Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 07 13, 13:26)
Pardaveja gali to nezinoti.

Tai kad pirko is internetines parduotuves g.gif
Atsakyti
Juk internetine parduotuve ne jos. Ji tik tarpininke.
Be to, sunku spresti apie preke vien is nuotraukos. Bent jau man dazniausiai viskas atrodo gerai. ax.gif
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif atsiduriau saly kur radau MAC firmine parduotuve, siandien net pasimeciau ten bestovedama blush2.gif noreciau kreminio blush ir bronzanto, gal kas turi kokiu pasiulymu ar nuomoniu apie juos bigsmile.gif ir kokie produktai is MAC labiausiai verti demesio bigsmile.gif labai gunde lupdaziai ir blizgesiai, tokios spalvytes tos naujos kolekcijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 12, 08:55)
Aciu  smile.gif
Pirkau is Viola***, bet pazadejo paimt atgal.
Manau, ji yra kaip tarpininke interneto parduotuves tobula.lt. Ten parduodama Benefit kosmetika yra originali, bent jau tie produktai, kuriuos isigijau as. O vat su MAC ir prasoviau.

Pirmą kart gridžiu tokį bajerį kaip internetinių parduotuvių tarpinikai biggrin.gif
Man tai šiaip vienodai šviečia ta parduotuvė ir ką ji veikia, bet faktas, kad aš pirkau mac fluid iš šitos parduotuvės ir jis tikrai originalas, kadangi turiu kitą pirktą iš mac pardos ir jie visiškai vienodi biggrin.gif nu ir uždžiūves nebuvo;D gerai, kad tais 'tarpininkais' niekad nesinaudojau, dar man kokį fuflo pakištų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nusišypsok: 16 liepos 2010 - 18:50
Na vadinasi, pati uzsiroviau. doh.gif
Bet bent jau kita karta zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 28, 17:15)
ir Transparent Finishing Powder

user posted image

Kol kas abiem prekem esu labai patenkinta, dar nedaug isbandziau, bet veidas tikrai dailiai atrodo  wub.gif

Buvau radus vaizdeli filmuota kazkurioj temoj SM, kaip uzbaigia makijaza su sia priemone, ten visa procesa vaizdelis nekoks bigsmile.gif bet rezultatas thumbup.gif gal kuri uzmatet ka nors panasaus, uzsikasdama ieskau, bet nieko nerandu doh.gif arba siaip atsiliepimu noreciau apie ja daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 07 28, 12:31)
Buvau radus vaizdeli filmuota kazkurioj temoj SM, kaip uzbaigia makijaza su sia priemone, ten visa  procesa  vaizdelis nekoks bigsmile.gif bet rezultatas  thumbup.gif gal kuri uzmatet ka nors panasaus, uzsikasdama ieskau, bet nieko nerandu  doh.gif arba siaip atsiliepimu noreciau apie ja daugiau  ax.gif

ir as noreciau daugiau atsiliepimu, ar nesviesina labiau veido? Pirkti tai maciau oficialiame psl. ir rodos dar SM isparduotuveje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 28 liepos 2010 - 11:39
QUOTE(lizarde @ 2010 07 28, 12:31)
Buvau radus vaizdeli filmuota kazkurioj temoj SM, kaip uzbaigia makijaza su sia priemone, ten visa  procesa  vaizdelis nekoks bigsmile.gif bet rezultatas  thumbup.gif gal kuri uzmatet ka nors panasaus, uzsikasdama ieskau, bet nieko nerandu  doh.gif arba siaip atsiliepimu noreciau apie ja daugiau  ax.gif

Na MAC nebandžiau, bet turiu šitą, tai jau antra pakuote baigdinėju bigsmile.gif Labai geras dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 29, 01:38)
Na MAC nebandžiau, bet turiu šitą, tai jau antra pakuote baigdinėju bigsmile.gif Labai geras dalykas smile.gif

nu va, nusipirkau is vieos mergytes, neuzilgo atkeliaus tada jau pasidalinsiu ispudziais thumbup.gif

dar sis labai domina, gal zinot, neisryskima poru? Mineralize SkinFinish in Soft and Gentle
user posted image
Atsakyti
gal zinot kur butu galima sulyginti kopijas ir originalius gaminius? pirmam psl tik seselius lyginat g.gif
Atsakyti
Gal patarsit, iš kur galima nusipirkti tikrai originalios MAC kosmetikos?
Jų oficialūs puslapiai nesiunčia į Lietuvą.
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2010 08 05, 13:37)
Gal patarsit, iš kur galima nusipirkti tikrai originalios MAC kosmetikos?
Jų oficialūs puslapiai nesiunčia į Lietuvą.
Dėkui  4u.gif

Per tarpininkes galima.
Atsakyti