QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 22, 08:13)
Adrinėja seseliai labai geru spalvu, Vanilla ir as vis galvoju nusipirkti.
o man vanilla kazkaip neprilipo, taip ir guli paletej beveik nenaudota. mano mylimiausias highlighter'is yra Shroom
QUOTE(Eveliina @ 2010 05 23, 21:07)
vo man sitos spalvytes labai grazios.noriu.
1. Femme Fi (Highlight)
2. Honesty
3. Smoke & Diamonds
4. French Cuff
Smoke& Diamonds viena megstamiausiu spalvyciu, nors gana sunku ja gauti, kai pasibaigia limituotos kolekcijos. labai unikali spalva, su daug kuo derinasi puikiai. O femme-fi irgi is limituoto leidimo, sunkoka atkasti. berods panasus i ji highlighter'is yra Ricepaper is nuolatines kolekcijos
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 23, 22:04)
As ir to noriu.
Mano paskutinis seseliu atradimas -
Patina. Ziauriai patinka. Kai baigsis pirksiu dar.
aha, Patina indely atrodo visai neypatinga, bet labai universali spalva. man tiek dienai, tiek vakariniam smokey eye labai tinka
QUOTE(innuendo @ 2010 05 24, 02:29)
nežinau ko noriu - humid traukia ir dar kokia graži, šilta vasarinė rausva/persikinė spalvytė būtų super, bet kokios noriu neradau. Na arba violetinės ar alyvinės kokios... Bet neskubu, nes noriu susirast spalvas kurias tikrai naudosiu
Humid labai grazi zoles zalumo spalva, labai gerai pigmentuota. Del persikines spalvos, siulyciau pabandyt Naked Lunch, nors paletej ji turiu, tai nelabai pigmentuotas, gal atskirai perkant kokybe kitokia. Dar is graziu persikiniu/roziniu yra All that Glitters, Phloof, Jest ir Grand Entrance. Is violetiniu sunku patart nezinant kokios violetines ieskot, bet Satellite Dreams labai grazi spalva