Yra naudojusių FIX+?
QUOTE(Eirea @ 2010 06 22, 22:38)
as mastau tarp 1 ir 2, kiek skaitau atsiliepimu, tiek vienas,tike kitas su savo +/-.o kokia spalva naudoji?
turejau pirma, bet nelabai patiko kad subegdavo i rauksleles ir uztepus jis toks, sakyciau matosi, bent jau man, gal del to kad spalva nelabai tiko
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 23, 01:26)
turejau pirma, bet nelabai patiko kad subegdavo i rauksleles ir uztepus jis toks, sakyciau matosi, bent jau man, gal del to kad spalva nelabai tiko
vakar paemiau ta 2, ziuresim, kai atvaziuos
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 23, 12:43)
vakar paemiau ta 2, ziuresim, kai atvaziuos
niu tai gal susidraugausit kokia spalva?
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 23, 21:50)
nw15
i ruzavuma man tai i ruzavuma netinka, bet kad sviesi, tai gerai lauksim atsiliepimu
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 23, 22:12)
i ruzavuma man tai i ruzavuma netinka, bet kad sviesi, tai gerai lauksim atsiliepimu
o man i geltonuma netinka
kai tik ilendu i MAC puslapi seseliu, iskart susirenku 15 vnt palete *****, reikia viena karta nusipirkti
siaip gavau savuosiu seseliukus - Phloof!, Vanilla, Humid ir Club grazuoliukai na, manes MAC seseliai dar niekada nenuvyle
siaip gavau savuosiu seseliukus - Phloof!, Vanilla, Humid ir Club grazuoliukai na, manes MAC seseliai dar niekada nenuvyle
Ir nenuvils manau, mes man irgi MAC seseliai labai geri. As net i kitu brendu seseliu nelabai ir ziuriu. Kazkaip jau net refleksas, uzmetu aki bet niekad nenagrineju ir negalvoju, kad noreciau. Is senu laiku turiu vienus Clarins seselius (baltus su ruzavu perlamutru) ir kelias spalvas Inglot.
Humid ir Club as turiu, labai faini. O Phloof! ir Vanilla reiks prie progos pas tave ismeginti.
Humid ir Club as turiu, labai faini. O Phloof! ir Vanilla reiks prie progos pas tave ismeginti.
kur Lietuvoje galima nusipirkti MAC kosmetika? kokios kainos?