Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

allcosmeticswholesale.com nebesiunčia į Lietuvą pigiausiu siuntimu, anksčiau vieną daiktą už 5-6$ siųsdavo, dabar pigiausias variantas yra 15,5$ unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puslyte: 10 liepos 2010 - 17:28
[quote=Argija,2010 07 10, 13:07]
tai aš turbūt vienetas bigsmile.gif
čia iš interneto platybių su electric eel spalvyte

o man labai grazu, pati megstu ryskias spalvas ypac vasara, galima labai subtiliai jos ideti kampuciuose akiu, ar pravedima padaryti , akis labai pabrezia smile.gif
Atsakyti
Pirkau internetu MAC Fluidline eye-liner gel, bet buvo ne tik kad neoriginalas, bet ir visiskai sudziuves. doh.gif
Gal zinot, ar flagmane yra pirkt MAC geliniu pravedimu ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 11, 10:20)
Pirkau internetu MAC Fluidline eye-liner gel, bet buvo ne tik kad neoriginalas, bet ir visiskai sudziuves.  doh.gif
Gal zinot, ar flagmane yra pirkt MAC geliniu pravedimu ir kokia kaina?

Man regis buvo kažkas panašaus, tik įdomių spalvų. Galit pasitikslinti jiems paskambinusi, telefonas berods 8-5-2123838.
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 11, 12:20)
Pirkau internetu MAC Fluidline eye-liner gel, bet buvo ne tik kad neoriginalas, bet ir visiskai sudziuves.  doh.gif

Kur pirkot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puslyte @ 2010 07 11, 17:32)
Man regis buvo kažkas panašaus, tik įdomių spalvų. Galit pasitikslinti jiems paskambinusi, telefonas berods 8-5-2123838.

Aciu smile.gif

QUOTE(6Combo9 @ 2010 07 11, 21:55)
Kur pirkot? unsure.gif

Pirkau is Viola***, bet pazadejo paimt atgal.
Manau, ji yra kaip tarpininke interneto parduotuves tobula.lt. Ten parduodama Benefit kosmetika yra originali, bent jau tie produktai, kuriuos isigijau as. O vat su MAC ir prasoviau.
Atsakyti
tai kad tam puslapy pilna fuflo. is puslapio, kuris pardavineja à la MAC sepeteliu rinkinius nepirkciau nieko isvis
Atsakyti
MAC kosmetika pradejau dometis visai neseniai, todel mane dar lengva apgauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 12, 16:38)
MAC kosmetika pradejau dometis visai neseniai, todel mane dar lengva apgauti  blush2.gif

o grazinti negalima? ar kur paskust kad pardavineja fuflo? doh.gif
Atsakyti
Ne, del to tai viskas OK.
Jau susitarem, kad grazinsiu ir pan. Ji tikrai sazininga pardaveja. thumbup.gif
Tik gaila, kad vel reikes ieskot gelinio pravedimo dry.gif
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 13, 11:19)
Ne, del to tai viskas OK.
Jau susitarem, kad grazinsiu ir pan. Ji tikrai sazininga pardaveja.  thumbup.gif
Tik gaila, kad vel reikes ieskot gelinio pravedimo  dry.gif

Sazininga pardaveja ir pardavineja neoriginalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 07 13, 13:52)
Sazininga pardaveja ir pardavineja neoriginalus?  g.gif

Pardaveja gali to nezinoti.
Atsakyti