QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 15, 20:57)
Seseliu mazoka as ir tai vos ne 3-guvai daugiau turiuseseliu.
pas mane trigubai daugiau inglot seseliu
manau grisiu prie MAC, kai ssunaudosiu inglot
Tiffany
labai grazu nu bet tos gelytes mmm kaip jos mane vilioja, o beje, kaip antakiu zele? Ir dar tas salia gelyciu gerai atrodo, idomu kaip ant veido, ar blizgus?
labai grazu nu bet tos gelytes mmm kaip jos mane vilioja, o beje, kaip antakiu zele? Ir dar tas salia gelyciu gerai atrodo, idomu kaip ant veido, ar blizgus?
QUOTE(Edi2 @ 2010 04 15, 08:01)
Kur turi buti parasyta pagaminimo salis? Ant paties sepetelio koto?
Aha.
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 15, 14:54)
ant kurio mano rinkinuko visi turi, ispausta CHINA
As turiu tik seseliu, tai pas mane JAPAN ispausta. Turejau dar pudros, tai tas pats buvo - abu pirkti MAC parduotuvej, tai abejoniu nera....
O jei pas kazka nera ispaudo, tai gal koks brokuotas pasitaike - jei firminej parduotuvej pirkta, tai neoriginalas nebus....
Atsitiko labai idomus dalykas. Nesenai as gavau dovanu sepeteli MAC 189. Buvau idejusi nuotrauka. Asku be jokiu abejoniu jis pirktas MAC parduotuveje kaip ir kitos prekes toje nuotaukoje, dar liko cekis pas mane. Tai va pasirodo ant to sepetuko (189) nera isspausta pagaminimo salis. Neisivaizduoju del ko ir kaip galima tai paaiskinti. Mintis apie broka kaip ir shopingui irgi atejo i galva.
Tiffany, nu ir grazus MAC kosmetikos turtelis
Puiki sepeteliu kolekcija ir tos gelytes paziuret labai grazu Kokie ten skaistaliukai ruzavi? Koks pavadinimas ir koki atspalvi palieka ant skruostu?
Puiki sepeteliu kolekcija ir tos gelytes paziuret labai grazu Kokie ten skaistaliukai ruzavi? Koks pavadinimas ir koki atspalvi palieka ant skruostu?
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 16, 08:20)
Atsitiko labai idomus dalykas. Nesenai as gavau dovanu sepeteli MAC 189. Buvau idejusi nuotrauka. Asku be jokiu abejoniu jis pirktas MAC parduotuveje kaip ir kitos prekes toje nuotaukoje, dar liko cekis pas mane. Tai va pasirodo ant to sepetuko (189) nera isspausta pagaminimo salis. Neisivaizduoju del ko ir kaip galima tai paaiskinti. Mintis apie broka kaip ir shopingui irgi atejo i galva.
nuva, visko buna. as irgi manau, kad pasitaiko broko, juk ne vienam fabrike ir net ne vienoj saly tie sepeteliai gaminami
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 15, 23:53)
Tiffany
antakiu zele labai faina - jos praktiskai nesimato ant sepetelio, kai istrauki, bet antakius puikiai sutvarko ir sulipdo kalbi apir ta kur per puse spalvytes - cia is limituotos kolekcijos - ilgai as ja medziojau, praktiskai paskutine paemiau is nordstrom.com cia Disquared kolekcijos, tik nepasakysiu pavadinimo, nes neturiu salia - su juo konturuoju veiduka - ta rudesne galima naudot kaip bronzanta, konturui, o tas sviesesne svelni rozine - labai subtilus svytejimas, net ne blizgesys, bet svytejimas (turiu Kanebo Sensai shimmeri, bandziau Inglot, turiu Isadora shimeriuka - niekas MAC neprilygsta )
QUOTE(mantra @ 2010 04 16, 10:40)
Tiffany, nu ir grazus MAC kosmetikos turtelis
aciu uz grazius zodzius ruzavi yra Coygirl - jie tik paletej atrodo tragiska spalva, bet realiai duoda svelnu rozine spalvyte, kaip iraudusiu zanduku efektas pirkau vadovaudamasi interneto atsiliepimu ir neprasoviau
man tas gelytes ir labiausiai gaila pradet naudot
QUOTE(Tiffany @ 2010 04 16, 11:10)
antakiu zele labai faina - jos praktiskai nesimato ant sepetelio, kai istrauki, bet antakius puikiai sutvarko ir sulipdo
Pas mane eiles savo laukia ta antakiu zele po to, kai sunaudosiu vaskini piestuka
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 16, 11:32)
Pas mane eiles savo laukia ta antakiu zele po to, kai sunaudosiu vaskini piestuka
o tas vaskinis is MAC?
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 16, 11:32)
aga, as ir taip i eile pastacius, o kaip tas piestukas? ar sustingsta plaukeliai kaip zele?
Tiffany
o tos puseles, labai graziai atrodo, o gelytes tos panasu efekta duoda?