Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(shemsa @ 2010 03 23, 15:51)
kiek skaiciau daug kam kemsa poras kremines pudros, o kazin kaip su sausom, presuotom ir bronzinem pudrom, ar kemsa? g.gif

As turiu 2 kompaktines pudrytes Studio Fiz (skirtingu spalvu) , man visiskai nekemsa poras, labai patinka, ir jau daug metu esu jom istikima.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 23, 16:22)
As turiu 2 kompaktines pudrytes Studio Fiz (skirtingu spalvu) , man visiskai nekemsa poras, labai patinka, ir jau daug metu esu jom istikima.

o koks jusu odos tipas?nes mano tai misri, labai T zona blizga doh.gif
kokia rekomenduotumet man presuota pudryte? 4u.gif
o kuom ji jums taip patinka?
Atsakyti

QUOTE(traputis @ 2010 03 23, 15:50)
mergytes, gal patarsite,koks šepetelis labiausiai tiktu BE pudrytei?
Dekoju iš anksto 4u.gif

manau kabukis - 182

user posted image
Atsakyti
MAC isliaidzia nauja tusa:
MAC Opulash Mascara for Summer 2010
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Ir MAC Art Supplies Collection
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 23, 16:22)

vika gal galit parasyt kuom jums patinka studio fix pudryte? ir seip kuom patinka jums mac pudros?ir koks jusu odos tipas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 03 26, 11:25)
vika gal galit parasyt kuom jums patinka studio fix pudryte? ir seip kuom patinka jums mac pudros?ir koks jusu odos tipas? 4u.gif

Hmmm. Reik pagalvoti. biggrin.gif
Na visu pirma labai senai draugauju su MAC kosmetika, gal kokiu 10metu. Dar nuo tu laiku kai mano sese buvo MAC parduotuves administratore, tai grubiai tariant ji mano pasodino ant MACo biggrin.gif
Del studio fix. As seip niekad nenaudoju nai kreminiu pudru, nei baziu nieko. Na tesiog taip ipratau ir mane tai tenkina. Todel truputi tik suliginu veido spalva su kompaktine pudra. Ir truputi skaistalu. Va visas mano veido (ne akiu ir lupu) makiazas. Studio fix man nekemsa puru, pakankamai gerai issilaiko ant veido. Nuema blizgesi (jai toks atsiranda), nesausina, nes mano seip oda yra sausa. Niu gal normali i sausuma. Net nezinau ka dar pasakyti, viskuo tinka, tai noro keisti ja kolas nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2010 03 25, 11:01)
labas, nuo siol MAC kosmetika jau ir su HELLO KITTY zenkliuku

http://www.bellasuga...up-Line-2523948
gaminimas vyks ribota laika, tad paskubekite isigyti tusu , siulau siustus internetu, graziai padazo, tamsus juodumas, silikoninis sepetelis,ilgina ir riecia:)

http://www.public.fo...-tusas-jpg.html

Hello Kitty kolekcija jau seniai praejo, tas straipsnis rasytas 2008 metais tai idomu kur jums tas gaminimas dar vyksta. Tusas speju irgi jau sudziuves rolleyes.gif (ar originalus dar cia klausimas)
Papildyta:
beje, lady gaga lupdazis man nelabai tiko visgi... grazi spalvyte bet visgi pernelyg sviesi... atrodytu graziai jei dar blizgi uzsideciau bet man kadangi blizgiai atsibode siom dienom tai ir nepirkau. Nusipirkau politely pink lupdaziuka, super nude spalvyte.
Atsakyti
gal kas bandet sita tusa
MAC Plush lash
user posted image
Atsakyti
As vakar gavau Mac Select Sheer Loose Powder (spalva NC30)

user posted image

ir Transparent Finishing Powder

user posted image

Kol kas abiem prekem esu labai patenkinta, dar nedaug isbandziau, bet veidas tikrai dailiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 03 28, 17:15)

ir Transparent Finishing Powder

Kol kas abiem prekem esu labai patenkinta, dar nedaug isbandziau, bet veidas tikrai dailiai atrodo  wub.gif

o sita blizgi? koki efekta ji duoda?
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 03 28, 17:28)
o sita blizgi? koki efekta ji duoda?

Ne, visiskai neblizgi, ji skirta visam makiazui sutvirtinti
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 28, 21:55)
Gavau sen dovaneliu blush2.gif :
user posted image

Ar tik ne sese buvo sveciuose? bigsmile.gif
nerealiai grazus seseliai ir dar domina kas ten su violetiniais kotukais bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ar tik ne teptukai? bigsmile.gif
noreciau koki maza krempudrai, jei kokio nuspresi atsikratyt, man parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti