Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Aha, sese keliom dienom atvaziavo. biggrin.gif
Taip ten sepetuku rinkinukas is MAC Magic, Mirth, & Mischief Collection 2009
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 03 28, 15:00)
gal kas bandet sita tusa
user posted image

nejaugi nieks nebandet sio tusiuko? blush2.gif 4u.gif
labai laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 03 29, 09:28)
nejaugi nieks nebandet sio tusiuko? blush2.gif  4u.gif
labai laukiu atsiliepimu  4u.gif

as ji naudoju....man patinka...bet karves blakstienos tikrai nesigauna smile.gif
Atsakyti
Noriu pratesti tema ir ideti nuoroda kur labai daug fufliaku.
http://www.profkisti.ru/mac.html
Atsakyti
Vistik manau geriausia pirkt tiesiais iš jų psl arba parduotuvėj patikimoj, tada nebus galvos skausmo biggrin.gif

Visad perku maccosmetics.com ir nesuku galvos, žinau kad gausiu daiktą, vertą savo kainos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites. Gal galetumete patarti kuris MAC sepetelis butu geriausias kreminei pudrai padengti? 190? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edi2: 31 kovo 2010 - 19:51
QUOTE(Edi2 @ 2010 03 31, 20:49)
Sveikos, mergaites. Gal galetumete patarti kuris MAC sepetelis butu geriausias kreminei pudrai padengti? 190? Aciu  4u.gif

na cia kaip kam, vienoms 187, kitoms 190 ax.gif
Atsakyti

i 
Skelbimas ir po jo sekę komentarai ištrinti.
Atsakyti
apziurejau siandien parduotuvej situos blizgius
Dazzleglass
user posted image
nu vienareiksmiskai grozis nerealus, noriuvisu spalvyciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 vasario 2011 - 16:09
Parasau cia atsiliepimus apie 'Viva Glam Gaga' lupdaziuka - klause nuomones 'paskutinis pirkinys' temoje, bet buvau ant lupu nebandzius (o ir neketinau). Bet siandien taip silta lauke, tokia gera nuotaika, tai einant pasivaiksciot pasidaziau juo. Sakyciau ant lupu atrodo taip pat kaip ir paveikslelyje. As taip riebokai patepiau, bet jei svelniau, tai ir atrodys svelniau. Bet laabai nuostabi pavasarine/vasarine spalvyte wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 04 balandžio 2010 - 02:20
QUOTE(shopingas @ 2010 04 04, 03:16)
Parasau cia atsiliepimus apie 'Viva Glam Gaga' lupdaziuka - klause nuomones 'paskutinis pirkinys' temoje, bet buvau ant lupu nebandzius (o ir neketinau). Bet siandien taip silta lauke, tokia gera nuotaika, tai einant pasivaiksciot pasidaziau juo. Sakyciau ant lupu atrodo taip pat kaip ir paveikslelyje. As taip riebokai patepiau, bet jei svelniau, tai ir atrodys svelniau. Bet laabai nuostabi pavasarine/vasarine spalvyte  wub.gif

Kiek suprantu be blizgalų jisai, vientisa spalvytė? ax.gif Labai užsimaniau aš jos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 balandžio 2010 - 13:23
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 04, 11:16)
Kiek suprantu be blizgalų jisai, vientisa spalvytė?  ax.gif  Labai užsimaniau aš jos  biggrin.gif

Aha, be blizguciu, be jokio perlamutro. Nu labai superine spalva thumbup.gif
Atsakyti