Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(Ingrida45 @ 2010 01 22, 14:15)
o kur tokiu serveteliu dryzuotu galeciau nusipirkti, man verkiant reiketu su raudonu atspalviu sad.gif

Manau kad turetu buti parduotuvese, paieskok mirksiukas.gif
Papildyta:
Paieškok ten kas prekiauja dekupažo priemonėmis, jų tikrai didelis pasirinkimas yra
Atsakyti
Didelis dekui Rasel smile.gif
Atsakyti
balte, versus*, ir visos kitos darbštuolės, kurioms pavyksta apklijuoti dėžutės šonelius servetėlėm lygiai, atskleisit paslaptį kaip jums pavyksta.Aš tepu klijus, pridedu servetelę, užlyginu su lygintuvu, bet kai tepu antrą sluoksnį klijų iš viršaus, tai šiokių tokių raukšlelių vis delto atsiranda.Plius, kaip jūs išlyginat tuos iškylimus servetėlių krašteliuose, su vandeniu? Ačiu 4u.gif
Atsakyti
visas juosteles klijuoju su pieštukiniais klijais 4u.gif laiko puikiausiai tik kartais būna sunkoka užklijuoti, mat jie pasidaro lipnesni jau pradėję džiūti, tai būna glostau , spaudžiu visaip , kol prilimpa. Ir reikia jų riebiau tepti nei įprastai 4u.gif

dėl klijavimo lygintuvu, tai man kol kas tai naujas būdas ir vis iškyla tokių pat problemų, kaip ir tau, Bus_ka doh.gif . Ankščiau visad didelius motyvus klijuodavau po vandens srovele ar balutėje 4u.gif daugiau apie didelių motyvų kiljavimo būdus ir subtilybes turėtum rasti atskiroje temoje,- paieškok, tokia tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
bus_ka man tas pats klijuojant lygintuvu bet kitakart gerai pavyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
na as kai prilyginu su lygintuvu, tuomet servete uzlakuoju purskiamu automobiliniu laku, servetele pasisiausia, su svelniu svitriniu kad butu svelnu ir tada dirbu toliau arba pakartoju lakavima 4u.gif tada nebuna jokiu rauksleliu, o krastelius taip pat su svitriniu pasveiciu.
Atsakyti
Ačiu, mergatės 4u.gif bandysiu ir aš su pieštukiniais. Versus, skaičiau tą tėmelę dėl didesnių motyvų, visus motyvus su vandeniu priklijuoju, žodžiu, reik bandyt įvairius būdus, kuris mano rankoms pritaps smile.gif
Campari, o koks tas automobilinis lakas? Jis vienas yra ar skirtingų rūšių?
Tiesiog dar nesusidūriau su juo, tai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 22, 16:35)
balte, versus*, ir visos kitos darbštuolės, kurioms pavyksta apklijuoti dėžutės šonelius servetėlėm lygiai, atskleisit paslaptį kaip jums pavyksta.Aš tepu klijus, pridedu servetelę, užlyginu su lygintuvu, bet kai tepu antrą sluoksnį klijų iš viršaus, tai šiokių tokių raukšlelių vis delto atsiranda.Plius, kaip jūs išlyginat tuos iškylimus servetėlių krašteliuose, su vandeniu? Ačiu 4u.gif

Vientisą servetėlę užklijuoju 'plukdymo' būdu - t.y. daug vandens užpilu ir lyginu paviršių. Tą daryti reikia gana greitai, nes paskui gali nebespėti išlyginti raukšlyčių. Padėkliukus man dabar geriausia klijuoti po vandens srovele, kas anksčiau buvo mistika. smile.gif Lygintuvu neklijuoju, nes po vieno bandymo (atrodė gerai)užtepus klijų atsirado daug pūslyčių, neprilipo man tas būdas - lygintuvu, o ir poreikio nematau. Anksčiau klijuodavau su stipriai skiestais klijais viską, o dabar klijuoju vandeniu, paskui tepu klijus. Servetėlės kraštai išsilygina savaime, kai klijai džiūna, jie dar šiek tiek palygina paviršių.
Kartais kiljuoju iš karto laku (t.y. nenaudoju klijų). 4u.gif
Atsakyti
Kai klijuojate lygintuvu, jis turi būti ne per karštas. Ir reikėtų stipriau paspausti, tada pilnai prilimpa ir dar kartą tepant klijus ji nesusiraukšlėja. Raukšlėjasi tik todėl, kad ne pakankamai gerai priklijuota. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras norejau paklausti gal kas esate ka nors gaminusios su arabiska guma? labai noreciau smulkaus pasakojimo ka ir kaip daryti.
Atsakyti
as kai prilyginu servetele ant virsaus tepu akrilini laka. lako reikia labai labai po ne daug beveik pussausiu teptuku 4u.gif .
Atsakyti

Sveikos dekupažo meistrės mirksiukas.gif , aš su dekupažu draugauju ne taip jau senei, ir norėjau jūsų paklausti, kur geriausia būtų pirkti daiktus dekoravimui, pažiūrėjau, kad lenkiškose int. parduotuvėse prekės žymiai pigesnės, čia kiekviena jūsų užsisakinėja individualiai, gal galima prie ko nors jungtis ar kaip čia viskas vyksta g.gif . Būčiau labai dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 22 sausio 2010 - 20:30