Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(shopingas @ 2010 04 04, 13:23)
Aha, be blizguciu, be jokio perlamutro. Nu labai superine spalva  thumbup.gif

As nesenai visai supratau kad man kaip reikiamt atsibodo tie visi zeruciai, blizguciai ir perlamutras. Norisi kad ant lupu butu tarsi sviestinis-aliejinis blizgesis. Ir viskas. Todel stenguosi kuo greiciau sunaudoti visas atsargas kad prisipirkti nauju. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 04 02, 23:23)
apziurejau siandien parduotuvej situos blizgius
user posted image
nu vienareiksmiskai grozis nerealus, noriuvisu spalvyciu  blush2.gif

Turiu Dalzzleglass du blizgesius, jau kaip man jie patinka.... wub.gif
O patinka dėl to, kad nuostabiai žėri, lūpos atrodo skanios, putlios, gerai laikosi.
Tikrai ateity dar pirksiu, ir kitokių spalvų norėsiu išbandyt... thumbup.gif

Taip pat patiko mineraliniai skaistalai spalvos Fad-Dabolous thumbup.gif Labai gražiai dengiasi, skruostai atrodo natūrliai. Mineralinių šėšėlių turiu vieną spalvą - Silver Famlily - superiniai thumbup.gif

Ir lipstikai patinka, turiu kelių spalvyčių, tai labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 04, 16:34)
Turiu Dalzzleglass du blizgesius, jau kaip man jie patinka.... wub.gif
O patinka dėl to, kad nuostabiai žėri, lūpos atrodo skanios, putlios, gerai laikosi.
Tikrai ateity dar pirksiu, ir kitokių spalvų norėsiu išbandyt...  thumbup.gif

Taip pat patiko mineraliniai skaistalai spalvos Fad-Dabolous  thumbup.gif Labai gražiai dengiasi, skruostai atrodo natūrliai. Mineralinių šėšėlių turiu vieną spalvą - Silver Famlily - superiniai  thumbup.gif

o greit susinaudoja tie blizgesiukai?kokius numeriukus naudojat blizgesiuku? 4u.gif
o ce seseliu ir mineraliniu skaistalu gal buvo limituotos tos spalvytes, nes nerandu siu spalvu ju puslapi? g.gif
gal galit imest foto kaip atrodo spalvytes?
Atsakyti
Man asmeniskai Dalzzleglass blizgesiukai ekonomeskesni nei kiti blizgesiai. Nes jie labai gerai issilaiko, tad nereik pastoviai atnaujinti spalva. Turiu SUGARRIMMED spalva.
Atsakyti
Lūpoms turiu Like Venus
user posted image

Stop!Look! pirmas iš kairės (antras iš kairės tas pats LikeVenus) smile.gif
user posted image

Šėšėliai Mineralize Eye Shadow (Duo) - Spalvos Family Silver, matau internetinėj prekyboj nebėra tos spalvos... unsure.gif
user posted image

Skaistalų irgi nebematau prekyboj... Va tokie pas mane... 4u.gif
user posted image

Lipstikas
Modesty spalvos
user posted image

ir Huge Me, bet paveiksliuko neradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 04, 13:23)
Aha, be blizguciu, be jokio perlamutro. Nu labai superine spalva  thumbup.gif

Aš naudoju dabar vieną lūpdažį irgi be jokių blizgalų tai super thumbup.gif Na tikrai atsibosta žėručiai, ypač lūpdažiuose , tai šitas mane sugundė wub.gif Abu šiaip gražūs, norėčiau ir Gaga ir Cyndi wub.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkite kokie geri skaistalai is MAC? domintu persikine spalvyte ir kad nebutu matiniai, o zvilgetu. wub.gif
Atsakyti
^ yra keletas variantu kurie tiktu.
1. Mineralize Blush, bet siuo metu jie nelabai kazko persikinio turi, bent jau UK websaite...
http://www.maccosmet...CT_ID=PROD90200

2. Mineralize SkinFinish, Soft and Gentle, sita persikine bet gali but per sviesi jei turit tamsesne oda
http://www.maccosmet...CT_ID=PROD71029

3. Mineralize Blush (Duo) spalvyte Rhapsody in Two. Man tokia grazi, pati labai labai tokios noriu...
http://www.maccosmet...CT_ID=PROD93543

Pagaliau UK websaite atsirado Liberty of London kolekcija... oj kaip man norisi ten visko... wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal kas galėtų patarti dėl šepetėlio akių vokams? Ieškau nei per dideslio, nei per mažo šepetėlio šešėliams padengti 4u.gif
http://www.maccosmet...play/index.tmpl
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2010 04 07, 10:22)
gal kas galėtų patarti dėl šepetėlio akių vokams? Ieškau nei per dideslio, nei per mažo šepetėlio šešėliams padengti  4u.gif

Jai jums tik padengti tai siulyciau 239. Man jis labai patinka.
Atsakyti
Gal kas zinot, ar yra Mac sepeteliu Barselonos ir Lenkijos oro uostuose?
Atsakyti
atejau pagirti lupu blizgio Dazzleglass, spalvyte Rags To Riches wub.gif mmm koks grozis ir kaip fainai dengiasi ir laikosi thumbup.gif wub.gif likau suzaveta wub.gif

galesiu veliau popiet imesti nuotraukele savo MAC turtu ax.gif laukiu dar parvykstant antakiu zeles rolleyes.gif v-i-k-a cia mane sugunde biggrin.gif

v-i-k-u-t - sia savaite uzeisiu pas tave ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 07 balandžio 2010 - 11:52