Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(lalana @ 2010 07 06, 11:30)
kur Lietuvoje galima nusipirkti MAC kosmetika? kokios kainos?

Flagmane
Atsakyti
norejau paklausti smile.gif gal zinote tos paletes po 88 120 spalvyciu buna tikros MAC ar fake'as? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2010 07 07, 16:25)
norejau paklausti smile.gif gal zinote tos paletes po 88 120 spalvyciu buna tikros MAC ar fake'as? smile.gif)

mac'o tokio isvis nebuna schmoll.gif arba sumaiset firma arba ten fake'as 4u.gif
Atsakyti
Buvau mac'o parduotuvėje, tai jau visokio grožio prisižiūrėjau bigsmile.gif maniau visko reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kažkaip susivaldžiau ir išėjau tik su 8refil'ais, 15splv. palete, ir 217 bei 239 šepetėliais biggrin.gif įkeliu nuotrauka savo iš pirkinių temos (todėl ne viskas iš mac blush2.gif ) jei kam idomu kaip gyvai spalvytės atrodo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Argija
kokie spalvyciu pavadinimai? bigsmile.gif
Atsakyti
Man ta žydra žydra labai graži, tik jaučiu nemokėčiau tokios nei priderint nei pasidažyt su tokia biggrin.gif
Atsakyti
Mano mac kolekcija pasipilde dar dviem mazuliukais:
user posted image
desines virsuj naked lunch ir apacioj pink freeze, tik taip pakreipus fotika matosi kazkas panasau i tikra spalva ax.gif bet as ziuriu vis perku labai panasius atspalvius, blush2.gif o ieskojau is tikro visai kitokiu, vienu nebuvo, del kitu abejojau doh.gif bet paskutine minute griebiau tuos du, o ir gaila, kad refilu nebuvo oro uoste, ech, taip ir stovi mano 15viete pustuste doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 08 liepos 2010 - 20:35
Eveliina - spalvos super, kaip saldainiukai. Visas priglausciau su mielu noru. tongue.gif
Atsakyti
pasidžiaugsiu - šiandien neiškentusi nulėkiau iki Flagmano pirmą kartą apsidairyti kas ten gero, ir radau tai ko ieškojau - permatomą antakių želė! Suplojau 58 litus, bet per tarpininkes manau pigiau nesigautų su siuntimais ir komisiniais..
Šiaip šešėlių pasirinkimas lyg ir nemažas, bet labai spalvos nepatiko, murzinos kažkokios. Turi lūpdažių, blizgių, kompaktinių pudrų, dar šio bei to. Šepetėlių nemačiau, bet gal reikėjo užklausti, pamiršau.. Dar sakė kad jei yra konkretus noras, yra daugiau šio to "kambarėlyje", taip pat gali parvežti pagal užsakymą.
Studio Fix krepudra 113 litų. Matyt su šeimininke bendravau, "nustatė" man tinkančią pudros spalvą smile.gif Žodžiu su nemažu antkainiu galima ir Lietuvoj per vargus šį tą susiveikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puslyte: 09 liepos 2010 - 19:52
user posted image

QUOTE(Adrinėja @ 2010 07 08, 19:11)
Argija
kokie spalvyciu pavadinimai?  bigsmile.gif

pirma eilė: carbon, prussian, electric eel
antra: nocturnelle, humid, shroom
trečia: sushi flower, amber lights

QUOTE(NORIKA @ 2010 07 08, 19:25)
Man ta žydra žydra labai graži, tik jaučiu nemokėčiau tokios nei priderint nei pasidažyt su tokia  biggrin.gif

maniau, kad man melsva iš vis netinka. Bet pasikonsultavau su visažistu dirbančiu jų parduotuvėje, išmėginome ir likau sužavėta. Labai gražu vasarai bigsmile.gif
O prussian (tamsiai mėlyną) iš vis įsimylėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 07 08, 19:25)
Man ta žydra žydra labai graži, tik jaučiu nemokėčiau tokios nei priderint nei pasidažyt su tokia  biggrin.gif

o man atvirkščiai. neįsivaizduoju kaip tokia spalva galėtų gražiai atrodyti ant akių. na nebent vienetam tokia spalva tinka, bet ne visiems
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 07 09, 22:06)
o man atvirkščiai. neįsivaizduoju kaip tokia spalva galėtų gražiai atrodyti ant akių. na nebent vienetam tokia spalva tinka, bet ne visiems

tai aš turbūt vienetas bigsmile.gif
čia iš interneto platybių su electric eel spalvyte

user posted image

user posted image

Atsakyti