Adrineja,
kokie atsiliepimai apie ta is kaires pirma sepeti, toki pointed (tingiu ieskoti numeriuko )?
QUOTE(Milmar @ 2010 05 21, 09:28)
Adrineja,
kokie atsiliepimai apie ta is kaires pirma sepeti, toki pointed (tingiu ieskoti numeriuko )?
Na paziurejau vis tik numeriuka, neiskenciau. Speju, kad cia 138? Labai tokio noriu... Labai domina atsiliepimai.
QUOTE(Milmar @ 2010 05 21, 13:00)
Na paziurejau vis tik numeriuka, neiskenciau. Speju, kad cia 138? Labai tokio noriu... Labai domina atsiliepimai.
taip, cia 138 pagal svelnuma tai jis vianas svelniausiu is mac, labai labai svelnus, v-i-k-a ji ciupinejo, bet del smailaus galiuko jis tampa nelabai universalus nors naudoju ji sausau pudrai, bet labiau noreciau 134, tik vat idomu del svelnumo, nes mac aprasymuose parasyta, kad 134 Of soft natural fibre, o 138 of ultra-soft, natural fibres.
Idedu savo seselius
spalvu pavadinimai: night manoeuvres, B-Rich, Juxt, Ricepaper, Vanilla, Orb, Brule, Blanc Type
Seseliai geri, labai gerai dengiasi, laikosi tikrai pakankamai gerai, na ir kas svarbu, tai spalvu pasirinkimas labai didelis, greit dar 5 spalvas turesiu, o paskui dar bandysiu sumedziot kelias spalvas
v-i-k-a
sepeteliai labai faini, tik 129SE siurkstokas, bet nieko, pripratau
QUOTE(sher @ 2010 05 22, 08:39)
adrineja, is kur tu siuntiniesi? tiesiai is ju puslapio per tarpininkes?
taip, tiesiai is mac
v-i-k-a vanilla laaabai spalvyte grazi ir tokie mazuliukai blizguciai
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 22, 17:24)
Eveliina kodel MAC seselius parduodi? Nepatiko?
na as galvoju gal spalvos visgi nlb mano, arba reikia laukt rudens bet dabr palaikysiu, nes lyg ir sese uzsimane, jei neapsigalvos... ax:
ei, gal kas turit french cuff spalvyte lycna noriu
Spalvos tikrai labai grazios, ziuriu visos turi toki razini atspalvi. Turiu MAC 6 seseliu palete (fresh cut), tai ten kaip tik dominuoja tas toks ruzavumas. Labai grazios spalvos, gal tau tiktu, ten kaip tik jau viskas sukomplektuota. Cia nelabai gerai matosi spalvos, seip galima pagooglinti ir rasti.
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 23, 22:20)
Spalvos tikrai labai grazios, ziuriu visos turi toki razini atspalvi. Turiu MAC 6 seseliu palete (fresh cut), tai ten kaip tik dominuoja tas toks ruzavumas. Labai grazios spalvos, gal tau tiktu, ten kaip tik jau viskas sukomplektuota. Cia nelabai gerai matosi spalvos, seip galima pagooglinti ir rasti.
man cia per daug rozines pora spalvu mielai islupciau nebent o as noriu uzsipildyt savo 12viete palete
QUOTE(Eveliina @ 2010 05 23, 20:53)
man cia per daug rozines pora spalvu mielai islupciau nebent o as noriu uzsipildyt savo 12viete palete
12vietę?
Aš dar dvi vietas turiu savojoj 15vietėj, tai nežinau ko noriu - humid traukia ir dar kokia graži, šilta vasarinė rausva/persikinė spalvytė būtų super, bet kokios noriu neradau. Na arba violetinės ar alyvinės kokios... Bet neskubu, nes noriu susirast spalvas kurias tikrai naudosiu