Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(petite princesse @ 2010 02 24, 20:09)
tiesus kotelis? nesupratau kazko  blush2.gif
siaip mano mylimiausias sepetelis veido, be konkurencijos. svelnesnio nesu turejus  wub.gif

Svelnumas cia neprieko, gali buti ir neoriginalus bet labai svelnus sepetukas.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 02 24, 19:49)
Svelnumas cia neprieko, gali buti ir neoriginalus bet labai svelnus sepetukas.

mano originalas. cia siaip pakomentavau, kad sitas mano megstamas sepetelis smile.gif

o tas, kuris nuotraukoj tai kodel "itartinas" tai nelabai supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 24, 18:49)
sher šepetukas originalus?  g.gif

sis sepetukas originaliu originaliausias, pirktas tiesiai is originaliausios MAC parduotuves Londone biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 24, 19:38)
nes kotelis tiesus, tas metalinė dalis. ar čia dėl to, kad LE?

nesupratau ka cia norejai pasakyti..
Papildyta:
v-i-k-a , nera uz ka smile.gif smagu padeti smile.gif
Atsakyti

As tai supratau, ka jus norit pasakyti... Tas metalinis sepetelio kotelis neturi graziu ispaudimu, kurie suformuoja beveik bumbuliuka ant kaklelio, kaip cia pvz.

user posted image

Bet ir MAC puslapyje sitas 134 sepetelis yra butent su tokia - tiesia - metaline dalimi.
Atsakyti
Truputi pakomentuosiu tuos visus skirtumus tarp originaliu ir neoriginaliu sepeteliu.

Labai daznai girgsiu forume, kaip lengvai sakoma, aj cia neoriginalus nes ju tie ispaudimai netokie gylus, ar dar kazkokie skirtumai(as dabar ant smugio negaliu prisiminti). Tai va, visu pirma niekada neliginkite paprastu (dydeliu) sepeteliu su SE. Nes, paprasti sepetukai yra ranku darbo, ir uzsispaudzia kitaip negu SE sepetukai kurie yra gamikliniai. Ir daromi konveeriu. Tas pars ir su sereliais. Todel SE sepetukai ir yra daug pigesni nei normalus (dydeli). Poto truputi juokinga kada merginos pradea aklau tiketi kazkokiai mergaitei kuri youtube ideda filmuka kur pasako ...va cia jai taskiukas, tai basta, septelis neoriginalus.... doh.gif zinokit as ir ne to galiu pasakyti ir ideti i youtube. biggrin.gif Kitas reikalas kai tai pasako zmogus kuris turi autoriteta, as dabar neminesiu vardu, bet yra keli veizazistai kuriu pasisakimais at tikrai tikeciau.
As asmeniskai turiu 2 SE senus rinkinukus (dinozaurus). Vienas 2006 metu o kitas net nepamenu gal kokiu 2000...Abu yra is MAC parduotuves Vasingtone. Bet speju kad puse, o gal ir daugiau pasakytu kad jie neoriginalus. Veliau jai smalsu galiu ideti nuotraukas.
Atsakyti
user posted image

oo, noriu jau ir 116 bigsmile.gif jo galva apvalesne nei mano turimo shu uemura skaistalu sepetelio g.gif turetu buti patogiau tepti skaitalus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 25 vasario 2010 - 11:05
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 25, 12:04)
oo, noriu jau ir 116  bigsmile.gif jo galva apvalesne nei mano turimo shu uemura skaistalu sepetelio  g.gif turetu buti patogiau tepti skaitalus  rolleyes.gif

Tu teisi. Labai daug kur parasyta kad jis idealus butent skaistalams. As jau irgi apie ji galvoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 25 vasario 2010 - 11:18
merginos, mano 134 yra 100procentu originalus, nebent parduotuvese MAC parduoda neoriginalius, nes pirktas tiesiai is ju pardes.. baikit apie tai diskutuoti..

Papildyta:
ir dabar yra tik vieno ilgio 134, kaip pas mane, nepigesnis jis buvo visai smile.gif tokio su ilgu kotu ir nera..
Papildyta:

va supratau, ka cia kalbi tik dabar, is tikruju tai kur metaline dalis kotelis ne tiesus, su islenkimu pas mane, nezinau gal tau nuotraukoje nesimato, pirmoje nuotraukoje tai man matosi kad yra tas islenkimas
Papildyta:
tas islenkimas labai nezymus, jau palyginau su kitais mano turimais mac sepetukais, tai ten gal ir labiau islenkti, bet tas islenkimas yra 134
Atsakyti
mane labai masina si MAC naujove 130 sepetelis bigsmile.gif

user posted image

gal su juo butu dar patogiau itrinti i oda kremine pudra g.gif
Atsakyti
Idedu savo dinozauru foto.

Pirmas rinkinukas laabai senas, manau ne vyresnis 2000 metu, net nepamenu kada ji gavau. Kas idomu sitie sepetukai SE, bet jie ilgesni nei visi kiti SE sepetukai
user posted image
O sitas 2006 metu Formal Black kolekcijos (sorry sepetukai neplauti)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 25 vasario 2010 - 17:09
v-i-k-a
o tai antro rinkinuko kazkuriu truksta rolleyes.gif

Tiffany
sis man toks standesnis atrodo wub.gif
Atsakyti
Ten ner 316 lupoms sepetuko, pardaviau nes turiu su kamstuku ir dar ta is pirmo rinkinuko, tai trecio tikrai nereik ir ner 266 pravedimams. Irgi turiu kita, o beto pravedimus labai retai darau su sepetuku, nes esu piestuku megeja. biggrin.gif
Atsakyti