Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Adrineja,

kokie atsiliepimai apie ta is kaires pirma sepeti, toki pointed (tingiu ieskoti numeriuko ax.gif )?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 05 21, 09:28)
Adrineja,

kokie atsiliepimai apie ta is kaires pirma sepeti, toki pointed (tingiu ieskoti numeriuko ax.gif )?

Na paziurejau vis tik numeriuka, neiskenciau. Speju, kad cia 138? Labai tokio noriu... Labai domina atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 05 21, 13:00)
Na paziurejau vis tik numeriuka, neiskenciau. Speju, kad cia 138?  Labai tokio noriu... Labai domina atsiliepimai.

taip, cia 138 hihihi.gif pagal svelnuma tai jis vianas svelniausiu is mac, labai labai svelnus, v-i-k-a ji ciupinejo, bet del smailaus galiuko jis tampa nelabai universalus ax.gif nors naudoju ji sausau pudrai, bet labiau noreciau 134, tik vat idomu del svelnumo, nes mac aprasymuose parasyta, kad 134 Of soft natural fibre, o 138 of ultra-soft, natural fibres.
Idedu savo seselius
user posted image
spalvu pavadinimai: night manoeuvres, B-Rich, Juxt, Ricepaper, Vanilla, Orb, Brule, Blanc Type ax.gif
Seseliai geri, labai gerai dengiasi, laikosi tikrai pakankamai gerai, na ir kas svarbu, tai spalvu pasirinkimas labai didelis, greit dar 5 spalvas turesiu, o paskui dar bandysiu sumedziot kelias spalvas bigsmile.gif

v-i-k-a
sepeteliai labai faini, tik 129SE siurkstokas, bet nieko, pripratau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 21 gegužės 2010 - 18:41
Adrinėja seseliai labai geru spalvu, Vanilla ir as vis galvoju nusipirkti. g.gif Ir valio kad patiko sepetukai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Eveliina kodel MAC seselius parduodi? Nepatiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 05 22, 08:39)
adrineja, is kur tu siuntiniesi? tiesiai is ju puslapio per tarpininkes?

taip, tiesiai is mac yu.gif
v-i-k-a vanilla laaabai spalvyte grazi ir tokie mazuliukai blizguciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 22, 17:24)
Eveliina kodel MAC seselius parduodi? Nepatiko? ax.gif

na as galvoju gal spalvos visgi nlb mano, arba reikia laukt rudens ax.gif bet dabr palaikysiu, nes lyg ir sese uzsimane, jei neapsigalvos... lotuliukas.gif ax:
ei, gal kas turit french cuff spalvyte lycna blush2.gif noriu rolleyes.gif
Atsakyti
vo man sitos spalvytes labai grazios.noriu.
user posted image
1. Femme Fi (Highlight)
2. Honesty
3. Smoke & Diamonds
4. French Cuff
Atsakyti
Spalvos tikrai labai grazios, ziuriu visos turi toki razini atspalvi. Turiu MAC 6 seseliu palete (fresh cut), tai ten kaip tik dominuoja tas toks ruzavumas. Labai grazios spalvos, gal tau tiktu, ten kaip tik jau viskas sukomplektuota. Cia nelabai gerai matosi spalvos, seip galima pagooglinti ir rasti. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 23, 22:20)
Spalvos tikrai labai grazios, ziuriu visos turi toki razini atspalvi. Turiu MAC 6 seseliu palete (fresh cut), tai ten kaip tik dominuoja tas toks ruzavumas. Labai grazios spalvos, gal tau tiktu, ten kaip tik jau viskas sukomplektuota. Cia nelabai gerai matosi spalvos, seip galima pagooglinti ir rasti. mirksiukas.gif

man cia per daug rozines blush2.gif pora spalvu mielai islupciau nebent biggrin.gif o as noriu uzsipildyt savo 12viete palete rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 23 gegužės 2010 - 21:53
As ir to noriu. biggrin.gif Mano paskutinis seseliu atradimas - Patina. Ziauriei patinka. Kai baigsis pirksiu dar. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 05 23, 20:53)
man cia per daug rozines  blush2.gif pora spalvu mielai islupciau  nebent biggrin.gif o as noriu uzsipildyt savo 12viete palete rolleyes.gif

12vietę? g.gif

Aš dar dvi vietas turiu savojoj 15vietėj, tai nežinau ko noriu - humid traukia ir dar kokia graži, šilta vasarinė rausva/persikinė spalvytė būtų super, bet kokios noriu neradau. Na arba violetinės ar alyvinės kokios... Bet neskubu, nes noriu susirast spalvas kurias tikrai naudosiu wub.gif
Atsakyti