QUOTE(kristule666 @ 2009 12 29, 16:13)
bandziau ant serveteles uztepti baltus dazus, kad galeciau ant tamsaus fono priklijuoti, bet kazko neisejo, servetele persigere dazais ir gera puse, tai kaip cia atliekama?
radau atsakyma:
http://public.fotki....aymasbaltu.html
Na va, praleidau viena momenta
aciu
QUOTE(agners @ 2009 12 29, 17:26)
Man daba iskilo klausimas kokiu laku?
Purskiami kiek zinau tik sintetiniai ir buna
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 21:11)
Nudazau su akrilo dazais, as kol buteliuka maza nudazau man jau dazai beveik isdziuna uztepu suskilinejimo ta skysti ir palieku kad isdziutu...
Jie tai vienkomponente (vienas buteliukas), tai tepi dazus, gerai isdziovini, tada tepi vienkomponenti, kai jis daug maz isdziuves, bet ne visai (kaip birusa jau rase), tepi kita dazu sluoksni, bet rekomenduotina priesinga kryptim tepti nei tepei vienkonponenti, t.y. statmenai.
Kitas dalykas, negalima ciupineti ir liesti neisdziuvusios vienkomponentes, gali nelabai graziai pasidaryti.
Ir dar tepant antra dazu sluoksni negalima toje pacioje vietoje braukti kelis kartus, tiesiog nebesuskilines.
Is ties viskas atrodo paprasta kai pamatai galutinius darbus, bet kaip matai su kiekviena priemone yra labai daug visokiu niuansu. Ir jei nori pasidaryti tikrai grazu darbeli tai visu pirma perskaityk ne viena ir gal net ne dvi temas kad issiaiskintum kokiu atveju ka daryti. Nes gali nutikti taip, kad nusivilsi ne karta jog nieko nesigauna ir is tos nevilties mesi, o gal esi naujas neatrastas talentas
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 29, 22:16)
nesirisciau taip ilgai palikti
QUOTE(Lachesė @ 2009 12 29, 23:22)
o kuo plaunami teptukai ? ar smirda? sakyčiau, jeigu vandeniu, tai vis tik netiktų lakuoti tuos bailiuosius dvikomponenčius, bet reikia išmėginti.
Dėl kitų dvikomponenčių yra panašiai, tiesiog, jeigu tinka vanduo, tai kaip antika, jeigu netinka vanduo, tai kaip sotile. Beje,valymui yra labai gera priemonė, ji man tobulai viską nuvalo
http://www.ornamenta...o-emulsija.html
dekui
na taip, plaunami vandeniu, turi kvapa bet tikrai ne acetonini, palyginus lengva
Viena darbuka lakavau, pries tai nupurskusi su sintetiniu kad purpurina neisplauktu, kol kas be pasekmiu