Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

Ačiu dar kartelį, mielosios už kantrybę ir patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Baltė, dar vienas durnas klausimas-kai išlygini po vandeniu motyvą, lauki kol išdžiūsta ir tada tepi klijus ar laka? Nes aš pati taip darau, o gal reik ant šlapios klijus tept g.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 22, 23:18)
dar vienas durnas klausimas-kai išlygini po vandeniu motyvą, lauki kol išdžiūsta ir tada tepi klijus ar laka? Nes aš pati taip darau, o gal reik ant šlapios klijus tept g.gif

servetele nusausinti su popieriniu ranksluosciu ar atlikusiais serveteles sluoksniais, ir tada tokia dregna (neleidziant isdziuti) tepti klijais arba galima vietoje kliju klijuoti akriliniu laku
Papildyta:
QUOTE(versus* @ 2010 01 22, 12:33)
labai laukiu pavasrio, todėl pradėjau ruošti giesmininkams namučius,- naujas mano darbelis:
Dėžutė "Žali pavasario namai"  24,5x17,5x 9 cm

Vaaauuuu!!!!! thumbup.gif Vau bigsmile.gif

Liko tik jaustkai ir istiktukai wub.gif
Atsakyti
http://s612.photobuc...t=1264320013070 labukas atiduodu jusu teismui buvo toks stovelis apsiure o geliu daug tai va ir padariau sedevra gaila tik kad man su tuo sendinimu niekas nesigauna nesusikalbu su pranzuciska ta priemone o kitokiu nera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduza370: 23 sausio 2010 - 10:07
Ačiu, Nuotakinga, 4u.gif bigsmile.gif dirbam toliau ta linkme tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal galit padet, nu niekaip man nesigauna grazus sendinio efektai su vienkomponenciu. Kaip padaryt didesnius plotus.
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 22, 22:18)
Baltė, dar vienas durnas klausimas-kai išlygini po vandeniu motyvą, lauki kol išdžiūsta ir tada tepi klijus ar laka? Nes aš pati taip darau, o gal reik ant šlapios klijus tept g.gif

Geras klausimas, aš dažniausiai nusausinu labai atsargiai su popierine servetėle ir tepu klijus, nelaukiu kol išdžius - ant drėgno.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 23, 14:01)
Geras klausimas, aš dažniausiai nusausinu labai atsargiai su popierine servetėle ir tepu klijus, nelaukiu kol išdžius - ant drėgno.

o kaip padaryt kad paveikslėlis sutrikinėtu irgi blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, o kaip jus nuvalot nepavykusias medines dėžutes? Esu nudažius akriliniais dažais, ant viršaus dugno servetėlę užklijavus o viršų dar ir pasendinus.. ai tokia nevykėlė gavos blush2.gif sugadinau dar ir ta sendinimą ir nežinau db kaip valyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 22, 19:15)

Campari, o koks tas automobilinis lakas? Jis vienas yra ar skirtingų rūšių?
Tiesiog dar nesusidūriau su juo, tai nezinau.

bus ka as naudpju purskiama automobilini laka, yra blizgus ir matinis, bonke senukuose apie 13 lt kainuoju, prie aerozoliniu purskiamu dazu jo buna wink.gif man taip daug patogiau, nes su akriliniu laku kede nudazius per storu lako sluoksniu vietom pabalo, tai uzpykau ir nuo siol naudpoju tik purskiama automobilini, taip greiciau ir patogiau, tik jisai smirda, tad reiktu dirbti vedinamoje patalpoje 4u.gif
Atsakyti
Ačiu, Baltė, Campari*, išbandysiu viską, kaip sakėt 4u.gif
Campari*, pabandysiu tavo išreklamuotą automobilinį smile.gif O man labai patinka JOHNSTONE'S poleuretaninis lakas vandens pagrindu, tokia lygi danga ir džiūsta greitai, tikrai smagus.
Atsakyti
o kokioj parduotuvej tu ji perki? gal ir as isbandyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 23, 17:00)
o kokioj parduotuvej tu ji perki? gal ir as isbandyciau smile.gif

Pirkau "Senukuose", štai čia rasi nuotrauką pagal pavadinimą kaip atrodo
http://public.fotki....-galutiniam-da/
tik atydžiai skaityk, nes jo skirtingo yra ir vandens pagrindu ir ne, o taip pat yra blizgus ir matinis 4u.gif
Atsakyti