Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(godzele @ 2009 12 30, 15:08)
Sveiki  4u.gif Turiu sumustiaku popieriaus!!! tik va bijau spausdintis.. zinau, kad reikia priklijuot prie paprasto lapo... o kaip neisivaizduoju doh.gif gal nuvestumet teisinga linkme pavaiksciojau po forumus bet kazkaip neuzfiksavo mano akys lens.gif

Gal galit pavadinimą to popieriaus...kur jo gauti? Kanceliarinėse? Kodėl klijuoti ant paprasto lapo?Ką klijuot? unsure.gif Viskas labai įdomu...gal galit plačiau blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste252 @ 2009 12 27, 20:10)
Sveiki,gal galite įmesti nuorodų su didesniais darbais pvz.ant durų,sienos ir pan.

imetu kokias as dariau savo mazajai i darzelio grupe. ta plokste isideda i duru vidu na kaip ale vietoij stiklo viena puse kur matosi grupe, o kita su angeliukais vaiku migamajam. dariau skirtingas puses, nes ir pacios duris dazytos su skirtingu splavu dazais. niekaip neprisiruosiu nufotkinti kaip atrodo jau istatytos smile.gif .
pries
user posted image
po
1puse
user posted image
user posted image
kita puse
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2009 12 30, 15:20)
Gal galit pavadinimą to popieriaus...kur jo gauti? Kanceliarinėse? Kodėl klijuoti ant paprasto lapo?Ką klijuot? unsure.gif  Viskas labai įdomu...gal galit plačiau  blush2.gif Ačiū 4u.gif

biggrin.gif Atsakysiu i až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 12 30, 16:39)
imetu  kokias as dariau savo mazajai i darzelio grupe. ta plokste isideda i duru vidu na kaip ale vietoij stiklo viena puse kur matosi grupe, o kita su angeliukais vaiku migamajam. dariau skirtingas puses, nes ir pacios duris dazytos su skirtingu splavu dazais. niekaip neprisiruosiu nufotkinti kaip atrodo jau istatytos smile.gif .

man tai sitas darbas superinis wub.gif tik as jauciu buciau kazkiek paslepusi plokstes nelygumus,tik butu reikeje kalno shpakliaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 30, 15:10)
laku supurskit ir leiskit isdziuti , o paskui kaip ir visada dirbkit smile.gif

ačiū,pabandysiu būtinai šį variantą
Papildyta:
QUOTE(godzele @ 2009 12 30, 15:12)
Jei didesnis motyvas, zinau klijuoja daug kas karstuoju budu [su lygintuvu]. O jei mazesnis tai ... Man nebuvo problemu blush2.gif  is leto nuo vidurio link krastu ax.gif... Dar esu sugalvojus toki buda uztepi kliju, tada uzdedi servetele lygiai graziai ir dar ant virsaus su klijais paspaudi visai lygiai gaunasi tik mazutes rauksleles gal atsiranda unsure.gif

ačiū,ir šį būdą išbandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
oij nea nespakliavau ir nebuciau spaklevus. man patiko tas pavirsiaus nelygumas toks ale netgi savotiskas ir faturingas thumbup.gif . jau manau paprasciau tuomet nauja is spausto popieriaus plostes ispjaut negu sita uzglaistyt. is spakliaus kilogramais sueitu ir per laiko gali istrupet nuo didelio jo kiekio smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 30 gruodžio 2009 - 16:52
QUOTE(kvartetas @ 2009 12 30, 16:39)
imetu  kokias as dariau savo mazajai i darzelio grupe. ta plokste isideda i duru vidu na kaip ale vietoij stiklo viena puse kur matosi grupe, o kita su angeliukais vaiku migamajam. dariau skirtingas puses, nes ir pacios duris dazytos su skirtingu splavu dazais. niekaip neprisiruosiu nufotkinti kaip atrodo jau istatytos smile.gif .
pries
user posted image
po
1puse
user posted image
user posted image
kita puse
user posted image
user posted image

NU CIA TAI GROZIS.
O tos geles tikriausiai piestos taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 12 30, 15:39)

Jega wub.gif O kiek darbelio thumbup.gif Zemai lenkiu galva hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 13:25)
drinks_cheers.gif Aciu! As naudoju dispersini Wood Varnish (berods teisingai parasiau), toks su zaliu kamsteliu.
Reikes saunu lako nusipirkti siandien, nes paveiksliukai bus ryt dovanojami 2010-uju proga biggrin.gif Kazin, ju buna mazais kiekiais?  g.gif

Mazais kiekiais tai nebuna, bet kad ir dziuna ilgai g.gif iki rytojaus spesi maksimus 2 sluoksnius nulakuot ir tai antras sluoksnis parasyta dziua 72 val mirksiukas.gif as tai arbatos padekliukus jau 3 sluoknsius uzdejau bet dar desiu nes nelygus pavirsius...

QUOTE(zirzekle @ 2009 12 30, 15:55)
Sveikos darbštuolytės.Na jau darau ne pirmą darbelį,bet man labai nesiseka be raukšlių priklijuoti servėtėlę. Miniatiūriniai paveiksliukai viskas ok,bet šiek tiek didesni niekaip gražiai nesigauna schmoll.gif Badžiau iš pradžių ir su vandeniu,paskui su klijais,bet schmoll.gif  Gal patarsit kaip jums pavyksta gražiai priklijuoti servėtėlę?

Yra tokia atskira temuke, tai isrinski is ten sau tinkama buda mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry33125577
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 12 30, 16:55)
Sveikos darbštuolytės.Na jau darau ne pirmą darbelį,bet man labai nesiseka be raukšlių priklijuoti servėtėlę. Miniatiūriniai paveiksliukai viskas ok,bet šiek tiek didesni niekaip gražiai nesigauna schmoll.gif Badžiau iš pradžių ir su vandeniu,paskui su klijais,bet schmoll.gif  Gal patarsit kaip jums pavyksta gražiai priklijuoti servėtėlę?

man kartais visai grazu kai yra rauksleliu mazyciu, kazkaip autentiskiau darbas atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

labai nuosirdziai reikia Jusu pagalbos. Kaledom gavau dovanele "Picture perfect" is Silver city, priemone perkelti foto nuotrauka ant medziagos. Viskas labai aiskiai aprasyta, tik vat rezultatas neiseina, t.y. jis nulinis. Gal kuri jau dirbo su sia priemone? Niekaip negaliu suprasti, ne pataria kad geriau fotokopija... Tai kas cia per stebuklas? Su nuotrauka nieko neiseina

Bukit geros padekit

Aciu
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 12 30, 17:14)
Mazais kiekiais tai nebuna, bet kad ir dziuna ilgai  g.gif  iki rytojaus spesi maksimus 2 sluoksnius nulakuot ir tai antras sluoksnis parasyta dziua 72 val  mirksiukas.gif  as tai arbatos padekliukus jau 3 sluoknsius uzdejau bet dar desiu nes nelygus pavirsius...
Yra tokia atskira temuke, tai isrinski is ten sau tinkama buda  mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry33125577

mirksiukas.gif tą temukę jau n kartų skaičiau ir bandžiau (išskyrus lygintuvo metodą),bet aš matyt nemokša,kad man neišeina. Na dar pabandysiu aukščiau pasiūlytų pora budų g.gif
Atsakyti