Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(NORIKA @ 2010 06 05, 22:09)
na man tai nėra super, bet ir nėra blogas, gal tiesiog kad netturiu per daug ką maskuot, nei raukšlių yra dar, nei pajuodimų, paburkimų neturiu, taikaip sakant su ta pačia veido pudra perbraukdavau ir pakakdavo, čia grynas išpindėjimas buvo nusipirkt atskirą maskuoklį  lotuliukas.gif  Bet vistiek džiaugiuosi ir tikrai žinau, kad nenusimėtys - sunaudosiu visą  drinks_cheers.gif

o tai kokios spalvos, na pavadinimas koks? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 05, 20:09)
na man tai nėra super, bet ir nėra blogas, gal tiesiog kad netturiu per daug ką maskuot, nei raukšlių yra dar, nei pajuodimų, paburkimų neturiu, taikaip sakant su ta pačia veido pudra perbraukdavau ir pakakdavo, čia grynas išpindėjimas buvo nusipirkt atskirą maskuoklį  lotuliukas.gif  Bet vistiek džiaugiuosi ir tikrai žinau, kad nenusimėtys - sunaudosiu visą  drinks_cheers.gif

Tikrai nėra geriausias MAC maskuoklis schmoll.gif . Turiu jį jau metus laiko ir nesu labai patenkinta. Kokybė normali, bet maskuoja bent jau man jis sunkiai, nors ir neturiu labai tamsių paakių. Tai taip ir panaudoju kartą savaitėj smile.gif.
Atsakyti
Mergaites bet jug jus kalbate apie Studio sculpt concealer, jis gi paprastas maskuoklis, ir manau nelabai tinka paakiams. Nes jis uzmaskuoja demeles. O paakiams tinka sitas, jis turi kitokia tekstura. Jis skistesnis.
user posted image
http://www.maccosmet...;PRODUCT_ID=964
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 05, 22:54)
o tai kokios spalvos, na pavadinimas koks?  rolleyes.gif

mano yra Studio Scullpt, taigi toks pat kaip ir paveiksliuke biggrin.gif Spalvon numeriukas NW20, šiaip atidarius atrodo spalva labai neutraliai, bet kai brauki per oda, tai gelsvumo biški duoda, bet išsiskaido, dar ant viršaus tepu kreminę pudrą ir viskas ok būna thumbup.gif
O man gal dar ir geriau, jei jis tinkamas maksuot ir kitokius "brokus", ne vien paakius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 06, 12:20)
mano yra Studio Scullpt, taigi toks pat kaip ir paveiksliuke  biggrin.gif  Spalvon numeriukas NW20, šiaip atidarius atrodo spalva labai neutraliai, bet kai brauki per oda, tai gelsvumo biški duoda, bet išsiskaido, dar ant viršaus tepu kreminę pudrą ir viskas ok būna  thumbup.gif
O man gal dar ir geriau, jei jis tinkamas maksuot ir kitokius "brokus", ne vien paakius  bigsmile.gif

tai NW i ruzavuma turejo buti g.gif bet kai as turejau NC30, tai labai tamsus, nesugebejau atskleisti jo geruju pusiu blush2.gif
Atsakyti
Aš kiek googlinau prieš pirkdama (pirkau netu, užtat spalvą rinkausi "na ura"), tai NW tikrai turėjo būt tpokia kūno atspalvio su ružavumu, bet va yra kaip yra, svarbu perdaug nenusigrybavau su spalva, kad vos vos skirias tai anokia bėda, sunaudosiu, aišku smagiau jei būtų tikę idealiai, bet ko norėt perkant internetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 06, 22:28)
Aš kiek googlinau prieš pirkdama (pirkau netu, užtat spalvą rinkausi "na ura"), tai NW tikrai turėjo būt tpokia kūno atspalvio su ružavumu, bet va yra kaip yra, svarbu perdaug nenusigrybavau su spalva, kad vos vos skirias tai anokia bėda, sunaudosiu, aišku smagiau jei būtų tikę idealiai, bet ko norėt perkant internetu  biggrin.gif

tikrai pritariu, o del seseliu, tai isviso neimanoma pataikyti, jei ne tie psl, kur ant ranku tepti unsure.gif
beje, jau nusipirkau nylon spalvos seselius cool.gif flagmane jie kainavo 56 lt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 06 birželio 2010 - 22:33
MAC Dare to Wear Collection for Fall 2010
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 06 06, 22:33)
tikrai pritariu, o del seseliu, tai isviso neimanoma pataikyti, jei ne tie psl, kur ant ranku tepti  unsure.gif
beje, jau nusipirkau nylon spalvos seselius  cool.gif  flagmane jie kainavo 56 lt  rolleyes.gif

aš kaip tik šiandien šios spalvos sulaukiau iš allcosmeticswholesale.com Prisumavus siuntimą, išdalintą ant kelių daikčiukų, gavosi ne daugiau 40 litų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puslyte @ 2010 06 09, 21:36)
aš kaip tik šiandien šios spalvos sulaukiau iš allcosmeticswholesale.com Prisumavus siuntimą, išdalintą ant kelių daikčiukų, gavosi ne daugiau 40 litų  rolleyes.gif

o kazi kaip ten pro musu muitine praeina? nereikia muitu moket jei virsija 75? 4u.gif ar jie gali uzrasyti mazesne suma nei is tikruju? blush2.gif
ir dar idomu, kode tarkim smoke and diamonds vieni kainuoja 24.99 dolco, o kiti GREAT PRICE! MAC Eye Shadow - Smoke & Diamonds u/b 15,99 dolco ir ka tas u/b reiskia? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 10 birželio 2010 - 08:23
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 10, 08:19)
o kazi kaip ten pro musu muitine praeina? nereikia muitu moket jei virsija 75?  4u.gif ar  jie gali uzrasyti mazesne suma nei is tikruju? blush2.gif
ir dar idomu, kode tarkim smoke and diamonds vieni kainuoja 24.99 dolco, o kiti GREAT PRICE! MAC Eye Shadow - Smoke & Diamonds u/b  15,99 dolco ir ka tas u/b reiskia?  4u.gif

u/b reiskia "unboxed", t.y. be dezutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 10, 09:19)
o kazi kaip ten pro musu muitine praeina? nereikia muitu moket jei virsija 75?  4u.gif

Visaip pasitaiko, kaip tos tetos ten dirba, taip ir juda siuntiniai....
kartais nemažą dėžč paleidžia be muitų, o kartais ir visai mažutė apmuitinama - sakyčiau laimės dalykas ir tiek 4u.gif
Atsakyti