Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(makeup @ 2010 03 21, 23:21)
ax.gif  ax.gif  ax.gif Ivesk i youtube 109 mac ir pamatysi,kad ji naudoja tik slapiems produktams  mirksiukas.gif

Man nereikia nieko ivedineti.... Pati puikiai nusimanau sepeteliose. 109 sepetelio seriai yra naturalus, o tokie sereliai sugeria kremine pudra ar base... todel kreminems dalykas daroma sentetiniai sereliai. O beto nueik i MAC saita ir paskaitik 109 sepetuko anatacija kuria parase gamintojai, gai ir juos nusiusi i youtobe??
Sepetelio paskirtis ir kaip ji naudoja merginos cia yra skirtingi dalykai. Su vienu MAC sepetuku mano vaikas piesia guasu, bet tai nereisikia kad jis tam skirtas.
Atsakyti
Nu nemanau ,kad susidevi greiciau,gal iskrenta pora plaukeliu pradzioj smile.gif,koks skirtumas,kad ir susidevi po 5metu,svarbu ,kad atliktu funkcija biggrin.gif .
Paziurekit 109#MAC
Be to jis yra pranesesnis uz 190 ,kad sunaudoja labai mazai pudros,viena laseli,visam veidui. bigsmile.gif
Atsakyti
makeup, naturaliu sereliu sepeteliai is tiesu sugeria dali produkto, tai nemanau, kad jie yra taupesni tuo atzvilgiu. ir kaip v-i-k-a sako, zmones daug kaip naudoja sepetelius. yra kas concealer'i tepa su 217 arba su 224, nes jiems taip patogu.

del susidevejimo, tai as negaliu sau leisti pirkinet naujus sepetelius kas kelis metus, todel naudoju savuosius pagal paskirti ir priziuriu turbut geriau negu savo pacios plaukus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 03 21, 23:43)
del susidevejimo, tai as negaliu sau leisti pirkinet naujus sepetelius kas kelis metus, todel naudoju savuosius pagal paskirti ir priziuriu turbut geriau negu savo pacios plaukus biggrin.gif

Teisingai darai. biggrin.gif Turiu sepetuku kuriem gal kokiu 10 metu. Labai juos gerai priziurejau, tai jie kaip mauji. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu man keista g.gif ,kad naturalus sepetelis naudojamas skystiems pagrindams,bet kai visa youtube uzkimsta vaizdeliais ,kad 109#naudoja tik s.pudrai,tai ir as susigundziau 4u.gif Matet,mano ikrlta video? smile.gif
Atsakyti
tai tu vaizdeliu pasipyle praktiskai iskart po to, kai MAC isleido sita sepeteli. ir as tikiu, kad jis kazkam yra idealus makiazo pagrindui tepti. as ji nebent naudociau "nupoliruoti" veidui po to, kai pudra jau uztepta kitu sepeteliu. bet kiekviena naudoja savo irankius taip, kaip jai labiausiai tinka ir patinka. mane tenkina 190, tai as ir neisradineju dviracio. ka tik isigijau 138, tai su juo irgi youtubej maciau krempudra tepa... nezinau, kiek apie tai su geru pazistamu MAC boutique'o direktorium ir MUA esam kalbeje, tai jie gana skeptiskai ziuri i tai.

beje US MAC kainuoja gerokai pigiau nei EUropoj, tai jie gal ir gali sau leisti pirkti ta pati sepeteli kas pora metu ar dazniau. man nei finansai nei sazine neleidzia to daryt, uztat saugau ta, ka turiu smile.gif
Papildyta:
o beje dar vienas klausimas, makeup, tavo 190 ne limituoto leidimo?
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 03 22, 00:22)
tai tu vaizdeliu pasipyle praktiskai iskart po to, kai MAC isleido sita sepeteli. ir as tikiu, kad jis kazkam yra idealus makiazo pagrindui tepti. as ji nebent naudociau "nupoliruoti" veidui po to, kai pudra jau uztepta kitu sepeteliu. bet kiekviena naudoja savo irankius taip, kaip jai labiausiai tinka ir patinka. mane tenkina 190, tai as ir neisradineju dviracio. ka tik isigijau 138, tai su juo irgi youtubej maciau krempudra tepa... nezinau, kiek apie tai su geru pazistamu MAC boutique'o direktorium ir MUA esam kalbeje, tai jie gana skeptiskai ziuri i tai.

beje US MAC kainuoja gerokai pigiau nei EUropoj, tai jie gal ir gali sau leisti pirkti ta pati sepeteli kas pora metu ar dazniau. man nei finansai nei sazine neleidzia to daryt, uztat saugau ta, ka turiu smile.gif
Papildyta:

Nenaudoju as macu limituoto leidimo tik ranku darbo,bet sakau man su juo nelabai gerai tepas tirstos pudrytes verysad.gif ,kodel visiems beveik jis geras,o man...O kam naudoji 138? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2010 03 22, 00:22)

Gal turejai omeny SE o ne LE..... nes cia skirtingi dalykai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 21, 23:26)
Gal turejai omeny SE o ne LE..... nes cia skirtingi dalykai  blush2.gif

na, limituoto leidimo sepeteliu jau senokai nebuvo, jei neklystu. tai tiesa, kad ne ta termina pavartojau, bet turejau omeny per pastaruosiu pora metu isleistus su ivariom kolekcijom sepeteliu rinkinius. pati turiu ir normalaus dydzio ranku darbo 190 ir is vieno tokiu rinkiniu, tai nera ko lygint schmoll.gif

o 138 tai konturavimui emiau. tik dabar dar reikia issirinkt, nes as balta kaip suris, tai su EZ ir kitokiais bronzantais net nenoriu prasidet smile.gif
Atsakyti
Tie kur rinkinukuose tai SE (Special Edition), cia spesialus rinkinukas kuris isleistas su kazkokia nauja kolekcija. Jie pagrinde isleidziami Kaledineje kolekcijoje, ir vasaros kolekcijos specialiai atrodo Nordstrom.
O LE (Limited Edition) cia normalaus dydzio sepetukai kuria iseina su kazkokia kolekcija tik limituotu kiekiu. Buna kad is LE sepetuku padarima pastovius sepetukus. Taip buvo visai nesenai su 214 sepetuku (gruodzio 2008 kolekcija Brunette Blonde Redhead)
O del to kad LE buvo jau senai tai klysti blush2.gif visai nesenai buvo isleisti kazkokie , bet taip ant smugio neprisiminsiu, nes nepirkau neivieno is ju...
Atsakyti
as turiu omeny nuolatinej kolekcijoj esancius sepetelius, kuriuos isleidzia rinkiniu, bet jie vis tiek yra ranku darbu. tokiu rinkiniu buvo, bet jau seniai. nekalbu apie pavienius sepetelius, kuriuos isleidzia su kai kuriom kolekcijom (kaip 214, isleistas su RRB ir Style black arba 226 su Colour Craft ar 130 su paskutine minerainiu pudru kolekcija), nes daznai taip isleidziami ir jau egzistuojantys sepeteliai.

nesusikalbejom 4u.gif
Atsakyti
Niu ir as sian gavau savo 138, nu ir nezinau ka su juo daryt blink.gif jis vienas brangiausiu sepeteliu, o as jau galvoju ar vertas jis tu pinigu blush2.gif isivaizdavau kad jis turejo buti kiek storesnis, nes mergickos konturavimui medziojo 165
user posted image
bet kad 138 nera toks didelis, niu vienzo pasimetus esu, gal prijaukinsiu ji po kiek laiko ax.gif
Atsakyti