Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2010 03 05, 20:49)
Mergaites, gal galit pasakykit, kokio turi MAC face and body foundation?  bigsmile.gif  4u.gif

Jau radau 130ml doh.gif daug labai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 02 25, 21:03)
4u.gif Labai noreciau tokios spalvos blizgi< gal patarsite kuris MAC blizgesiukas duoda toki efekta wub.gif

Susižavėjau aš šių blizgių spalvom. Reikia kauptis pirkiniui: Fashion Scoop arba Boy Bait bigsmile.gif Jūsų norima spalvytė Fashion Scoop smile.gif
user posted image
Atsakyti
Snd nusipirkau si pravedima ax.gif

user posted image
http://www.maccosmet...CT_ID=PROD93188

Gal kas turi ir gali pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 03 06, 14:36)
Snd nusipirkau si pravedima  ax.gif

user posted image

Gal kas turi ir gali pakomentuoti?  4u.gif

Jei teisingai supratau tai cia bus toks kaip flomasteris, turiu panasu ar tai is Maybeline ar Rimel,man prie jo labai sunku priprasti,nezinau kaip paaiskinti tiesiog man jis nera potogus.
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 03 06, 17:23)
Jei teisingai supratau tai cia bus toks kaip flomasteris, turiu panasu ar tai is Maybeline ar Rimel,man prie jo labai sunku priprasti,nezinau kaip paaiskinti tiesiog man jis nera potogus.

Bandziau rinktis tarp plunksneles ir sio, tai sis "flomasteris" daug graziau piesia... ax.gif Vat tik dar gyvai nebandziau to daryti... blush2.gif
Atsakyti
ant MAC bazės nupieštas indukas ir parašyta 6M. Vadinas, ji galioja 6 mėnesiu nuo atidarymo? mastau.gif
labai trumpas galiojimo laikas nuo atidarymo tokiu atveju. Per 6 mėn. sunaudot g.gif aš tik spešal progom tepuos, tokių nedaug, negi reiks išmest unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 03 07, 01:21)
ant MAC bazės nupieštas indukas ir parašyta 6M. Vadinas, ji galioja 6 mėnesiu nuo atidarymo? mastau.gif
labai trumpas galiojimo laikas nuo atidarymo tokiu atveju. Per 6 mėn. sunaudot  g.gif aš tik spešal progom tepuos, tokių nedaug, negi reiks išmest  unsure.gif

cia su prep+prime taip? as naudoju apie puse metu, tai jokiu pasikeitimu nepastebejau, nei kvapo, nei konsistencijos. be to, ipakavimas su pompa neleidzia mikrobams i vidu patekt, tai manau drasiai gali naudot ir ilgiau, jei tik odai jokiu neigialu reakciju nesukelia
Atsakyti
Mergaites, gal kas turi 189 MAC sepetuka? Gal galit pakomentuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 03 06, 14:36)
Snd nusipirkau si pravedima  ax.gif

user posted image

Gal kas turi ir gali pakomentuoti?  4u.gif

Siandien isbandziau thumbup.gif Geras dalykas, man patiko rolleyes.gif
Atsakyti
As laukiu kada Lady Gaga lupdazi bus galima nusipirkt UK... Regis kovo 18 turetu jau buti. Gal kas jau turit? Kiek zinau Amerikoj jau pardavineja...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
merginos, nematėte niekur pirkti tokios tuščios paletės, į kurią vieną tilptų MAC skaistalai (max 2 spalvos), ir šešėliai (max 4 spalvos)? nes originalios tokios niekur nemačiau. Norėčiau ko nors panašaus (tik tuščio):
user posted image
Atsakyti
Mac tuscias paletes parsiduoda tik:
seseliu 4 spalvos ir 15 spalvu.
skaistalu 6 spalvos.
Tokiu kad butu ir seseliu ir skaistalu, tusciu paleciu nera.
Atsakyti