Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(innuendo @ 2010 01 22, 19:37)
Jei kas nežino tai:
NC - neutral cool - skirta tom kurios turi odą su gelsvu atspalviu (alyvinė, auksinė. Na, žodžiu, oda kuri nelabai raudonuot linkusi).
NW - neutral warm - skirta odytėm su rausvais atspalviais.
Na, jei esi šviesi, tai siūlau 15 ar 20 smile.gif.

aš dar pridursiu, kad NC20/25 tiks tom, kurios Dior ar Chanel naudoja 020/20.
Šviesiausias MAC atspalvis yra numeris 15.
Man naudojančiai Clarins nr.01, MAC NC15 tinka smile.gif
Atsakyti
Neseniai suzinojau apie Mac kosmetika, cia perskaiciau nuostabiu atsiliepimu smile.gif Ir uzsimaniau nusipirkti ir isbandyti pudra, kadangi vyras siuo metu Anglijoje, tai paprasiau kad nueitu i Mac parduotuve ir nupirktu man jos. Prasiau tokios, nes pasiskaiciau apie nekoki kvapa, paprastos Select spf 15 , foundation.
http://www.maccosmet...PRODUCT_ID=1507
Bet kaip veliau isaiskejo nupirko, sita ir su NC 25, tai bijau kad nebutu per tamsi. Siaip nesu jau is tu visai perbalusiu, bet kazkaip galvojau buti kuo naturalesne. Man labai didele reiksme turi, kad ju pudros su SPF. Kai gausiu ir isbandysiu, butinai parasysiu atsiliepimus. Dar noreciau patarimo, ar galima kur isigyti lietuvoje sepeteli pudrai, bet kad butu naturalaus pluosto? Nes mac sepetelio nesiruosiu kol kas pirkti.
http://www.maccosmet...;PRODUCT_ID=471
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2010 01 25, 18:18)
Neseniai suzinojau apie Mac kosmetika, cia perskaiciau nuostabiu atsiliepimu smile.gif Ir uzsimaniau nusipirkti ir isbandyti pudra, kadangi vyras siuo metu Anglijoje, tai paprasiau kad nueitu i Mac parduotuve ir nupirktu man jos. Prasiau tokios, nes pasiskaiciau apie nekoki kvapa, paprastos Select spf 15 , foundation.
http://www.maccosmet...PRODUCT_ID=1507
Bet kaip veliau isaiskejo nupirko, sita ir su NC 25, tai bijau kad nebutu per tamsi. Siaip nesu jau is tu visai perbalusiu, bet kazkaip galvojau buti kuo naturalesne. Man labai didele reiksme turi, kad ju pudros su SPF. Kai gausiu ir isbandysiu, butinai parasysiu atsiliepimus. Dar noreciau patarimo, ar galima kur isigyti lietuvoje sepeteli pudrai, bet kad butu naturalaus pluosto? Nes mac sepetelio nesiruosiu kol kas pirkti.
http://www.maccosmet...;PRODUCT_ID=471

Kokio tipo jusu oda?
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2010 01 22, 20:37)
Turiu šį maskuoklį. Maskuoja gerai, man patinka. Jis riebesnis toks, maloniai ant odos jaučiasi. Jei oda riebi ir norisi gero maskuoklio tai siūlau studio fix smile.gif. Dėl spalvų tai nežinau kokia pas jus oda - pas mane ji labai šviesi tai naudoju NW15. Jei odytė yra gerai įdegusi-tamsesnė, manau NC ar NW 25-30 bus kaip tik.

Jei kas nežino tai:
NC - neutral cool - skirta tom kurios turi odą su gelsvu atspalviu (alyvinė, auksinė. Na, žodžiu, oda kuri nelabai raudonuot linkusi).
NW - neutral warm - skirta odytėm su rausvais atspalviais.
Na, jei esi šviesi, tai siūlau 15 ar 20 smile.gif.

Aciu labai uz patarima aciuks.gif
Buvau sestadieni Flagmane, tai paziurejo spalvytes, krempudros spalvyte geriausia man NC 25, tai ji sakyciau tokiai lyg lietuviskai odai smile.gif keista kad NC 20 ir 25 nedaug skirias atspalviais, bet jau NC30 tai tikrai sokteli, tokia au idegusiai odai, bent jau Studio Fix ziurejau ax.gif beje jos kaina jei kam idomu - 113 lt, tai jei tingesiu laukti per tarpininkes, tai vaziuosiu ten pasiimt ax.gif
Prigriebiau cream colour base skruostukams, bet ir ant lupu graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
O MAC mineralize skinfinish shimerius? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos panos, gal kuri naudojat mac krempudra? uzsinorejau pabandyti labai ax.gif
labai laukiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
norejau paklaust o mac krempudros visos kemsa poras? 4u.gif
nes seniau buvau skaicius, kad kemsa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2010 01 29, 17:51)
sveikos panos, gal kuri naudojat mac krempudra? uzsinorejau pabandyti labai ax.gif
labai laukiu atsiliepimu smile.gif

naudoju MAC studio sculpt, va tokia:

user posted image

man labai patinka. lengva, bet ir pamaskuoja neblogai. odyte lygi, grazi. tik po keliu valandu T zona pradeda siek tiek blizget, ko niekad nera buve su kitom pudrom. tik kadangi naudoju visada kartu su prep+prime, tai gali buti, kad nuo jos blizgejimas atsiranda. poru lyg ir nekemsa, mano oda neproblemine, pradejus naudot berimu jokiu nepastebejau 4u.gif
Atsakyti
o kaip del spalvytes? as esu rudesnio gymio, nesu baltaode.dekoju is anksto aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2010 01 29, 19:31)
o kaip del spalvytes? as esu rudesnio gymio, nesu baltaode.dekoju is anksto aciuks.gif

tiesa sakant, del spalvos nelabai galeciau patart, nes pati esu "lavonelis", tai naudoju pacia sviesiausia, NC15 spalvyte smile.gif

jei parasytumet kokias kitu firmu krempudru spalvytes naudojat,gal kuri mamyte galetu is patirties pasakyt, kokia MAC spalva ja atitiktu
Atsakyti
siaip naudoju Kanebo firmos fluid'a man si krempudra nereali thumbup.gif spalvyte amber beige FF204.5 sita spalva man tinka idealiai. ji tokia siek tiek i geltonuma, bet man tinka toki atspalviai.
gal kas turejot is mac NC30 atspalvi, ar labai tamsi?
Atsakyti
QUOTE(Darijac @ 2010 01 29, 20:56)
siaip naudoju Kanebo firmos fluid'a man si krempudra nereali thumbup.gif  spalvyte amber beige FF204.5 sita spalva man tinka idealiai. ji tokia siek tiek i geltonuma, bet man tinka toki atspalviai.
gal kas turejot is mac NC30 atspalvi, ar labai tamsi?

as kai ziurejau mac Flagmane, tai sakyciau ji tokia tamsesne, tiktu i soliariumus nuolat vaikstanciai lietuvaitei biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
skirtumas tarp NC25 ir NC30 didelis, net keliais tonais ax.gif
Atsakyti