Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(NORIKA @ 2010 04 14, 21:31)
Tas su jūros arkliuku koks fainas  bigsmile.gif  wub.gif

Aha man irgi ta su arkliuku labai faina, jau isivaizduoju koki grazu efekta ant veido suteiktu lotuliukas.gif ir lupu blizgiai faini wub.gif
Atsakyti
man vis gaila pradeti sita grozi naudot wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 14, 09:53)
Del sio puslapio nebuciau tikra. Kazkas rase kad nupirko ten sepetukus ant kuriu nebuvo parasyta pagaminimo salis. O kiek poto teko man klausti ir skirtinguose forumuose ir seip MAC sepeteliu turetoju, ant visu yra parasyta salis kur tas sepetelis buvo pagamintas.

As negarnatuoju - tik daug geru atsiliepimu teko girdet. Butent kitu firmu yra, kurios tikrai originalai. O MAC nezinau. Pati geriau pirkciau kad ir per tarpininke brangiau nei po to galvociau originalu ar ne.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 14, 09:53)
Del sio puslapio nebuciau tikra. Kazkas rase kad nupirko ten sepetukus ant kuriu nebuvo parasyta pagaminimo salis. O kiek poto teko man klausti ir skirtinguose forumuose ir seip MAC sepeteliu turetoju, ant visu yra parasyta salis kur tas sepetelis buvo pagamintas.

Kur turi buti parasyta pagaminimo salis? Ant paties sepetelio koto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edi2 @ 2010 04 15, 08:01)
Kur turi buti parasyta pagaminimo salis? Ant paties sepetelio koto?  g.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 15, 01:52)
As negarnatuoju - tik daug geru atsiliepimu teko girdet. Butent kitu firmu yra, kurios tikrai originalai. O MAC nezinau. Pati geriau pirkciau kad ir per tarpininke brangiau nei po to galvociau originalu ar ne....  ax.gif

pasikartosiu: pirkau ne karta is sio puslapio, pagrinde MAC. niekada jokiu problemu nebuvo. pirkau daugiausia paletes ir quad'us bei keleta sepeteliu, kuriu originalumu neabejoju, nes 1. turiu kai kuriuos sepetelius tuos pacius, pirktus MAC parduotuvej; 2. buvau nusinesus juos parodyt geram pazistamam MAC parduotuves direktoriui (jis pries 15metu atidare pirma MAC boutique'a Prancuzijoj, tai MAC produktus nakti pazadintas atpazintu) ir jam jie jokiu itarimu nesukele, sake, tikrai autentiski, kokybe nenusileidzia tiesiai MAC'o parduodamiems septeliams. o del pagaminimo salies ant koto, tai irgi jau rasiau - ant mano visu sepeteliu ji parasyta, bet va pavyzdziui and parduotuvej pirkto 190 pagaminimo salis nepazymeta. autentiskumu neabejoju, nors paaiskint ispaudo nebuvima sunku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 15, 10:17)

Pas mane nera g.gif
Atsakyti
O aš gavau šiandien ilgai lauktą MAC lūpdažiuką, Creme d'Nude spalvą. Kiek internete žiūrėjau galvojau būsiu apsišovus, nes lūpos kaip nabašniko, bet pasidažiau ir ką - man tobula nude spalva. Nerealiai apsidžiaugiau pirkiniu wink.gif o taip pat ir šešėliukais quarry. Apsipatenkinus sėdžiu sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edi2 @ 2010 04 15, 11:44)
Pas mane nera  g.gif

ant kurio blink.gif mano rinkinuko visi turi, ispausta CHINA
Atsakyti
As nenoriu nieko irodineti, tuo labiau as negaliu konkuruoti su zmogumi kuris 15 metu dirba MAC parduotuves direktoriumi biggrin.gif O as tik paprastas zmogus.... As rasau tai ka zinau. Ant MAC sepeteliu turi buti parasyta pagaminimo salis. Ta klausima mes jau cia aptarinejom, man pasidare idomu ir uzdaviau ji rusu Cosmopolotan.ru forume, o rusijoje MAC parduotuves visur yra tai visi man atsake kad pas visus yra uzrasas, nei vieno atsiliepimo nebuvo kad to uzraso nebutu. Ir uzdaciau ta klausima forume specktra.net, tai visi iki vieno atsake kad uzrasas pas visus yra.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 04 15, 13:09)
O aš gavau šiandien ilgai lauktą MAC lūpdažiuką, Creme d'Nude spalvą. Kiek internete žiūrėjau galvojau būsiu apsišovus, nes lūpos kaip nabašniko, bet pasidažiau ir ką - man tobula nude spalva. Nerealiai apsidžiaugiau pirkiniu wink.gif o taip pat ir šešėliukais quarry. Apsipatenkinus sėdžiu sau biggrin.gif

imesk nuotraukytes kaip atrodo bigsmile.gif nes as jau senokai i ji zvalgausi, bet vis nedrasu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 15, 00:20)
Tiffany
laukiam laukiam ir vis nesulaukiam blush2.gif

manau siandien padarysiu, jei labai nesutems, kai grisiu, nes spalvos graziausios dienos sviesoj (nemoku sureguliuoti fotiko, kad nuotraukos butu kaip dienos sviesoj darytos blush2.gif ), nes mano aparaciukas jau grizo is komandiruotes thumbup.gif
Atsakyti
mano kuklus turtelis ax.gif

sepeteliai, tik pamirsau lupu teptuka ideti, kitoj foto jis jau bus

user posted image

zandukams

user posted image

o cia viskas kartu wub.gif ten skaidrus buteliukas - antakiu zele ax.gif

user posted image
Atsakyti