Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

Kam gruntas reikalingas?
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 30, 14:00)
kursuose patare vazonus paprastu statybiniu gruntu nutepti ir ant virsaus dazyti, nes kitaip atsiras pusles, atkels dazus ir negraziai atrodys

O gruntuoti reikia tik is tos puses, kur dazai ar is vidaus taip pat? Padovanojau viena vazonika Kaledoms, bet negruntavau unsure.gif
Atsakyti
merginos patarkite jus man, ta dazyta kedute sveiciau kiek galejau ...., na ne visas dazas vis tiek dar nuejas blush2.gif bet va jai as pvz ant jau to sveisto pasiaisto pavirsiaus uzdeciau grunto, o paskui dazyciau, ar gerai butu, ar laikytu dazai? blush2.gif
Atsakyti
Parvažiau merginos iš parduotuvės su krepšiu priemonių ir sutinusia galva lotuliukas.gif Noriu pasikonsultuoti ar teisngai padariau. Dekupažuosiu pradžiai medinį peilių laikiklį. Jo paviršius paruoštas.
Nusipirkau dažus- pusiau matinius vandeniu skiedžiamus akrinilius dažus vidaus apdailai ir tarpinį laką, suteikiantį pavišiui seno antikvariatinio sutrūkinėjusio paviršiaus išvaizdą. Instrukcijoje rašoma ,,pradžiūvusį lako sluoksnį padenkite tinkamais vandeniais dažais...".
Klausimas- ar mano dažai ir lakas tarpusavyje dera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2009 12 30, 15:09)
Kam gruntas reikalingas?

tam kad dregme neatkeltu dazu ir nesusoktu pusleles
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 12 30, 14:29)
Parvažiau merginos iš parduotuvės su krepšiu priemonių ir sutinusia galva lotuliukas.gif  Noriu pasikonsultuoti ar teisngai padariau. Dekupažuosiu pradžiai medinį peilių laikiklį. Jo paviršius paruoštas.
Nusipirkau dažus- pusiau matinius vandeniu skiedžiamus akrinilius dažus vidaus apdailai ir tarpinį laką, suteikiantį pavišiui seno antikvariatinio sutrūkinėjusio paviršiaus išvaizdą. Instrukcijoje rašoma ,,pradžiūvusį lako sluoksnį padenkite tinkamais vandeniais dažais...".
Klausimas- ar mano dažai ir lakas tarpusavyje dera? g.gif

Dera, akriliniai dazai yra vandens pagrindu taip pat wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 16:28)
Dera, akriliniai dazai yra vandens pagrindu taip pat wink.gif

Labai ačiū už greitus atsakymus. 4u.gif
Šiandien imsiuosi darbų bigsmile.gif ryt papasakosiu kaip kas gavosi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės.Na jau darau ne pirmą darbelį,bet man labai nesiseka be raukšlių priklijuoti servėtėlę. Miniatiūriniai paveiksliukai viskas ok,bet šiek tiek didesni niekaip gražiai nesigauna schmoll.gif Badžiau iš pradžių ir su vandeniu,paskui su klijais,bet schmoll.gif Gal patarsit kaip jums pavyksta gražiai priklijuoti servėtėlę?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Turiu sumustiaku popieriaus!!! tik va bijau spausdintis.. zinau, kad reikia priklijuot prie paprasto lapo... o kaip neisivaizduoju doh.gif gal nuvestumet teisinga linkme pavaiksciojau po forumus bet kazkaip neuzfiksavo mano akys lens.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 12 30, 16:55)
Sveikos darbštuolytės.Na jau darau ne pirmą darbelį,bet man labai nesiseka be raukšlių priklijuoti servėtėlę. Miniatiūriniai paveiksliukai viskas ok,bet šiek tiek didesni niekaip gražiai nesigauna schmoll.gif Badžiau iš pradžių ir su vandeniu,paskui su klijais,bet schmoll.gif  Gal patarsit kaip jums pavyksta gražiai priklijuoti servėtėlę?

laku supurskit ir leiskit isdziuti , o paskui kaip ir visada dirbkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 12 30, 14:55)

Jei didesnis motyvas, zinau klijuoja daug kas karstuoju budu [su lygintuvu]. O jei mazesnis tai ... Man nebuvo problemu blush2.gif is leto nuo vidurio link krastu ax.gif... Dar esu sugalvojus toki buda uztepi kliju, tada uzdedi servetele lygiai graziai ir dar ant virsaus su klijais paspaudi visai lygiai gaunasi tik mazutes rauksleles gal atsiranda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godzele: 30 gruodžio 2009 - 15:14
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 14:25)
Kazin, ju buna mazais kiekiais?  g.gif

ne cool.gif
Atsakyti