tai dalinam pusiau, nes tikra ten laba daug, tai geriau po to nauja nusipirkt ir vel padalint smile.gif
Atsakyti
Pastebejau kad kolekcijoje Spring Colour Forecast (4 Colour Collection), 3 ir 4 kolekcijuose naujas dizainas 4 seseliu paleciu. Idomu cia pastovus bus dizainas ar tik sioje kolekcijoje g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2010 02 01, 00:32)
o poru jums nekemsa si krempudra?  ax.gif

Pradejus naudot pastebejau kad mano poros padidejo, bet turbut sunku rast stipriai maskuojancia pudra, kuri neuzkimstu smile.gif Mano pacios oda yra riebi tai nelabai man ji blush2.gif Askritai del Mac studio sculp girdejau labai priesingu nuomoniu, vienom labai uzkemsa, kitom ne smile.gif Nors as asmeniskai daugiau jos nebesirinkciau 4u.gif
O koks jusu odos tipas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiisma @ 2010 02 01, 14:20)
Pradejus naudot pastebejau kad mano poros padidejo, bet turbut sunku rast stipriai maskuojancia pudra, kuri neuzkimstu  smile.gif  Mano pacios oda yra riebi tai nelabai man ji blush2.gif Askritai del Mac studio sculp girdejau labai priesingu nuomoniu, vienom labai uzkemsa, kitom ne  smile.gif  Nors as asmeniskai daugiau jos nebesirinkciau  4u.gif
O koks jusu odos tipas? ax.gif

mano oda normali siaip, bet pasauseja saltu metu laiku. o si krempudra stipriai maskuoja? man nereikia stipriai maskuojancios doh.gif man norisi lengvos kazkokios. nezinau ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 01 31, 19:19)
As buvau kazkur susiradusi video kur liet. vizaziste daro makiaza,tiksliau moko kaip pasidaryti tokius ganetinai naturalius,tai i ka atkreipiau demesi - kas nustebino kad kaip krempudra naudoja face and body foundation,ir uztvirtina sausa pudra,labai patiko kaip atrodo taip permatomai ant veido,aisku cia netiks toms kam reikia stipraus maskavimo.Tik tiek kad labai didele bonka to foundation tai galvoju ar nesuges smile.gif

As lygiai taip pat buvau nustebusi. naudoju sita metoda visa laika - man jis patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2010 02 01, 14:47)
mano oda normali siaip, bet pasauseja saltu metu laiku. o si krempudra stipriai maskuoja? man nereikia stipriai maskuojancios doh.gif man norisi lengvos kazkokios. nezinau ka daryti doh.gif

Man tai viena geriausiai maskuojanciu is kuriu naudojau smile.gif bet siaip labai naturaliai atrodo ir labai mazai reikia ax.gif vienintelis minusas tai kad poras uzkemsa, bet turbut cia del mano odos tipo, nes pasiskaitinejau internete daugiau tai taip ir raso, jog studio sculpt sausai ir normaliai odai labiau, o studio fix riebiai mirksiukas.gif
kaip suprantu jus jau ja isigyjote, tik laukiate kol atkeliaus pas jus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiisma @ 2010 02 01, 15:55)
Man tai viena geriausiai maskuojanciu is kuriu naudojau  smile.gif bet siaip labai naturaliai atrodo ir labai mazai reikia  ax.gif vienintelis minusas tai kad poras uzkemsa, bet turbut cia del mano odos tipo, nes pasiskaitinejau internete daugiau tai taip ir raso, jog studio sculpt sausai ir normaliai odai labiau, o studio fix riebiai  mirksiukas.gif
kaip suprantu jus jau ja isigyjote, tik laukiate kol atkeliaus pas jus?  ax.gif

ne dar neisigijau schmoll.gif bet labai noriu todel ir klausineju taip visko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 02 01, 13:19)
Pastebejau kad kolekcijoje Spring Colour Forecast (4 Colour Collection), 3 ir 4 kolekcijuose naujas dizainas 4 seseliu paleciu. Idomu cia pastovus bus dizainas ar tik sioje kolekcijoje  g.gif

berods pas Temptalia komentaruose skaiciau istrauka is MAC spaudos pranesimo, kad nauja magnetu "uzsegama" palete yra ju naujoji pakuote ir nuo siol turetu visos buti tokios. tik neaisku ar tai galioja tik pre-made quad'ams ar ir PRO 4 refill'u paletems g.gif
Atsakyti