gal kas bandet? man reiktu, kad tiktu misriai odai,kad blizgesi nuimtu, nu kad noris toki lyguma odai priduotu ir , kad naturaliai atrodytu, kazin neperdaug noriu
SELECT SHEER/LOOSE
BLOT POWDER
MINERALIZE SKINFINISH/NATURAL
Kazin kas gal bande bronzine pudra? kazin nebus i morkavuma?koks numeriukas tiktu sviesiai odai?
BRONZING POWDER
kazin mac pudros nekemsa poru?
QUOTE(shemsa @ 2010 08 14, 18:07)
gal kas bandet? man reiktu, kad tiktu misriai odai,kad blizgesi nuimtu, nu kad noris toki lyguma odai priduotu ir , kad naturaliai atrodytu, kazin neperdaug noriu
SELECT SHEER/LOOSE
SELECT SHEER/LOOSE
As stai sia naudoju, liko jau tik 1/3, tai jau pradejau panikuot Man labai labai patinka, matiskumo priduoda, sulygina oda Mano oda misri. Patinka dar tai, kad jos VISISKAI nesimato ant veido, turbut reiktu siaubingai daug uzdeti, kad matytusi miltukai Na man ji tobula
QUOTE(Orestes @ 2010 08 14, 21:42)
As stai sia naudoju, liko jau tik 1/3, tai jau pradejau panikuot Man labai labai patinka, matiskumo priduoda, sulygina oda Mano oda misri. Patinka dar tai, kad jos VISISKAI nesimato ant veido, turbut reiktu siaubingai daug uzdeti, kad matytusi miltukai Na man ji tobula
o nekemsa poru?nes kiek skaiciau daugumai forumieciu kremines tai kemsa
o skalsi jums ji? kiek laiko uzteko?
Papildyta:
agnulia kaip jums maskuoklis? ar ten nemaskuoklis virsuj
QUOTE(Rethimna @ 2010 08 11, 23:29)
agnulia, kai jums ta kompaktinė Kokia jūsų oda?
Hmmm,kaip cia pasakius is atsiliepimu internete ir siaip video youtube tai tikejausi tikrai zymiai kazko geresnio,mano oda misri tai uztepus skysta pudra o ant virsaus mineralized skinfinish jau po poros valandu kakta blizga pilnu pajegumu,aisku gali buti taip jog tiesiog ir si vasara labai kaitri tai zymiai daugiau prakaituoji nei iprastai.
O pasitepus vien skinfinish tai ji praktiskai nieko nemaskuoja,jos funkcija kitokia uztvirtinti makiaza.
išbandžiau šią:
Prep+prime Transparent finishing powder
mano oda mišri, tik padengus veiduką tai labai naudoju ant kreminės (ne MAC), suteikia lygumo, matiškumo, jei net MB pastebėjo, kad kažkaip kitaip bet dabar tokie karščiai, kad negaliu teigti, kad laikosi ilgai gal pravėsus bus kitaip, bet vistiek nemanau, kad ir vėsiu oru efektas toks išliktų visą dieną būtų galima nešiotis kosmetinėj, kad pašviežinti makiažą, bet, kad miltukai, tai beveik neįmanoma, nebent nei kiek negaila, kad viskas kaskart susiplaka bet visumoj, tai labai aš ja patenkinta
gal mišriai tiktų toks iš pradžių 'Prep + Prime Skin Refined Zone'
dar pirkau šią MAC Mineralize Skinfinish "Light Flush":
o čia tai gėris nežinau, kaip be jos išsiverčiau seniau spalvytė tokia nei persikinė, nei rausva, tai ir įdegusiai mano odai, ir kai pabalusi žiemą visada tinka labai lengvai dengiasi, net ir vakare tokiu oru ji vis dar ant veiduko
Prep+prime Transparent finishing powder
mano oda mišri, tik padengus veiduką tai labai naudoju ant kreminės (ne MAC), suteikia lygumo, matiškumo, jei net MB pastebėjo, kad kažkaip kitaip bet dabar tokie karščiai, kad negaliu teigti, kad laikosi ilgai gal pravėsus bus kitaip, bet vistiek nemanau, kad ir vėsiu oru efektas toks išliktų visą dieną būtų galima nešiotis kosmetinėj, kad pašviežinti makiažą, bet, kad miltukai, tai beveik neįmanoma, nebent nei kiek negaila, kad viskas kaskart susiplaka bet visumoj, tai labai aš ja patenkinta
gal mišriai tiktų toks iš pradžių 'Prep + Prime Skin Refined Zone'
o čia tai gėris nežinau, kaip be jos išsiverčiau seniau spalvytė tokia nei persikinė, nei rausva, tai ir įdegusiai mano odai, ir kai pabalusi žiemą visada tinka labai lengvai dengiasi, net ir vakare tokiu oru ji vis dar ant veiduko
QUOTE(shemsa @ 2010 08 15, 12:35)
o nekemsa poru?nes kiek skaiciau daugumai forumieciu kremines tai kemsa
Papildyta:
Papildyta:
Na, as nepastebejau, kad kimstu Naudoju ja apie 4-5 menesius, bet kelis kartus buvau netycia isbarsciusi siek tiek Na, noretusi, kad leciau naudotusi, bet siaip man ji labai labai
QUOTE(lizarde @ 2010 08 15, 22:13)
O kur pirkot, nes as noreciau nusipirkti, bet niekur nematau?
QUOTE(6Combo9 @ 2010 08 16, 01:38)
O kur pirkot, nes as noreciau nusipirkti, bet niekur nematau?
man viena mergyte, cia SM, pasiule, tai ir pirkau, nes norejau siustis truputi kitokia, bet spalvu neliko, kol prisiruosiau
QUOTE(lizarde @ 2010 08 15, 21:13)
išbandžiau šią:
o kaip ji vadinas tiksliai? nes ju puslapi lyg nemaciau tokios
o neatrodo su ja kaip miltuotas veidas? ir ar nekemsa poru? kokia jos kaina gal pamenat?
QUOTE(shemsa @ 2010 08 16, 14:27)
o kaip ji vadinas tiksliai? nes ju puslapi lyg nemaciau tokios
o neatrodo su ja kaip miltuotas veidas? ir ar nekemsa poru? kokia jos kaina gal pamenat?
prep+prime transparent finishing powder
yra ju pardėj http://www.maccosmet...CT_ID=PROD93850
jokiu miltuku ant veido nematyti 17 svaru kainuoja LT tai net nežiūrėjau, žinau, kad pas mus plėšikai
o del poru tai dar nezinau, naudoju kelias sav, tai nepastebejaukazkaip
kokie atsiliepimai apie MAC KREMINIUS SKAISTALUS?
QUOTE(lizarde @ 2010 08 15, 21:13)
o kokia čia pas Jus spalvyte?