Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 06 13, 23:48)
Na as sakyciau kas MAC nera LT. Nes kas buvo uzseny ir mate MAC parduotuves tai supras kad tai ka turi Flagmanas negalima paliginti su ta gausybe prekiu ir spalvu kuria turi ipasta MAC parduotuve.

drinks_cheers.gif juo labiau pabandyt tikrai negali schmoll.gif jokiu testeriu, jei uztepsi, turesi pirkti biggrin.gif
Atsakyti
niu va, laukiu 4 seseliu spalvyciu - vanilla, phloof, humid ir club wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 06 14, 22:22)
niu va, laukiu 4 seseliu spalvyciu - vanilla, phloof, humid ir club  wub.gif  wub.gif

Tai per tarpininke pavyko uzsakyt? bigsmile.gif as turiu 2 is siu spalvyciu, labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 14, 23:21)

ilgai apie sias spalvytes svajojau wub.gif noreciau dar keliu, bet truputeli pakentesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 06 16, 00:48)
ilgai apie sias spalvytes svajojau  wub.gif noreciau dar keliu, bet truputeli pakentesiu  biggrin.gif

niu tai lauksim atsiliepimu bigsmile.gif
as dar svarstau apie nauja spalvyte bananas kazkaip traukia blush2.gif derinuka su violetine spalva sukurti wub.gif
Atsakyti
pagaliau gavau issvajotaji grozi tongue.gif is kaires-sweet tart, disco blend,gift wrap.
na ka galiu pasakyti, laiko super, lupyciu nesausina, kai suvalgau kartu su maistu lieka tik tos dideles blizguciu daleles ant lupu smile.gif aisq pigmento nedaug, graziausia tepti ant panasios spalvos
user posted image

i 
Ištrintas komercinis pasiūlymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 18 birželio 2010 - 11:22
gal zinote ar yra pirkti mac londono gatwick'o oro uoste 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 18, 11:31)
gal zinote ar yra pirkti mac londono gatwick'o oro uoste 4u.gif  blush2.gif

Taip, yra smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turit MAC Cream blush, tokios svelnios, pienines, rozines spalvytes? bigsmile.gif nezinau pavadinimo.. atrodo yra zodis girl g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 06 08, 12:20)
MAC Dare to Wear Collection for Fall 2010
user posted image

Ar cia tik man dvejinasi akyse? biggrin.gif
Atsakyti
merginos,kokie atsiliepimai apie siuos concelearius?
user posted image
user posted image
user posted image

noriu kazkuri issirinkti, mastau,kuris geriau butu ax.gif ir dar idomu,ar nekemsa odos,nes man pudra studio fix kimso bash.gif
Atsakyti
As ta vidurini naudoju...man jis super thumbup.gif
nieko man jis nekemsa smile.gif
Atsakyti