O man geriausias juodrastis is katilines parsinesti mediniai pagaliukai, pasveisti ir tada jau bandom
Laba vakariuką, atbėgu pasitarti man čia kažko trūksta, bet nenoriu perkrauti.... galvoju gal tokių taškiukų pridėlioti (tik nžn su kuom tiesiog su teptuku?), dar lyg ir kotelius reiktų perpiešti, bet bijau, kad ranka drebės
Ką jūs manot?
Ką jūs manot?
Na gal tiesiog daryk taip: patamsink siek tiek gelyciu ar rusvos spalvos aplint pakabele apacioj ir virsuj su kempinele patapsnojant toksai ale fonas gausis ir ireminimas. Be to kotelius tikrai reiktu perpiesti, nes mazyciu gelyciu jie isauga is niekur, ir manau nupiesti naujai koteliai suteiktu zaismingumo
YRA KLAUSIMAS, HELP!!
Su dvikomponenciu darant nuo kurio nr 1 ar nr 2 uztepto sluoksnio storumo priklauso itrukimu stambumas???
YRA KLAUSIMAS, HELP!!
Su dvikomponenciu darant nuo kurio nr 1 ar nr 2 uztepto sluoksnio storumo priklauso itrukimu stambumas???
QUOTE(campari* @ 2010 01 22, 10:48)
YRA KLAUSIMAS, HELP!!
Ačiū už nuomonę.
Kažkur esu skaičiusi, kad nuo 1 sluoksnio priklauso skilimo dydis - kuo storiau tuo sunkiau suskaldyti ir stambiau skyla, o nuo 2 sluoksnio storumo priklauso skilimo gylis
Aisku dekui, bandysiuos, tik norejau zinoti kas su kuom
labai laukiu pavasrio, todėl pradėjau ruošti giesmininkams namučius,- naujas mano darbelis:
Dėžutė "Žali pavasario namai" 24,5x17,5x 9 cm
QUOTE(versus* @ 2010 01 22, 11:33)
labai laukiu pavasrio, todėl pradėjau ruošti giesmininkams namučius,- naujas mano darbelis:
wou
QUOTE(versus* @ 2010 01 22, 11:33)
saubas, ne tą temą įdėjau kraustausi į darbelių parodą
Versus, Rasele, nuostabios jusu dezutes saunuoles...
Merginos sakykit, o jus dezutes cia apklijuojate servetelemis kazkaip niekur nematau, tokiu pirkti Ir su kuom galima klijuoti juosteles ant dezutes ?
Merginos sakykit, o jus dezutes cia apklijuojate servetelemis kazkaip niekur nematau, tokiu pirkti Ir su kuom galima klijuoti juosteles ant dezutes ?
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 01 22, 13:19)
Versus, Rasele, nuostabios jusu dezutes saunuoles...
Dėžutės šoneliai apklijuoti servetėlėmis , o juosteles galima klijuoti su klijais, laku, ar dvipuse lipnia juosta
o kur tokiu serveteliu dryzuotu galeciau nusipirkti, man verkiant reiketu su raudonu atspalviu