Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Adrinėja @ 2010 03 14, 20:34)
as ir ta spalva ziurejau, bet pagalvojau kad per sviesi bus  rolleyes.gif

Dabar galvoju,kad gal per šviesi tikrai bus. Net nepagalvojau pagūglinti ir pažiūrėti kaip ta spalva.. doh.gif Graži Blankety. gal kas dar iš nude spalvų galėtų parekomenduot gražią? į rusvumą, rožinę spalvą, ne per ryškią/šviesią? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 03 13, 16:53)
As neturiu ,bet bent jau ant lupu kur susiradau per interneta pasirode per daug sviesiai ryskus.
user posted image

o as radau foto kur nerealiai graziai atrodo... matyt viskas priklauso nuo odos spalvos ir lupu pigmentacijos.

http://www.makeupall...ga/MAC/Lipstick

zodziu nueisiu kuria diena i MAC ir paziuresiu kaip tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Legyviel @ 2010 03 15, 20:56)
o as radau foto kur nerealiai graziai atrodo... matyt viskas priklauso nuo odos spalvos ir lupu pigmentacijos.

http://www.makeupall...ga/MAC/Lipstick

zodziu nueisiu kuria diena i MAC ir paziuresiu kaip tinka  g.gif

Sveikos,
Jus sakykit man, kur Jus perkat Vilniuje MAC kosmetikos? Maciau, kad yra parasyta, kad sios kosmetikos yra Flagmane VLN. O tai toj parduotuvej kainos didenes nei perkant internetu? Ir is kur uzsisakot ar atsisiunciat MAC prekyciu?
Atsakyti
QUOTE(Dovilke @ 2010 03 18, 13:22)
Sveikos,
Jus sakykit man, kur Jus perkat Vilniuje MAC kosmetikos? Maciau, kad yra parasyta, kad sios kosmetikos yra Flagmane VLN. O tai toj parduotuvej kainos didenes nei perkant internetu? Ir is kur uzsisakot ar atsisiunciat MAC prekyciu?

Vilniuje yra salone Alondž, paskutiniame aukste, Flagmane, kainos daug didesnes ax.gif
siaunciasi merginos ivairiai, ir is Mac oficialaus puslapio per tarpininkes, ir is macys, pacios siunciasio ir kazkokio puslapio, pavadinimo neatsimenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2010 02 26, 00:16)
Baby sparks superine spalvyte  4u.gif  pati turiu, ziauriai patinka man smile.gif ji tokia sakyciau visiems tinkanti  4u.gif

Man taip pat Baby sparks super spalvyte thumbup.gif negaliu atsidziaugti... ax.gif Dar uzsisakiau laukiu ateinant ''Love alert ''
Atsakyti
Na va siandien pagaliau gavau savo lupdaziuka is pavasario kolekcijos spalva Fresh salmon,sakyciau kad nuotraukos is temptalia.com 100% atitinka realybe,na man dar reiketu kazkiek idegti,siaip pati tekstura lustre lupdaziuko labai patenkinta,ir spalva kazkaip tikejausi labiau peregima nei tubeleje,o yra taip kad praktiskai kokia lupdazio spalva tokia ir ant lupu. Zodziu vertas demesio pirkinukas.
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 03 20, 12:22)
Na va siandien pagaliau gavau savo lupdaziuka is pavasario kolekcijos spalva Fresh salmon,sakyciau kad nuotraukos is temptalia.com 100% atitinka realybe,na man dar reiketu kazkiek idegti,siaip pati tekstura lustre lupdaziuko labai patenkinta,ir spalva kazkaip tikejausi labiau peregima nei tubeleje,o yra taip kad praktiskai kokia lupdazio spalva tokia ir ant lupu. Zodziu vertas demesio pirkinukas.

gal galit imest foto kaip naturoje atrodo tas lupdaziukas, nes ju puslapi pasirode labai grazi spalvyte blush2.gif
Atsakyti
Va realybeje mano nuotrauka tokia
user posted image
Atsakyti
Gal kas naudoja makiazo pagrindui siuos sepetelius?
MAC #109
user posted image
MAC #187
user posted image
Pati naudoju si MAC #190
user posted image
Noriu rast geresni blush2.gif ,nesu visiskai patenkinta,jis dengia tik skystas pudras,su tirstesnemis sunkiau sekas verysad.gif Noreciau,kad kas palygintu MAC#109 SU MAC#187 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 03 21, 19:22)
Gal kas naudoja makiazo pagrindui siuos sepetelius?
MAC #109
MAC #187
Pati naudoju si MAC #190
Noriu rast geresni blush2.gif ,nesu visiskai patenkinta,jis dengia tik skystas pudras,su tirstesnemis sunkiau sekas verysad.gif Noreciau,kad kas palygintu MAC#109 SU MAC#187 drinks_cheers.gif

Na 109 yra visas is naturaliu seriuku todel mano nuomone kreminems bazems ar pagrindams jis nelabai tiktu. Bet veido konturams jis labai geras. Kaip tik dabar ji pirksiu sau, nes labai patiko.
187 neturiu, bet turi mano mama, man jis nepadare dydelio ispudzio, tai speju kad sau toki nepirksiu.
190 man patinka, geras, paprastas ir patogus.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 21, 19:48)
Na 109 yra visas is naturaliu seriuku todel mano nuomone kreminems bazems ar pagrindams jis nelabai tiktu. Bet veido konturams jis labai geras. Kaip tik dabar ji pirksiu sau, nes labai patiko.
187 neturiu, bet turi mano mama, man jis nepadare dydelio ispudzio, tai speju kad sau toki nepirksiu.
190 man patinka, geras, paprastas ir patogus.

ax.gif ax.gif ax.gif Ivesk i youtube 109 mac ir pamatysi,kad ji naudoja tik slapiems produktams mirksiukas.gif
Ar kas naudoja?Gal palygins su foudation sepeteliais mac'o

Papildyta:
Man tas 109 wub.gif ir pudrai ir pagrindui ir skaistalams ir konturavimui.Gal ji prigriebt ,tik idomu kaip 187 veikia smile.gif Gal nevertas tokiu pinigu,gal galima pakeis C.S ar Inglot..
Atsakyti
190 yra skirtas kaip tik tirstesnes konsistencijos produktams, o 187 - skystai pudrai ir biriems produktams.

buvau susimascius del 109, bet nesusigundziau, nes jis visai mazulytis, tai ilga liga ir smertis veida padengt. be to, naturalaus plauko sepeteliai greiciau susidevi, jei naudojami skystiems produktams. galiausiai jis irgi nera universalus- viskas labai priklauso nuo naudojamo makiazo pagrindo. aisku, asmeninio pasirinkimo klausimas, bet as neisbandzius jo realiai ir neisitikinus, kad jis man tinka, tikrai nepirkciau smile.gif
Atsakyti