Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 25, 09:50)
Man dažų gaila. Daug išeis.
Turiu grunto visą litrą. Ar galima juo gruntuoti? mastau.gif
Nors rodo parasyta, kad tinka medienai, betonui...  g.gif

jei gaila, tai nusipirk akriliniu baltu dazu senukuose visa banke, tai tikrai nebusgaila ir uzteks oiiii... kaip ilgai wink.gif as per 4men dar neisbaigiau, nors dazau tikria daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 25, 11:39)
jei gaila, tai nusipirk akriliniu baltu dazu senukuose visa banke, tai tikrai nebusgaila ir uzteks oiiii... kaip ilgai wink.gif as per 4men dar neisbaigiau, nors dazau tikria daug 4u.gif

Aisku, aciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos. pagaliau turiu pirmą knygą apie dekupažą.
va šitą user posted image

deja,deja....
apie dekupažą nuo A čia labai mažai...
tai jei pradedančios dekupažuot(tokios kaip aš) planuojat ją pirkt patarčiau gerai pagalvot, nes kaip ne itin gabiam pradžiamoksliui ši knyga nėra super duper geras vadovas 4u.gif

mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 01 24, 19:21)
baltė, paskutinė priemonė visa ir pagaminta aliejiniu pagrindu, tai ji ir šiaip sunkiai su vandeniu būtų suporuojama.

mirksiukas.gif Jau vien atrodo kaip aliejaus buteliukas smile.gif

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 25, 08:50)
Man dažų gaila. Daug išeis.
Turiu grunto visą litrą. Ar galima juo gruntuoti? mastau.gif
Nors rodo parasyta, kad tinka medienai, betonui...  g.gif

'Neišeis' dažų tiek daug, kiek atrodo. Aišku, jei kalbame ne apie tuos akrikinius dažus, kurie iš tūtelių. Apie statybinius dažus kalbam, ane? Ir jei nori kažką įdomesnio pasidaryti, įdomesnių efektų išgauti, teks vieną kitą litą išleisti mirksiukas.gif Pradžiai labai svarbu geri (minkšti) teptukai, lakas (neapsimoka pirkti abejotinos kokybės ir paskui išmesti, nes taupus moka dvigubai). Kaip taisyklė, brangesnės priemonės - skalsesnės, ilgaamžiškesnės, su jomis dažnai patogiau ir lengviau dirbti. Jau šiek tiek įgudus, galima išsiversti ir su pigesnėm, galima pakeisti vienas priemones kitomis ir t.t. 4u.gif
O statybinis gruntas medienai skirtas daugiau plyšiukams, defektams užglaistyti. Galima jį naudoti, paskui nušveisti paviršių švitriniu popierium. Mes kalbam apie spec. gruntą (pvz. tokį), kuris dengiamas po dažais, tačiau jei tai yra kartoninė dėžutė, tai ji, ko gero, nebus labai nelygi, manau, pakas du-tirs kartus ją nudažyti akriliniais dažais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 01 25, 12:41)
[i]sveikos. pagaliau turiu pirmą knygą apie dekupažą.
va šitą

deja,deja....

Man iš vis atrodo, kad neverta pirkti nei vienos šiuo metu išleistos knygos apie dekupažą. Tik graži paveiksliukų pidėta ir viskas. Čia forume daugiau info galima rasti.
Na, Lachesės dar nemačiau, tad nieko blogo nesakau.

QUOTE(baltė @ 2010 01 25, 13:19)
'Neišeis' dažų tiek daug, kiek atrodo. Aišku, jei kalbame ne apie tuos akrikinius dažus, kurie iš tūtelių. Apie statybinius dažus kalbam, ane? Ir jei nori kažką įdomesnio pasidaryti, įdomesnių efektų išgauti, teks vieną kitą litą išleisti mirksiukas.gif Pradžiai labai svarbu geri (minkšti) teptukai, lakas (neapsimoka pirkti abejotinos kokybės ir paskui išmesti, nes taupus moka dvigubai). Kaip taisyklė, brangesnės priemonės - skalsesnės, ilgaamžiškesnės, su jomis dažnai patogiau ir lengviau dirbti. Jau šiek tiek įgudus, galima išsiversti ir su pigesnėm, galima pakeisti vienas priemones kitomis ir t.t. 4u.gif
O statybinis gruntas medienai skirtas daugiau plyšiukams, defektams užglaistyti. Galima jį naudoti, paskui nušveisti paviršių švitriniu popierium. Mes kalbam apie spec. gruntą (pvz. tokį), kuris dengiamas po dažais, tačiau jei tai yra kartoninė dėžutė, tai ji, ko gero, nebus labai nelygi, manau, pakas du-tirs kartus ją nudažyti akriliniais dažais 4u.gif

Esu jau ne už vieną šimtą litų pripirkus visokių priemonių. Pradžiai bandysiu naudoti tai ką turiu, o jei pritrūks kokiai sienai dažų - nuspalvinsiu kita spalva. bigsmile.gif Juk tik bandau, mokausi. ax.gif

Pas mane ne tas daiktas, kur tinka plyšiams užglaistyti (man atrodo tai glaistu vadinama).
Pas mane kažkas panašaus į va tokį. Na parduodama statybinių medžiagų parduotuvėse skirtingų talpų bačkutėse. mirksiukas.gif
Įdomu ar juo galiu dažyti pirmą sluoksnį?

Atsiprašau už kvailus klausimus jei ka. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 25, 15:31)
Man iš vis atrodo, kad neverta pirkti nei vienos šiuo metu išleistos knygos apie dekupažą. Tik graži paveiksliukų pidėta ir viskas. Čia forume daugiau info galima rasti.

kad rinktis info forumuose reikalingas laikas.
todėl ir norisi knygos- info vienoje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 01 25, 15:34)
kad rinktis info forumuose reikalingas laikas.
todėl ir norisi knygos- info vienoje vietoje.

Ir man taip atrodė. Išprašiau sesers dovanos - knygą apie Dekupažą Krankalienės. Pavarčiau porą vakarų, paskaičiau. Nes reikia info "nuo pradžių..."
Kur tau...
Dabar forumą skaitau. Čia žmonės daugiau info gali suteikti. Ir patarimų yra dėl priemonių, pigesnių nei knygose minimos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 25, 15:39)
Ir man taip atrodė. Išprašiau sesers dovanos - knygą apie Dekupažą Krankalienės. Pavarčiau porą vakarų, paskaičiau. Nes reikia info "nuo pradžių..."
Kur tau...
Dabar forumą skaitau. Čia žmonės daugiau info gali suteikti. Ir patarimų yra dėl priemonių, pigesnių nei knygose minimos. mirksiukas.gif

aš varčiau šitą user posted image
tai tokia nieko visai. kai kur pritrūko aiškumo, bet kaip pradžiamoksliui šita gerokai naudingesnė nei ankščiau mano paminėta.
Atsakyti
Aš norėčiau paklaust kaip spausdint paveiksliuką apvaliai auskarų formeliai, kaip ta dydį gauti ir aplamai, kad tilptų ant to apvalaus medinio pagrindo?
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 24, 19:47)
Sveikos mergaites 4u.gif priminkit kaip dekoruoti pjaustymo lentute?ar gera puse ant kurios bus pjaustoma dekoruoti ar kita puse?su kokiu laku geriau lakuoti?aciu  4u.gif

? niekas man neatsako unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 25, 16:22)
? niekas man neatsako  unsure.gif

ax.gif Kažkodėl man atrodo, kad ir kaip gražu būtų, geriau , kad ta pusė ant kurios pjaustom būtų paprasta ax.gif Jei lentutė bus tik kaip virtuvės dekoracija, tai gali ir abi pusės būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 01 25, 09:59)
labai aciu 4u.gif  ,o as jau suvargau su sia dvikomponente priemone ...silversiti  vis  irtinimui isiulo netinkama priemone itrinimams  unsure.gif  ,jau dezute apgadinau  doh.gif tai siandien eisiu  antik rube ieskoti  smile.gif
biriusia ,idek DALA  i ta lentele  ax.gif

ok, butinai idesiu 4u.gif tik primink tada apie sia priemone viska nes nelabai supratau kuom itriname ir kuom lakuojame ax.gif

QUOTE(W*S:* @ 2010 01 25, 16:51)
Aš norėčiau paklaust kaip spausdint paveiksliuką apvaliai auskarų formeliai, kaip ta dydį gauti ir aplamai, kad tilptų ant to apvalaus medinio pagrindo?

tai gi tri auskaro matmenys ir kompe kai turi paveiksliuka ijung liniuote ir paziurek ar atitinka ar ne... didink-mazink paveiksliuka kol isgausi reikiama dydi mirksiukas.gif
Atsakyti