Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(innuendo @ 2010 05 24, 03:29)
12vietę?  g.gif

Aš dar dvi vietas turiu savojoj 15vietėj, tai nežinau ko noriu - humid traukia ir dar kokia graži, šilta vasarinė rausva/persikinė spalvytė būtų super, bet kokios noriu neradau. Na arba violetinės ar alyvinės kokios... Bet neskubu, nes noriu susirast spalvas kurias tikrai naudosiu  wub.gif

15viete, susimaisiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2010 05 24, 03:29)
12vietę?  g.gif

Aš dar dvi vietas turiu savojoj 15vietėj, tai nežinau ko noriu - humid traukia ir dar kokia graži, šilta vasarinė rausva/persikinė spalvytė būtų super, bet kokios noriu neradau. Na arba violetinės ar alyvinės kokios... Bet neskubu, nes noriu susirast spalvas kurias tikrai naudosiu  wub.gif

Humid turiu, tikrai grazi spalvite. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 22, 08:13)
Adrinėja seseliai labai geru spalvu, Vanilla ir as vis galvoju nusipirkti. g.gif

o man vanilla kazkaip neprilipo, taip ir guli paletej beveik nenaudota. mano mylimiausias highlighter'is yra Shroom wub.gif

QUOTE(Eveliina @ 2010 05 23, 21:07)
vo man sitos spalvytes labai grazios.noriu.
1. Femme Fi (Highlight)
2. Honesty
3. Smoke & Diamonds
4. French Cuff

Smoke& Diamonds viena megstamiausiu spalvyciu, nors gana sunku ja gauti, kai pasibaigia limituotos kolekcijos. labai unikali spalva, su daug kuo derinasi puikiai. O femme-fi irgi is limituoto leidimo, sunkoka atkasti. berods panasus i ji highlighter'is yra Ricepaper is nuolatines kolekcijos

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 23, 22:04)
As ir to noriu. biggrin.gif  Mano paskutinis seseliu atradimas - Patina. Ziauriai patinka. Kai baigsis pirksiu dar. ax.gif

aha, Patina indely atrodo visai neypatinga, bet labai universali spalva. man tiek dienai, tiek vakariniam smokey eye labai tinka

QUOTE(innuendo @ 2010 05 24, 02:29)
nežinau ko noriu - humid traukia ir dar kokia graži, šilta vasarinė rausva/persikinė spalvytė būtų super, bet kokios noriu neradau. Na arba violetinės ar alyvinės kokios... Bet neskubu, nes noriu susirast spalvas kurias tikrai naudosiu  wub.gif

Humid labai grazi zoles zalumo spalva, labai gerai pigmentuota. Del persikines spalvos, siulyciau pabandyt Naked Lunch, nors paletej ji turiu, tai nelabai pigmentuotas, gal atskirai perkant kokybe kitokia. Dar is graziu persikiniu/roziniu yra All that Glitters, Phloof, Jest ir Grand Entrance. Is violetiniu sunku patart nezinant kokios violetines ieskot, bet Satellite Dreams labai grazi spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 05 24, 08:49)

Humid labai grazi zoles zalumo spalva, labai gerai pigmentuota. Del persikines spalvos, siulyciau pabandyt Naked Lunch, nors paletej ji turiu, tai nelabai pigmentuotas, gal atskirai  perkant kokybe kitokia. Dar is graziu persikiniu/roziniu yra All that Glitters, Phloof, Jest ir Grand Entrance. Is violetiniu sunku patart nezinant kokios violetines ieskot, bet Satellite Dreams labai grazi spalva  4u.gif

Žinau dėl humid, visada kai nueinu į Brown Thomas prie jos prieinu, kartą jau norėjau pirkt, bet nebuvo refill'o sad.gif. Bet vis dar nežinau ar aš tikrai tą spalvą naudosiu smile.gif

Visas siūlytas spalvas esu žiūrėjus, bet man jos nelabai rolleyes.gif . All that glitters turiu, ji man patinka, turi persiškumo, bet tikrai nėra tokia kokios noriu, ji daugiau neutralesnė, man reikia vasariškos, ryškios bet neišsišokančios spalvos. Už kelių savaičių turėsiu progą oro uostuose pasižvalgyti, gal susirasiu tai ko noriu rolleyes.gif

O aš kaip highlighter'į naudoju nylon spalvą, man ji super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 05 24, 10:49)
o man vanilla kazkaip neprilipo, taip ir guli paletej beveik nenaudota. mano mylimiausias highlighter'is  yra Shroom  wub.gif
Smoke& Diamonds viena megstamiausiu spalvyciu, nors gana sunku ja gauti, kai pasibaigia limituotos kolekcijos. labai unikali spalva, su daug kuo derinasi puikiai. O femme-fi irgi is limituoto leidimo, sunkoka atkasti. berods panasus i ji highlighter'is yra Ricepaper is nuolatines kolekcijos
aha, Patina indely atrodo visai neypatinga, bet labai universali spalva. man tiek dienai, tiek vakariniam smokey eye labai tinka
Humid labai grazi zoles zalumo spalva, labai gerai pigmentuota.

Man vanilla patinka tuo, kad ji neperlamutrine, nes shroom ir ricepaper tai tokios blizgios - perlamutrines, o matine su smulkiais blizguciais bigsmile.gif
Pati gundausi isigyti humid, nes ji man taip graziai atrodo blush2.gif ir labai noriu das siu spalvu: Paradisco, smudget violet, nylon, greensmoke, shadowy lady, magnetic fields

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
tikiuos kada gausiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(innuendo @ 2010 05 24, 17:14)
O aš kaip highlighter'į naudoju nylon spalvą, man ji super  thumbup.gif

va ir as jos labai noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Yra mačiau jų puslapyje tų skaistalų su jūros arkliuku thumbup.gif Bet kažkaip jau ataušus jaučiuosi, pažiūrėjau ir nebekelia itin didelio apetito man jis biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kas siunciates is cia http://www.allcosmeticswholesale.com , kiek atsiuntimas i LT kainuoja? galvoju kaip pigiau butu ar per tarpininkus ar
paciai siustis, nes ten paciam puslapyje tai nerandu kazkaip kiek atsiuntimas
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 06 02, 09:52)
merginos, kas siunciates is cia http://www.allcosmeticswholesale.com , kiek atsiuntimas i LT kainuoja? galvoju kaip pigiau butu ar per tarpininkus ar
paciai siustis, nes ten paciam puslapyje tai nerandu kazkaip kiek atsiuntimas

kai sudedi į krepšą ir spaudi sekantį žingsnį, apačioj yra pasirinkimas siuntimo būdų, va ką pasirinksi, tiek ir kainuos biggrin.gif ir kaskart redaguojant krepšo turinį, kaina siuntimo kyla arba krenta (žiūrint kiek daiktų dėsi) 4u.gif
Atsakyti
MAC In the Groove Collection for Summer 2010
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Pavadinimai ir kainos cia:
http://www.temptalia...for-summer-2010
Atsakyti
Na ką, jau gavau ir išbandžiau MAC maskuoklį, pirmi įspūdžiai - nieko gero unsure.gif Bet panaudojus kelis kartus žiūriu, kad visai nieko biggrin.gif
Maskuoja gerai, dengiasi minkštai, maloniai sakyčiau, tik vos vos su spalvyte prašoviau, tokia labiau į geltonumą.... Bet kadangi ant viršaus vistiek tepu krempudrą, tai to gelsvumo nelieka drinks_cheers.gif
Ir naudosis manau skalsiai, nes bent jau man labai nedaug reikia ir puikiai pamaskuoja... Va toks pas mane ax.gif
Studio sculpt concealer
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 05, 14:53)

man tai jis super...mano paakiai tokie tamsoki....tai pamaskuoju juo, MAC kompaktine pudra ir viskas smile.gif as labai patenkinta...
niekad negalvojau, kad galesiu dienomis atsisakyt kremines pudros....

o su MAC thumbup.gif
Atsakyti
na man tai nėra super, bet ir nėra blogas, gal tiesiog kad netturiu per daug ką maskuot, nei raukšlių yra dar, nei pajuodimų, paburkimų neturiu, taikaip sakant su ta pačia veido pudra perbraukdavau ir pakakdavo, čia grynas išpindėjimas buvo nusipirkt atskirą maskuoklį lotuliukas.gif Bet vistiek džiaugiuosi ir tikrai žinau, kad nenusimėtys - sunaudosiu visą drinks_cheers.gif
Atsakyti