Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

Ir kur tą liniuotę kompe įsijungt? Kokią programą naudot didinimui ir mažinimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 01 25, 16:39)
Ir kur tą liniuotę kompe įsijungt? Kokią programą naudot didinimui ir mažinimui? g.gif

o kur tu paveikslėlius ne auskaramdidini mažini?
šiaip, visada galima į paprastą Wordą persikelt manau.
Atsakyti
Picasso bet ten tik keli dydžiai na ir niekaip nesistumia
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 01 25, 16:45)
Picasso bet ten tik keli dydžiai na ir niekaip nesistumia

nusikopijuok paveiksliuką, persikelk į Word'ą , atsidaryk "Format Picture", tada paspausk "Size" ir nusistatyk dydį cm pagal aukštį arba pagal plotį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 01 25, 16:24)
ax.gif Kažkodėl man atrodo, kad ir kaip gražu būtų, geriau , kad ta pusė ant kurios pjaustom būtų paprasta  ax.gif Jei lentutė bus tik kaip virtuvės dekoracija, tai gali ir abi pusės būti  biggrin.gif

o su kokiu laku geriau lakuoti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
tai kaip dirbt tu su tuo scrabooking`o popierium... g.gif unsure.gif
Atsakyti
Viskas susitvarkė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W*S:*: 25 sausio 2010 - 17:57
QUOTE(W*S:* @ 2010 01 25, 17:50)
Pas mane tai naujas wordas tai nelabai kur rasi ten tokių užrašų. Beto pas mane VISTA

smile.gif
tada pirmiausia apsilakykit skyrely "mamos komiuteris", jei nerandat kur worde liniuotės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 25 sausio 2010 - 17:57
QUOTE(ohara @ 2010 01 25, 18:45)
Sveikos,
tai kaip dirbt tu su tuo scrabooking`o popierium... g.gif  unsure.gif

na Gadriuke geriau gal atsakytu, bet kiek zinau kur padekliukai arbatai jos tai ten ji plonino, bet dezuteje lyg ir neplonintas tas popierius arba kas kaip kitaip nei nutrinimas...pagal amne tai ji geriau naudoti pilnai padengiant pavirsiu, kad nesimatytu storo krasto ir nereiketu tavrkyti perejimo. O klijuoti ji tada kaip ir deko popieriu pries tai sudrekinus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 01 24, 23:46)
sveikutes 4u.gif  turiu toki klausimeli, maciau darbeliu graziu ir suzinojau kad jie dekoruoti ne servetelemis, o scrapo popieriumi, tai galvoju gal galeciau is jusu sulaukti patarimu kaip ji klijuoti, ar kaip dekupazo popieriu mirkyti ir klijuoti ar paprastai kaip servetele klijuoti ir t.t. smile.gif

ei panelytes gal kuri galit padeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 25, 15:31)
Pas mane kažkas panašaus į va tokį. Na parduodama statybinių medžiagų parduotuvėse skirtingų talpų bačkutėse.  mirksiukas.gif
Įdomu ar juo galiu dažyti pirmą sluoksnį?

Nežinau šios priemonės, negaliu nieko pasakyti. Bet pasikartosiu, kad, mano manymu, pakaks nudažyti voleliu du ar tris kartelius dėžutę ir ji bus paruošta servetėlės klijavimui 4u.gif Bandymo būdu 4u.gif

QUOTE(ohara @ 2010 01 25, 17:45)
Sveikos,
tai kaip dirbt tu su tuo scrabooking`o popierium... g.gif  unsure.gif

Kaip su deko popierium, pamirkyti prieš klijuojant. Bet šiap tai, jis yra storokas, tai daugelis plonina antrą jo pusę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 01 25, 20:08)
ei panelytes gal kuri galit padeti smile.gif

na jei ciupinejai ta popieriu, tai akivaizdu, kad kaip servetele nepriklijuosi. Jis storas, tad kliujuojasi kaip deko popierius. Bet jau buvo rasyta, kad ji galima ploninti tik didesni plota gana sunkoka nuploninti graziai...o jei yra kitu budu tai gal kas ir parasys...paskutiniu metu Gardriuke su juo eksperementuoja tai gal cia ir patars koki gudresni buda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 25 sausio 2010 - 19:44