Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Labas rytas, merginos, matau apie sepetelius diskutuojat, gal yra SM tema skirta vien sepeteliams? 4u.gif Buciau dekinga, jei imestumet nuoroda, nes per paieska nerandu... blush2.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sepeteliu tema,cia

As ir nezinociau kur naudot 138 biggrin.gif ,man rodos nebutinas sepetelis blush2.gif
Atsakyti
138 fainas yra konturavimui, highlighteriui, bronzeriui ir t.t. yra net kas juo krempudra tepa. bet sutinku, kad nera pirmo butinumo sepetelis smile.gif
Atsakyti
138 nuostabus sepetukas. Jis labai geras butent kaip petite princesse nynejo veido konturavimui. Bet man jame nelabai patiko susmailejantis galas, todel renkant sau veido konturavimui sepetukus as visgi sustojau ties 109. Man jis pasirode patogesnis. Bet cia mano asmenyniai jau reikalavimai.

Adrinėja jai nuspresi ji pardavineti, brukstelk man i AZ kiek pinigeliu noresi uz ji. Gal susigundysiu nupirkti ir ji... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 22, 10:55)
138 nuostabus sepetukas. Jis labai geras butent kaip petite princesse nynejo veido konturavimui. Bet man jame nelabai patiko susmailejantis galas, todel renkant sau veido konturavimui sepetukus as visgi sustojau ties 109. Man jis pasirode patogesnis. Bet cia mano asmenyniai jau reikalavimai.

Adrinėja jai nuspresi ji pardavineti, brukstelk man i AZ kiek pinigeliu noresi uz ji. Gal susigundysiu nupirkti ir ji... mirksiukas.gif

jis tikrai nuostabus, minkstutelis, svelnus, tai ne tas zodis, bet butent tas susmailejimas g.gif mergytes tai sake kad konturavimui idealus 165, bet ji sumedziot tai doh.gif o sis galvojau kad daug didesnis, bet kazkaip tas smailumas ji taip susiaurina.
v-i-k-a drinks_cheers.gif jei kas, parasysiu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai megstu Nars sepetelius,nzn kokio is ju neturiu biggrin.gif Gaila ,kad NARS neturi kreminei pudrai sepeteliu,tad dairaus dbr i MAC 187,109.
Kas naudoja 109 kreminei ,atsiliepkit ploja.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar buna originaliu MAC seseliu paleciu 10 spalvu g.gif Neturiu nei vienu ju seseliu, tai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 03 21, 23:33)
Nu nemanau ,kad susidevi greiciau,gal iskrenta pora plaukeliu pradzioj smile.gif,koks skirtumas,kad ir susidevi po 5metu,svarbu ,kad atliktu funkcija biggrin.gif .
Paziurekit 109#MAC
Be to jis yra pranesesnis uz 190 ,kad sunaudoja labai mazai pudros,viena laseli,visam veidui. bigsmile.gif

mane prajuokino "vienas laselis pudros" biggrin.gif
beja, pudra pudrai nelygu - neklaidinkit mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

naudoju 109 TIK konturavimui - nerealus thumbup.gif 165 - hightlighteriui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 22 kovo 2010 - 22:56
QUOTE(savita1 @ 2010 03 22, 21:32)
Noriu paklausti, ar buna originaliu MAC seseliu paleciu 10 spalvu g.gif Neturiu nei vienu ju seseliu, tai nezinau blush2.gif

Ne. nebuna 10 spalvu paleciu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 23, 11:49)
Ne. nebuna 10 spalvu paleciu.

Dekoju, taip ir galvojau.
Atsakyti
mergytes, gal patarsite,koks šepetelis labiausiai tiktu BE pudrytei?
Dekoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
kiek skaiciau daug kam kemsa poras kremines pudros, o kazin kaip su sausom, presuotom ir bronzinem pudrom, ar kemsa? g.gif
Atsakyti