Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

O man geriausias juodrastis is katilines parsinesti mediniai pagaliukai, pasveisti ir tada jau bandom biggrin.gif
Atsakyti
reiks pasirankiot tokiu sausuoliu ir man.. nes dezuciu kaskart bandyt gaila lotuliukas.gif
bet man ant tos mano dezeles graziai ziurisi tas paveiksliukas.. blush2.gif
Atsakyti
Laba vakariuką, atbėgu pasitarti 4u.gif man čia kažko trūksta, bet nenoriu perkrauti.... galvoju gal tokių taškiukų pridėlioti (tik nžn su kuom smile.gif tiesiog su teptuku?), dar lyg ir kotelius reiktų perpiešti, bet bijau, kad ranka drebės biggrin.gif
Ką jūs manot?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutea: 21 sausio 2010 - 23:30
Na gal tiesiog daryk taip: patamsink siek tiek gelyciu ar rusvos spalvos aplint pakabele apacioj ir virsuj su kempinele patapsnojant toksai ale fonas gausis ir ireminimas. Be to kotelius tikrai reiktu perpiesti, nes mazyciu gelyciu jie isauga is niekur, ir manau nupiesti naujai koteliai suteiktu zaismingumo wink.gif

YRA KLAUSIMAS, HELP!!
Su dvikomponenciu darant nuo kurio nr 1 ar nr 2 uztepto sluoksnio storumo priklauso itrukimu stambumas??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 22 sausio 2010 - 10:48
QUOTE(campari* @ 2010 01 22, 10:48)

YRA KLAUSIMAS, HELP!!
Su dvikomponenciu darant nuo kurio nr 1 ar nr 2 uztepto sluoksnio storumo priklauso itrukimu stambumas??? g.gif

Ačiū už nuomonę.
Kažkur esu skaičiusi, kad nuo 1 sluoksnio priklauso skilimo dydis - kuo storiau tuo sunkiau suskaldyti ir stambiau skyla, o nuo 2 sluoksnio storumo priklauso skilimo gylis 4u.gif
Atsakyti
Aisku dekui, bandysiuos, tik norejau zinoti kas su kuom smile.gif
Atsakyti
labai laukiu pavasrio, todėl pradėjau ruošti giesmininkams namučius,- naujas mano darbelis:
Dėžutė "Žali pavasario namai" 24,5x17,5x 9 cm
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 22 sausio 2010 - 11:34
QUOTE(versus* @ 2010 01 22, 11:33)
labai laukiu pavasrio, todėl pradėjau ruošti giesmininkams namučius,- naujas mano darbelis:
Dėžutė "Žali pavasario namai"  24,5x17,5x 9 cm

wou blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 01 22, 11:33)
Dėžutė "Žali pavasario namai"  24,5x17,5x 9 cm
4u.gif

saubas, ne tą temą įdėjau doh.gif doh.gif blush2.gif kraustausi į darbelių parodą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 22 sausio 2010 - 12:20
Versus, Rasele, nuostabios jusu dezutes clap.gif clap.gif saunuoles...

Merginos sakykit, o jus dezutes cia apklijuojate servetelemis g.gif kazkaip niekur nematau, tokiu pirkti doh.gif Ir su kuom galima klijuoti juosteles ant dezutes ?
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 01 22, 13:19)
Versus, Rasele, nuostabios jusu dezutes  clap.gif  clap.gif saunuoles...

Merginos sakykit, o jus dezutes cia apklijuojate servetelemis  g.gif kazkaip niekur nematau, tokiu pirkti doh.gif  Ir su kuom galima klijuoti juosteles ant dezutes ?

Dėžutės šoneliai apklijuoti servetėlėmis thumbup.gif, o juosteles galima klijuoti su klijais, laku, ar dvipuse lipnia juosta
Atsakyti
o kur tokiu serveteliu dryzuotu galeciau nusipirkti, man verkiant reiketu su raudonu atspalviu sad.gif
Atsakyti