Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 24, 19:32)
Esu tik pradedančioji, tad nesistebėkit tokiais klausimais. blush2.gif
Nutariau treniruotis ant tokių daiktų kur jau turiu. Sugalvojau dekupažuoti kartoninę dėžutę nuo batų. Ji tamsiai mėlynos spalvos. Toriu visą apklijuoti servetelėmis su šviesiu pagrindu.  rolleyes.gif
Nuo ko pradėti? Reiktų dengti dėžutę baltais dažais? Bet turbūt daug sluoksnių reiks dėti. Ar iš vis neverta bandyti? mastau.gif

Ką patarsit išmanančios?  blush2.gif

Jei tik pradedi ir nori išmokti, tai bandyti būtina! smile.gif Aš pati pradėjau nuo kartoninės dėžutės, nereikės daug dažų, tiesiog pirmą sluoksnį nugruntuok šiek tiek praskiestais vandeniu baltais dažais, o kai išdžiūs, gali tepti neskiėstus. Siūlyčiau išbandyt du antro sluoksnio padengimo būdus-teptuku ir kempinėle, bus dviguba nauda, pamatysi skirtumą. 4u.gif Sėkmės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 01 24, 20:07)
Sveikos  smile.gif

ieškau pirkti daiktadėžės, išmatavimai 40x30x24 cm. Vilniuje  4u.gif

Rodos Ermitaže 2 aukšte yra panašių išmatavimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 24 sausio 2010 - 19:44
Sveikos mergaites 4u.gif priminkit kaip dekoruoti pjaustymo lentute?ar gera puse ant kurios bus pjaustoma dekoruoti ar kita puse?su kokiu laku geriau lakuoti?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 24, 14:18)
Na, žinokit, niekaip nesuprantu kam Cracle Medium'ui reikia vaitspiritinio pagrindo (čia domenys toje lentelėje). Sottile'i taip, reikia, na, bet dar nei vieno karto nenaudojau aliejinio/vaitspiritinio lakuodama po sendinimo Cracle Medium. Jis yra akrilo pagrindu, kaip ir Antika. Įrūkimus taip pat galima įrtinti viskuo, ir akriliniais dažais, ir purpurina, ir aliejiniais dažais, ir patina, ir dar bala žino kuo. Žinau, lachesė su manim nesutiks, nes jau kalbėjom apie tai. Na, bet aš savo praktikjoje daugiausia dirbu su Stamperijos dvikomonentėm priemonėm. 4u.gif

Lentele pilda is cia surastos informacijos, kaip ir rasiau pati ne viska esu isbandzius. Sia lentele gi ir siuliau pildyti bendrom jegom ax.gif
Dabar po jusu pastabu pataisau. Jei bus dar kokiu pastebejimu ar papildimu informuokite mirksiukas.gif greit sutvarkysiu lentele
user posted image

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 01 24, 20:07)
Sveikos  smile.gif

ieškau pirkti daiktadėžės, išmatavimai 40x30x24 cm. Vilniuje  4u.gif

tokias ir mazesnes ir lyg didesnes yra ermitaze, prie baldu antrame aukste visa palete buvo, lyg ispardavimas ir daiktadeziu ir suoliuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos.. 4u.gif esu dar tik pradedanti dekupazuoti, tad klausimu kyla ivairiausiu.. g.gif radau internete grazu paveiksleli, gal galite pasakyti kaip man ji reiktu apdoroti kad butu tinkamas dekoravimui (kad neissilietu atspausdinto paveiksliuko spalvytes ir t.t)? ax.gif be to rastus zurnaluose grazius paveikslelius gal kas bande panaudoti dekoravimui?
Atsakyti
Help, gal žinot kur toki piešini rast????? user posted image

user posted image
Atsakyti
paveiksliuka issikirpus reikiamu ismatavimu nulakuoti, kai isdzius pamirkyti vandenyje kelias sekundes kad sudrektu ir tada nussausinus pop. ranksluosciu klijuoti kliju is apacios, tada uzdejus ant daikto dar kliju is virsaus. nulakavimas paveiksliuko apsaugo nuo dazu isblukimo ar nubrezimo ir pan. mirkant bei klijuojant, cia is asmenines patirties wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 24, 22:27)
Help, gal žinot kur toki piešini rast????? user posted image

user posted image

Man rodos sis paveiksliukas buvo ant sobieskos dezutes. Gal uzklausk jos per az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 24, 21:32)
Man rodos sis paveiksliukas buvo ant sobieskos dezutes. Gal uzklausk jos per az  mirksiukas.gif

klausiau,sakė nebeturi... verysad.gif o niekur internete nerandu.... unsure.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif turiu toki klausimeli, maciau darbeliu graziu ir suzinojau kad jie dekoruoti ne servetelemis, o scrapo popieriumi, tai galvoju gal galeciau is jusu sulaukti patarimu kaip ji klijuoti, ar kaip dekupazo popieriu mirkyti ir klijuoti ar paprastai kaip servetele klijuoti ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 24, 20:46)

QUOTE(biriusa @ 2010 01 24, 20:54)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 24, 19:46)
Jei tik pradedi ir nori išmokti, tai bandyti būtina! smile.gif Aš pati pradėjau nuo kartoninės dėžutės, nereikės daug dažų, tiesiog pirmą sluoksnį nugruntuok šiek tiek praskiestais vandeniu baltais dažais, o kai išdžiūs, gali tepti neskiėstus. Siūlyčiau išbandyt du antro sluoksnio padengimo būdus-teptuku ir kempinėle, bus dviguba nauda, pamatysi skirtumą. 4u.gif Sėkmės smile.gif

Man dažų gaila. Daug išeis.
Turiu grunto visą litrą. Ar galima juo gruntuoti? mastau.gif
Nors rodo parasyta, kad tinka medienai, betonui... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksine' @ 2010 01 24, 11:28)
Sveikos, kaip suprantu eina kalba apie dvikomponencius lakus..tai galiu papildyti ir as gal kam pravers smile.gif Dala ( vandens pagrindo ) dvikomponentis, kuri galima itrinti decomanios arba tos pacios Dalos "Antik rube" patina, o pertekliu valyti Decomanios emulsija ( sita preimone man labai patiko), lakas galimas ir akrilinis, bet tokiu atveju pries lakuojant turime labai gerai su popieriumi nuvalyti visa riebalini sluoksni, na o jei tingime jamam spiritini ir lakuojam.Tai tiek. smile.gif

labai aciu 4u.gif ,o as jau suvargau su sia dvikomponente priemone ...silversiti vis irtinimui isiulo netinkama priemone itrinimams unsure.gif ,jau dezute apgadinau doh.gif tai siandien eisiu antik rube ieskoti smile.gif

QUOTE(biriusa @ 2010 01 24, 19:54)
Lentele pilda is cia surastos informacijos, kaip ir rasiau pati ne viska esu isbandzius. Sia lentele gi ir siuliau pildyti bendrom jegom  ax.gif
Dabar po jusu pastabu pataisau. Jei bus dar kokiu pastebejimu ar papildimu informuokite  mirksiukas.gif  greit sutvarkysiu lentele

biriusia ,idek DALA i ta lentele ax.gif
Atsakyti