Aha, sese keliom dienom atvaziavo.
Taip ten sepetuku rinkinukas is MAC Magic, Mirth, & Mischief Collection 2009
QUOTE(shemsa @ 2010 03 28, 15:00)
nejaugi nieks nebandet sio tusiuko?
labai laukiu atsiliepimu
QUOTE(shemsa @ 2010 03 29, 09:28)
as ji naudoju....man patinka...bet karves blakstienos tikrai nesigauna
Noriu pratesti tema ir ideti nuoroda kur labai daug fufliaku.
http://www.profkisti.ru/mac.html
http://www.profkisti.ru/mac.html
Vistik manau geriausia pirkt tiesiais iš jų psl arba parduotuvėj patikimoj, tada nebus galvos skausmo
Visad perku maccosmetics.com ir nesuku galvos, žinau kad gausiu daiktą, vertą savo kainos
Visad perku maccosmetics.com ir nesuku galvos, žinau kad gausiu daiktą, vertą savo kainos
QUOTE(Edi2 @ 2010 03 31, 20:49)
Sveikos, mergaites. Gal galetumete patarti kuris MAC sepetelis butu geriausias kreminei pudrai padengti? 190? Aciu
na cia kaip kam, vienoms 187, kitoms 190
apziurejau siandien parduotuvej situos blizgius
Dazzleglass
nu vienareiksmiskai grozis nerealus, noriuvisu spalvyciu
Dazzleglass
nu vienareiksmiskai grozis nerealus, noriuvisu spalvyciu
Parasau cia atsiliepimus apie 'Viva Glam Gaga' lupdaziuka - klause nuomones 'paskutinis pirkinys' temoje, bet buvau ant lupu nebandzius (o ir neketinau). Bet siandien taip silta lauke, tokia gera nuotaika, tai einant pasivaiksciot pasidaziau juo. Sakyciau ant lupu atrodo taip pat kaip ir paveikslelyje. As taip riebokai patepiau, bet jei svelniau, tai ir atrodys svelniau. Bet laabai nuostabi pavasarine/vasarine spalvyte
QUOTE(shopingas @ 2010 04 04, 03:16)
Parasau cia atsiliepimus apie 'Viva Glam Gaga' lupdaziuka - klause nuomones 'paskutinis pirkinys' temoje, bet buvau ant lupu nebandzius (o ir neketinau). Bet siandien taip silta lauke, tokia gera nuotaika, tai einant pasivaiksciot pasidaziau juo. Sakyciau ant lupu atrodo taip pat kaip ir paveikslelyje. As taip riebokai patepiau, bet jei svelniau, tai ir atrodys svelniau. Bet laabai nuostabi pavasarine/vasarine spalvyte
Kiek suprantu be blizgalų jisai, vientisa spalvytė? Labai užsimaniau aš jos
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 04, 11:16)
Kiek suprantu be blizgalų jisai, vientisa spalvytė? Labai užsimaniau aš jos
Aha, be blizguciu, be jokio perlamutro. Nu labai superine spalva