Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(riozyte @ 2009 12 30, 12:40)
Na dekui uz informacija smile.gif
Papildyta:
Kaip man kazkuri sake palaikiau senginimo skysti nudazius per nakti paskui uztepiau vel dazu ir URAAAAA pagaliau gavosi. Kita karta reikes pabandyti ant beveik isdziuvusio.
Dar turiu toki klausimeli. Daziau buteli ir man lieka druzes bedazant su dazais, dazai akriliniai ir nera skysti kaip vanduo, tai man gal juos praskiesti ar cia teptukas kaltas??

bandykit su kempinele, teptuko as is viso nenaudoju, tik kartais, kai reikia kur ilisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 30, 11:56)
bandykit su kempinele, teptuko as is viso nenaudoju, tik kartais, kai reikia kur ilisti blush2.gif

drinks_cheers.gif man irgi labiau patinka su kempinelem dirbti, visai kitas vaizdas
Atsakyti
Sveikutės
aš visai nauja žalia eksperimentuotoja. Planuoju dekupažuoti molinį svogūnams laikyti indą. Jis pas mane virtuvėje gan ilgai stovėjo, tai nuo riebalų yra atsiradusių dėmių. Nežinau kaip taisyklingai paruošti darbui g.gif Planuoju nuplauti su indų plovikliu, išdžiovinti ir nutepti gruntu. Tik dar galvoju kokiu. Gal galit patarti? ax.gif
Ar užteks tokio paruošimo? g.gif
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 12 30, 13:16)
Sveikutės
aš visai nauja žalia eksperimentuotoja. Planuoju dekupažuoti molinį svogūnams laikyti indą. Jis pas mane virtuvėje gan ilgai stovėjo, tai nuo riebalų yra atsiradusių dėmių. Nežinau kaip taisyklingai paruošti darbui g.gif  Planuoju nuplauti su indų plovikliu, išdžiovinti ir nutepti gruntu. Tik dar galvoju kokiu. Gal galit patarti? ax.gif
Iš anksto ačiū 4u.gif

galit ir taip.as tai ji nuplauciau gerai, ir uztepciau dazu kur nors, ir ziureciau kas dedasi su tais dazais, jei neatsilups tai nieko ir nedaryciau.
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 30, 13:27)
galit ir taip.as tai ji nuplauciau gerai, ir uztepciau dazu kur nors, ir ziureciau kas dedasi su tais dazais, jei neatsilups tai nieko ir nedaryciau.

Ačiū 4u.gif
Pradžiai taip ir pabandysiu.
Dabar dar klausimas iškilo. Kadangi tas daiktas stovės virtuvėje, tai jis gali apsitaškyti ir pan., reikės laikas nuo laiko nuplauti. Vadinasi reikia naudoti vandeniuj atsparų laką, tai gal tą jachtinį vadinamą? g.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal kas man gali patarti - padariau padekliukus kavai, ir man jie limpa nuo karsto puodelio (buvo lakuoti viena puse blizgiu, kita - matiniu akriliniu). Perskaiciau, kad kazkas purskia sintetiniu, kad neliptu. Pabandziau viena, dabar jau 24val. praejo, kaip ant etiketes raso, bet labai nemalonus kvapas liko nuo jo dry.gif Kazkaip su maistu man tas kvapas visiskai nesiderina wacko.gif
Gal kas gali patarti - ar saunoms skirtas lakas, kuris kaip skaiciau taip pat atsparus karsciui, taip pat turi toki nemalonu kvapa? Ar kaip kitaip man tuos padekliukus priversti nelipti? doh.gif Kai sudedu i dezute, jie netgi vienas prie kito prilimpa su laiku, nors jau virs 2 paru praejo dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 12 30, 13:38)
Ačiū 4u.gif
Pradžiai taip ir pabandysiu.
Dabar dar klausimas iškilo. Kadangi tas daiktas stovės virtuvėje, tai jis gali apsitaškyti ir pan., reikės laikas nuo laiko nuplauti. Vadinasi reikia naudoti vandeniuj atsparų laką, tai gal tą jachtinį vadinamą? g.gif

gal sintetinio uzteks
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 13:42)
Sveikos!
Gal kas man gali patarti - padariau padekliukus kavai, ir man jie limpa nuo karsto puodelio (buvo lakuoti viena puse blizgiu, kita - matiniu akriliniu). Perskaiciau, kad kazkas purskia sintetiniu, kad neliptu. Pabandziau viena, dabar jau 24val. praejo, kaip ant etiketes raso, bet labai nemalonus kvapas liko nuo jo dry.gif Kazkaip su maistu man tas kvapas visiskai nesiderina wacko.gif
Gal kas gali patarti - ar saunoms skirtas lakas, kuris kaip skaiciau taip pat atsparus karsciui, taip pat turi toki nemalonu kvapa? Ar kaip kitaip man tuos padekliukus priversti nelipti?  doh.gif  Kai sudedu i dezute, jie netgi vienas prie kito prilimpa su laiku, nors jau virs 2 paru praejo dry.gif

kai kurios merginos naudoja pirtims laka.ziurint koki akrilini naudojat. as jonsered greitai dziunanti.na nelimpa man.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 12:42)
Sveikos!
Gal kas gali patarti - ar saunoms skirtas lakas, kuris kaip skaiciau taip pat atsparus karsciui, taip pat turi toki nemalonu kvapa? Ar kaip kitaip man tuos padekliukus priversti nelipti?  doh.gif  Kai sudedu i dezute, jie netgi vienas prie kito prilimpa su laiku, nors jau virs 2 paru praejo dry.gif

As naudoju saunu laka, tai jis turi toki vos uzodziama kvapa kaip ir akrilinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 30, 12:49)
kai kurios merginos naudoja pirtims laka.ziurint koki akrilini naudojat. as jonsered greitai dziunanti.na nelimpa man.

QUOTE(biriusa @ 2009 12 30, 12:59)
As naudoju saunu laka, tai jis turi toki vos uzodziama kvapa kaip ir akrilinis  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Aciu! As naudoju dispersini Wood Varnish (berods teisingai parasiau), toks su zaliu kamsteliu.
Reikes saunu lako nusipirkti siandien, nes paveiksliukai bus ryt dovanojami 2010-uju proga biggrin.gif Kazin, ju buna mazais kiekiais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 12 30, 13:16)
Sveikutės
aš visai nauja žalia eksperimentuotoja. Planuoju dekupažuoti molinį svogūnams laikyti indą. Jis pas mane virtuvėje gan ilgai stovėjo, tai nuo riebalų yra atsiradusių dėmių. Nežinau kaip taisyklingai paruošti darbui g.gif  Planuoju nuplauti su indų plovikliu, išdžiovinti ir nutepti gruntu. Tik dar galvoju kokiu. Gal galit patarti? ax.gif
Iš anksto ačiū 4u.gif

kursuose patare vazonus paprastu statybiniu gruntu nutepti ir ant virsaus dazyti, nes kitaip atsiras pusles, atkels dazus ir negraziai atrodys
Papildyta:
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 30, 10:08)

nesirisciau taip ilgai palikti g.gif

na as palieku nakciai ir kol kas nenusivyliau smile.gif man viskas gaunasi oki doki
Atsakyti
QUOTE(Šarlote @ 2009 12 30, 12:16)
Sveikutės
Iš anksto ačiū 4u.gif

Aš tai būtinai gruntuočiau. Gruntuoju paprastu statybiniu gruntu - toks balkšvos spalvos, nebrangus. Perkant reiktų žiūrėti, kokiems paviršiams skirtas. Jeigu indas buvo riebaluotas, tai gali neužtekti vien nuplauti gerai su Fairy, nes po to riebalinės dėmės gali prasimušti pro dažus ir daiktelis kaip ir gali likti sugadintas. Nerizikuočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 30, 13:00)

na as palieku nakciai ir kol kas nenusivyliau smile.gif  man viskas gaunasi oki doki

O man palikus nudziuti visai antik efekt vienkonponenti laka -nesuskeldeja schmoll.gif kaip patare merginos nenudziovinti visai ir tepti kita daza ,suskeldejo thumbup.gif
tai tubut priklauso visdelto nuo priemones kokia naudojam smile.gif
Atsakyti