Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 20:51)
O tai cia dvikomponentis sendintojas? ten kur yra du buteliukai? ar tiukrai nera skilimo? gal neiziuri jo

Ne vienas buteliukas, nu kad tikrai nesimato dejau ant baltos spalvos na galvoju cia ant baltos nesimato uzdejau ant melynos tasiai ten ir nieko, tai nieko nebesuprantu kas cia yra
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 21:06)
Ne vienas buteliukas, nu kad tikrai nesimato dejau ant baltos spalvos na galvoju cia ant baltos nesimato uzdejau ant melynos tasiai ten ir nieko, tai nieko nebesuprantu kas cia yra

tai pasakok tada kaip ka darei, aiskinsimes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 21:08)
tai pasakok tada kaip ka darei, aiskinsimes  mirksiukas.gif

Nudazau su akrilo dazais, as kol buteliuka maza nudazau man jau dazai beveik isdziuna uztepu suskilinejimo ta skysti ir palieku kad isdziutu... blush2.gif
Atsakyti
tai va pabandziau su jusu patarimais... "batu" popieriaus radau tai va man labiau patinka kaip su sviestiniu atrodo ikelsiu foto veliau... tai va su "batu" popierium atsirado daug tokiu taskeliu nu jis kazkaip nelabai graziai man atrodo o ant sviestinio ju tai pat yra tik daug maziau umn.gif nu pacios pamatysit wink_3.gif
Papildyta

Ziurau ziurau... O sviestinis popierius tik hop ir su mano pagalba nusilupo doh.gif tai turbut jis nelabai tinka klijavimui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godzele: 29 gruodžio 2009 - 20:26
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 20:06)

man irgi ta pati beda ,bet visa diena siandien bandineju ,ir jauciu supratau kodel neskyla...ogi per plonai tepiau smile.gif
o kad nesidarytu gumuliukai ,tai tepiau nebe su pirstu o su sepeteliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 29 gruodžio 2009 - 20:25
QUOTE(Osera @ 2009 12 29, 21:25)
man irgi ta pati beda ,bet visa diena siandien bandineju ,ir jauciu supratau kodel neskyla...ogi per plonai tepiau  smile.gif
o kad nesidarytu gumuliukai ,tai tepiau nebe su pirstu o su sepeteliu  ax.gif

Ko per plonai tepiai?? Kada tau daresi gumuliukai nes i man kazkas pan
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 22:11)
Nudazau su akrilo dazais, as kol buteliuka maza nudazau man jau dazai beveik isdziuna uztepu suskilinejimo ta skysti ir palieku kad isdziutu... blush2.gif

tai jei vienkomponentis tai kai isdziusta tas suskilinejimo skystis tada ant virsaus turi tepti kitos spalvos dazus ir tada tie virsutiniai dazai suskyla, o jei dvikomponentis tai ant to sudziuvusio turi tepti antra sluoksni 2Nr. laka ir viskas
Atsakyti
Na buteliukas vienas tai suprantu kad ten tas vienkomponentis ar kaip ten jis blush2.gif na reikes pabandyti ant virsaus uztepti
Papildyta:
O yra sirtumas kiek tepsi to skilinejimo skyscio?
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 21:30)
Na buteliukas vienas tai suprantu kad ten tas vienkomponentis ar kaip ten jis blush2.gif na reikes pabandyti ant virsaus uztepti

Kiek supratau dekupazo rinkini gavai dovanu 4u.gif , ar ten buvo gal dar kokia dekupazo knyga? Tau siek tiek truksta bendro info, gal vertetu pradzioje ka paskaityti kas kaip, kokiu buna laku, kas kaip klijuojama ir pan...nes cia yra norinciu tau padeti bet, kad net nezinai koki laka turi....sunku mum ir susigaudyt del ko tau neiseina mirksiukas.gif gal paskaityk kelias senesnes temukes nuo kokios 33-34, surasi nemazai naudingos informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 21:37)
Kiek supratau dekupazo rinkini gavai dovanu  4u.gif , ar ten buvo gal dar kokia dekupazo knyga? Tau siek tiek truksta bendro info, gal vertetu pradzioje ka paskaityti  kas kaip, kokiu buna laku, kas kaip klijuojama ir pan...nes cia yra norinciu tau padeti bet, kad net nezinai koki laka turi....sunku mum ir susigaudyt del ko tau neiseina  mirksiukas.gif gal paskaityk kelias senesnes temukes nuo kokios 33-34, surasi nemazai naudingos informacijos  mirksiukas.gif

Na istirko tai jo nesusigaudau as visai, nes ziuriu su vienu viwenaip su kitu kitaip, su vienu taip gaunasi su kitu kitaip oi vaje vaje biggrin.gif
Kaip man zinoti koks cia tas skystis, parasyta "DECO" dar yra medium craqueleur cracking medium dar yra lefrance &bourgeois. Ar cia is tu ka parasiau gali buti nors vienas pavadinimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 22:37)
Papildyta:
O yra sirtumas kiek tepsi to skilinejimo skyscio?

kuo storiau tepsi tuo didesni iskilinejimai bus, o jei vienas sendinimo lakas tai jis vienkomponentis ir jis yra tarpelis tarp dvieju sluoksniu skirtingu dazu
va taip turi atrodyti
http://img516.images...komponentis.jpg
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 29, 21:44)
kuo storiau tepsi tuo didesni iskilinejimai bus, o jei vienas sendinimo lakas tai jis vienkomponentis ir jis yra tarpelis tarp dvieju sluoksniu skirtingu dazu
va taip turi atrodyti
http://img516.images...komponentis.jpg

Na aciukas uz informacija, jau ryt bandysiu smile.gif
Papildyta:
O kiek laiko dziuna vienkomponentis skystis?
Atsakyti