Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 22:57)
Na aciukas uz informacija, jau ryt bandysiu  smile.gif
Papildyta:
O kiek laiko dziuna vienkomponentis skystis?

as palieku nakciai
Atsakyti
Merginos kaunietes reik jusu pagalbos 4u.gif kur kaune galima isigyti tokia dezute ? kazkur bazej sake yra ? gal kas tiksliau zino kurioj vietoj ten bazej ?

ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 29 gruodžio 2009 - 21:59
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 29, 11:00)
O va as turiu poliuretanini laka vandens pagrindu hibrida su aliejiniu. Kazi ar viska galiu lakuoti, nes del tavo dezutes abejoniu kyla lotuliukas.gif

Va taip vadinasi "ZAR ULTRA MAX aliejumi modifikuotas vandens pagrindo lakas" g.gif

o kuo plaunami teptukai ? ar smirda? sakyčiau, jeigu vandeniu, tai vis tik netiktų lakuoti tuos bailiuosius dvikomponenčius, bet reikia išmėginti.

Dėl kitų dvikomponenčių yra panašiai, tiesiog, jeigu tinka vanduo, tai kaip antika, jeigu netinka vanduo, tai kaip sotile. Beje,valymui yra labai gera priemonė, ji man tobulai viską nuvalo
http://www.ornamenta...o-emulsija.html
Atsakyti
as vis ziuriu merginu darbus su dvikomponnciu, ji daugelis taip megsta, kartais visas darbas ir nemazas juo istepamas, tai keliems dabams tu buteliuku uztenka, o gal yra kokios subtilybes kaip kitaip isgauti ta dvikomponenti skilima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 29, 22:16)
as palieku nakciai

Bet ne visus vienkomponencius reikia pilnai isdziovinti. Is esmes turi siek tiek padziuti kad tik neliptu pirstas ir tada tept antra sluoksni. Nes, kaip rase karta Nuotaikinga ilga paaiskinima, turi ivikti sio vienkomponencio ir antro dazo reakcija del kurios ir skyla. Jei pilnai izdzius tai gali neuztekti dregmes, kad ivyktu reakcija, ypac jei antras dazas yra tirstas.
Cia irgi gali prikalusyti nuo pacios priemones. Reikia zinot pavadinima.

QUOTE(lilget @ 2009 12 29, 23:45)
as vis ziuriu merginu darbus su dvikomponnciu, ji daugelis taip megsta, kartais visas darbas ir nemazas juo istepamas, tai keliems dabams tu buteliuku uztenka, o gal yra kokios subtilybes kaip kitaip isgauti ta dvikomponenti skilima?  ax.gif

Na jau seniai aisku, kad visas sis uzsiemimas ner pigus doh.gif ir jei istepi visa darbeli ( na dugna gal vis del to nebutina mirksiukas.gif ) tai pasibaigia priemone ganetinai greitai doh.gif
Nera niekur aprasyta kokiam plotui uztenka, nes ir tepa visos skirtingai, priklausomai nuo to, kokio plocio ir gylio reikalingas skilimas. As siulau susipazinimui pradzioje pirkti nedidukus indelius, kad neisdziutu pakakanka ir tiek keliems darbeliams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 21:57)
O kiek laiko dziuna vienkomponentis skystis?

As naudoju Antika is Senuku, tai kuo ilgiau dziovinu, tuo smulkesni ir plonesni itrukimai gaunasi. Jei dziovinu trumpiau - tuomet gaunasi retesni ir stambesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 29, 16:13)
bandziau ant serveteles uztepti baltus dazus, kad galeciau ant tamsaus fono priklijuoti, bet kazko neisejo, servetele persigere dazais ir gera puse, tai kaip cia atliekama? g.gif

radau atsakyma:

http://public.fotki....aymasbaltu.html

Na va, praleidau viena momenta blush2.gif aciu 4u.gif

QUOTE(agners @ 2009 12 29, 17:26)
Man daba iskilo klausimas kokiu laku?

Purskiami kiek zinau tik sintetiniai ir buna wink.gif

QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 21:11)
Nudazau su akrilo dazais, as kol buteliuka maza nudazau man jau dazai beveik isdziuna uztepu suskilinejimo ta skysti ir palieku kad isdziutu... blush2.gif

Jie tai vienkomponente (vienas buteliukas), tai tepi dazus, gerai isdziovini, tada tepi vienkomponenti, kai jis daug maz isdziuves, bet ne visai (kaip birusa jau rase), tepi kita dazu sluoksni, bet rekomenduotina priesinga kryptim tepti nei tepei vienkonponenti, t.y. statmenai.
Kitas dalykas, negalima ciupineti ir liesti neisdziuvusios vienkomponentes, gali nelabai graziai pasidaryti.
Ir dar tepant antra dazu sluoksni negalima toje pacioje vietoje braukti kelis kartus, tiesiog nebesuskilines.

Is ties viskas atrodo paprasta kai pamatai galutinius darbus, bet kaip matai su kiekviena priemone yra labai daug visokiu niuansu. Ir jei nori pasidaryti tikrai grazu darbeli tai visu pirma perskaityk ne viena ir gal net ne dvi temas kad issiaiskintum kokiu atveju ka daryti. Nes gali nutikti taip, kad nusivilsi ne karta jog nieko nesigauna ir is tos nevilties mesi, o gal esi naujas neatrastas talentas biggrin.gif

QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 29, 22:16)
as palieku nakciai

nesirisciau taip ilgai palikti g.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 12 29, 23:22)
o kuo plaunami teptukai ? ar smirda? sakyčiau, jeigu vandeniu, tai vis tik netiktų lakuoti tuos bailiuosius dvikomponenčius, bet reikia išmėginti.

Dėl kitų dvikomponenčių yra panašiai, tiesiog, jeigu tinka vanduo, tai kaip antika, jeigu netinka vanduo, tai kaip sotile. Beje,valymui yra labai gera priemonė, ji man tobulai viską nuvalo
http://www.ornamenta...o-emulsija.html

dekui 4u.gif na taip, plaunami vandeniu, turi kvapa bet tikrai ne acetonini, palyginus lengva ax.gif
Viena darbuka lakavau, pries tai nupurskusi su sintetiniu kad purpurina neisplauktu, kol kas be pasekmiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadriuke: 30 gruodžio 2009 - 08:08
vienkomponencio nereikia iki galo isdziovinti, turi biski lipti., o paskuij priklauo kokiu skilimu norisi:jei stambiu tai tepti storiau, jei smulkiu tai ploniau, galima biski praskiesti.
gal klystu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 17:32)
O kodel negalima su akriliniais blizgiais?  g.gif  Kelis kartus ant Antika tepiau auksinius ir nieko nepastebejau  ax.gif  ar tu cia apie kas kokius kitus blizgius ar ant kito sendinimo gal  g.gif
O del tavo lako tai nieko negirdejau. manau jei be sendinimo darysi tai gali ir purksti, kodel ne...o kaip ilgai jis dziuna? nebandei ant kokio kaertono? As tai paskutiniu metu kaifuoju nuo Efauto pasiulyto ARS akrilinio lako automobiliams. Niu koks pavyrsius buna lygus, malonus rankai ir dziuna momentaliai bigsmile.gif

Na as kiek bandziau tai man labai mozuojasi kad ir mazais plotais ir greit nuvalai pertekliu. Cia as apie auksinius wink.gif
Sitas lakas ne purskiamas o tepamas. Jau daug isbandytas ir superinis. Purskiami man nepatinka, tiesiog man norisi lygaus pavirsiaus, o purskiami neuzpildo skilimo tarpu ir nepadengia storesniu sluoksniu.
Atsakyti
O pvz kaip dazomi baldai, as esu daziusi kedute maza tai man dazant liko dryzes nuo teptuko, cia tikriausiai teptukas kaltas
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2009 12 30, 11:08)
O pvz kaip dazomi baldai, as esu daziusi kedute maza tai man dazant liko dryzes nuo teptuko, cia tikriausiai teptukas kaltas

ir teptukas ir dazai wink.gif yra dazai kurie patys issilygina ir tuo paciu teptukas astresnis palieka dryzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 30, 11:32)
ir teptukas ir dazai wink.gif yra dazai kurie patys issilygina ir tuo paciu teptukas astresnis palieka dryzius ax.gif

Na dekui uz informacija smile.gif
Papildyta:
Kaip man kazkuri sake palaikiau senginimo skysti nudazius per nakti paskui uztepiau vel dazu ir URAAAAA pagaliau gavosi. Kita karta reikes pabandyti ant beveik isdziuvusio.
Dar turiu toki klausimeli. Daziau buteli ir man lieka druzes bedazant su dazais, dazai akriliniai ir nera skysti kaip vanduo, tai man gal juos praskiesti ar cia teptukas kaltas??
Atsakyti