Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

Bite ačiū už toki aišku ir konkretų atsakymą... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
merginos, reikia jusu pagalbos. Deja nelabai turiu laiko skaityt visos temos, gal galite patarti ka naudoti kaip "grunta" ant metaliniu pavirsiu, kad galima butu lengvai nudazyti?
turiu tokius metalinius padekliukus puodeliams, tai noreciau juos dekoruot. Bet gal dar ir specialaus lako reikia, kokio atsparaus karsciui? ar nebutina?
Atsakyti
ir aš turiu klausimėlį-gal kas žinot puslapį,ar tiesiai paskysit-kokiais dažais dažyti stiklinę vazelę,kad nesilupinėtų...brangių pirkti nenoriu-vazelė neverta
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 12 28, 19:16)
Aciu Tina Les, tai gi atnaujinta lentele
user posted image

Sveikos, kaip suprantu eina kalba apie dvikomponencius lakus..tai galiu papildyti ir as gal kam pravers smile.gif Dala ( vandens pagrindo ) dvikomponentis, kuri galima itrinti decomanios arba tos pacios Dalos "Antik rube" patina, o pertekliu valyti Decomanios emulsija ( sita preimone man labai patiko), lakas galimas ir akrilinis, bet tokiu atveju pries lakuojant turime labai gerai su popieriumi nuvalyti visa riebalini sluoksni, na o jei tingime jamam spiritini ir lakuojam.Tai tiek. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2010 01 24, 11:18)
Sveikos,
merginos, reikia jusu pagalbos. Deja nelabai turiu laiko skaityt visos temos, gal galite patarti ka naudoti kaip "grunta" ant metaliniu pavirsiu, kad galima butu lengvai nudazyti?
turiu tokius metalinius padekliukus puodeliams, tai noreciau juos dekoruot. Bet gal dar ir specialaus lako reikia, kokio atsparaus karsciui? ar nebutina?

na istiesu tai reikia lako atsparaus karsciui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(germa1 @ 2010 01 24, 12:19)
ir aš turiu klausimėlį-gal kas žinot puslapį,ar tiesiai paskysit-kokiais dažais dažyti stiklinę vazelę,kad nesilupinėtų...brangių pirkti nenoriu-vazelė neverta

vazele kaip ir butelys ar kitas stiklinis daiktas dazosi kempinele akriliniais dazais, uzdazius kelis sluoksnius galima svelniu svitriniu pasveist ir bus lygu wink.gif tada jau galesi darbuotis ir deti norimus paveiksliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 24, 13:14)
vazele kaip ir butelys ar kitas stiklinis daiktas dazosi kempinele akriliniais dazais, uzdazius kelis sluoksnius galima svelniu svitriniu pasveist ir bus lygu wink.gif tada jau galesi darbuotis ir deti norimus paveiksliukus  4u.gif

ačiū ,Camparėli
Atsakyti
Na, žinokit, niekaip nesuprantu kam Cracle Medium'ui reikia vaitspiritinio pagrindo (čia domenys toje lentelėje). Sottile'i taip, reikia, na, bet dar nei vieno karto nenaudojau aliejinio/vaitspiritinio lakuodama po sendinimo Cracle Medium. Jis yra akrilo pagrindu, kaip ir Antika. Įrūkimus taip pat galima įrtinti viskuo, ir akriliniais dažais, ir purpurina, ir aliejiniais dažais, ir patina, ir dar bala žino kuo. Žinau, lachesė su manim nesutiks, nes jau kalbėjom apie tai. Na, bet aš savo praktikjoje daugiausia dirbu su Stamperijos dvikomonentėm priemonėm. 4u.gif

Vandens pagrindu:

user posted image

user posted image

user posted image

Aliejaus pagrindu:
user posted image

user posted image
- Šio nebandžiau, bet esu skaičius, jog jis nedraugauja su akrilo (vandens) pagrindo priemonėmis. Dar radau štai tokį aprašą: Use this water-based cracking varnish over (Oil based) ageing varnish to create cracks in the finish. Apply in smooth even strokes. Cracks will appear as the varnish dries, within two hours. Full instructions included.
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 01 22, 17:55)
visas juosteles klijuoju su pieštukiniais klijais 4u.gif laiko puikiausiai tik kartais būna sunkoka užklijuoti, mat jie pasidaro lipnesni jau pradėję džiūti, tai būna glostau , spaudžiu visaip , kol prilimpa. Ir reikia jų riebiau tepti nei įprastai 4u.gif

dėl klijavimo lygintuvu, tai man kol kas tai naujas būdas ir vis iškyla tokių pat problemų, kaip ir tau, Bus_ka  doh.gif . Ankščiau visad didelius motyvus klijuodavau po vandens srovele ar balutėje  4u.gif daugiau apie didelių motyvų kiljavimo būdus ir subtilybes turėtum rasti atskiroje temoje,- paieškok, tokia tikrai yra  mirksiukas.gif

notworthy.gif as tau esu begalo dekinga uz si patarima ir isgelbeta mano dezute.
Klijavau servetele su dryzeliais, nu buvo neimanoma doh.gif kad ir lygiai linijos eitu ir nesusirauksletu servetele.
Nes po triju priklijavimu maniau daugiau nebeklijuosiu ir paliksiu tokia biskeli kreiva bigsmile.gif Aciu
As tai naudoju parketo laka,, stiprios koncentracijos SCANOX- padekliukai puodams, laiko puikiai. Nera jokio stipraus kvapo.
Atsakyti
[quote=baltė,2010 01 24, 13:18]
Na, žinokit, niekaip nesuprantu kam Cracle Medium'ui reikia vaitspiritinio pagrindo (čia domenys toje lentelėje).

user posted image

Ir aš nesuprantu g.gif . Irgi naudoju šitą Antiką, įtrinu akriliniais ir lakuoju akriliniu laku. Įtrinimų perteklių puikiai valau su švariu skudurėliu ( įtrinu nedideliais ploteliais). O kam dar vaitspiritinio reikia ( lentelėj rašo) g.gif doh.gif ? Atsakykit "tundrai" ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 24 sausio 2010 - 16:56
Esu tik pradedančioji, tad nesistebėkit tokiais klausimais. blush2.gif
Nutariau treniruotis ant tokių daiktų kur jau turiu. Sugalvojau dekupažuoti kartoninę dėžutę nuo batų. Ji tamsiai mėlynos spalvos. Toriu visą apklijuoti servetelėmis su šviesiu pagrindu. rolleyes.gif
Nuo ko pradėti? Reiktų dengti dėžutę baltais dažais? Bet turbūt daug sluoksnių reiks dėti. Ar iš vis neverta bandyti? mastau.gif

Ką patarsit išmanančios? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ieškau pirkti daiktadėžės, išmatavimai 40x30x24 cm. Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
nus žinokit dėl medium tikrai kategoriškai nieko neteikiu, čia toks universalas, ten tikrai galėtų atsirasti ir vandens pagrindo priemonės ne tik aliejinės, tai kas pildot lenčikę, papildykit.
Papildyta:
baltė, paskutinė priemonė visa ir pagaminta aliejiniu pagrindu, tai ji ir šiaip sunkiai su vandeniu būtų suporuojama.
Atsakyti