Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Natka @ 2010 01 29, 21:22)
as kai ziurejau mac Flagmane, tai sakyciau ji tokia tamsesne, tiktu i soliariumus nuolat vaikstanciai lietuvaitei  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
skirtumas tarp NC25 ir NC30 didelis, net keliais tonais  ax.gif

nevaikstau as siaip i soliarumus, bet pati esu tamsesnio gymio unsure.gif
bijau kad su NC 30 neatrodyciau orandzine doh.gif 0 NC25 labai sviesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2010 01 29, 21:02)
bijau kad su NC 30 neatrodyciau orandzine doh.gif  0 NC25 labai sviesi g.gif

ar ziurejot swatch krempudru pavyzdziui karla sugar bloge? va cia yra butent studio sculpt: http://karlasugar.ne...lpt-foundation/
Papildyta:
o cia dar nuoroda i to pacio blogo skyreli, kur ivairiu firmu visos spalvos parodytos ant tos pacios merginos odos.

http://karlasugar.ne...hes/foundation/

tai gal siek tiek pasiknaisiojus ir palyginus kitu firmu krempudru nuotraukas su MAC prisirinktumet ir sau spalvyte

nes jeigu nesat vilniete ir negalit nueit i flagmana pasimegint ir issirinkt realiai, tai nezinau, ar koki geresni buda atrasit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petite princesse: 29 sausio 2010 - 21:09
na NC30 panasus kaip ir sioje nuotraukoje, gal vos vos tamsesnis ax.gif
user posted image
Atsakyti
dideliausias aciu 4u.gif tikrai padejot thumbup.gif
o gal dar galite patarti odai daugiau linkusiai sauseti, kuri is MAC labiausiai tiktu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2010 01 29, 21:30)
dideliausias aciu 4u.gif  tikrai padejot thumbup.gif
o gal dar galite patarti odai daugiau linkusiai sauseti, kuri is MAC labiausiai tiktu? ax.gif

na, as kol kas tik sita bandziusi, bet butent man ja ir parinko, nes mano oda normali, bet saltesniu metu laiku linkus sauset ir serpetot. pavyzdziui as mineralines pudros ziema negaliu tept, nes labai oda sauseja, "tempia". o su sita kremine studio sculpt jokiu tokiu problemu nesu turejus.
Atsakyti
Sakykit o kokia mac krem pudra tinkamiausia riebiai/misriai odai?
Atsakyti
Turiu Mac šešėlių, tai patys nuostabiausi wub.gif

Tušas ir lūpų blizgis ypatingai nesužavėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 01 29, 22:47)
na, as kol kas tik sita bandziusi, bet butent man ja ir parinko, nes mano oda normali, bet saltesniu metu laiku linkus sauset ir serpetot. pavyzdziui as mineralines pudros ziema negaliu tept, nes labai oda sauseja, "tempia". o su sita kremine studio sculpt jokiu tokiu problemu nesu turejus.

tai ir man tada sita turi tikti, nes sauseja taipat tik saltu metu laiku, padejot labai tikrai mirksiukas.gif aciukas didelis 4u.gif
gal dar veidui kremuka koki bandete is mac? ax.gif
Atsakyti
mergytes, sakykit, kurios spalvyciu kombinacijos yra i geltonuma - NW ar NC unsure.gif jau radau atsakyma 4u.gif

kai buvau Vokietijoj, man MAC konsultante buvo parinkus Studio Fix pudryte NW 20 (nepirkau tuomet, o ir nepamenu kaip atrode doh.gif ), bet ziurint i spalvytes is blogo, tai kaip tik atrodo, kad NC yra i geltonuma g.gif o mano oda i geltonuma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 30 sausio 2010 - 11:32
QUOTE(Tiffany @ 2010 01 30, 12:31)
mergytes, sakykit, kurios spalvyciu kombinacijos yra i geltonuma - NW ar NC  unsure.gif jau radau atsakyma  4u.gif

kai buvau Vokietijoj, man MAC konsultante buvo parinkus Studio Fix pudryte NW 20 (nepirkau tuomet, o ir nepamenu kaip atrode  doh.gif ), bet ziurint i spalvytes is blogo, tai kaip tik atrodo, kad NC yra i geltonuma  g.gif o mano oda i geltonuma  ax.gif

smile.gif taip, NC i geltonuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 01 29, 22:47)

beje, kiek jau laiko naudojat sia krempudra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2010 01 29, 22:02)
bijau kad su NC 30 neatrodyciau orandzine doh.gif  0 NC25 labai sviesi g.gif

Turiu NC 30, tamsi, sakyčiau, kad tamsesnė nei Natkos įkeltoje nuotraukoje ax.gif Bet baisiausia, kad atsisiunčiau ir NW35 doh.gif o ji tokia tamsi tamsi lotuliukas.gif gaila išleistų pinigėlių tai galvoju su pigmentu pamaišyti, renkuosi tarp Vanilla ir Frozen White g.gif Gal kas turit viena iš jų?Niekada pigmentu nenaudojau, net neįsivaizduoju ar duos rezultatą...? g.gif
Atsakyti