Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(biriusa @ 2010 01 20, 11:07)
Lakuota pavirsiu butinai reikia pasveisti ir padengti gruntu, jei tikrai nori, kad neatsiluptu visas grozis po kiek laiko  rolleyes.gif 
Dazai aisku ant lakuoto pavirsiaus prastai kimba, bet gal ir seip dar skistoki, gali tekti dazyti jais ir nugruntuota pvairsiu kelis kartus, cia jau pagal situacija. Serveteles irgi gali lengvai atsiklijuot nuo lakuoto pavirsiaus. Man asmeniskai atrodo gana sudetingas darbas serveteliu klijavimas ant baldu (nebent maziukus motyvus naudosi). Dazniausiai tam naudojamas dekupazinis popierius  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 20, 11:07)

Sveika,

cia pas mane neriniuotas ryzinis su sukuriais. Dar turiu su tulpemis, bet nera laiko prisesti  doh.gif
http://public.fotki....peterburge.html
http://public.fotki....ku-remelis.html

vuo, aciu labai :0 o su kuo klijavai? su lipalu ar su spec.klijais servetelems? Nes siaip uzklijavus ryzini popieriu, aki jis nudziuna, man visada matosi plausai aplink paveiksleli... g.gif
Labai grazi dezute, beje 4u.gif
Atsakyti
Jei lakuoti baldai, tai as visada nuvalau, nusveiciu laka ir dazus. nusisveicia su stiklo suke (braukti viena kryptim ir atsargiai kad neisipjaut) arba pasildzius virs dujnes ir su peiliu nugrandyt 4u.gif po to daug darbelio su svitriniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2010 01 20, 11:24)
vuo, aciu labai :0 o su kuo klijavai? su lipalu ar su spec.klijais servetelems? Nes siaip uzklijavus ryzini popieriu, aki jis nudziuna, man visada matosi plausai aplink paveiksleli...  g.gif
Labai grazi dezute, beje  4u.gif

Klijuoju su Hobby line klijais mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai pala tada po prilyginimo iskart laka tept ta jau kuris seka po visko? Atsiprasau, bet nesupratau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 19, 21:53)
Taip teisingai, kuo storesni sluoksni nr3 uztepi tuo stambiau skyla, bet as bandziau pirstais tai nepatiko nes taip ir matosi smorais kad tepta, tepu sintetiniu teptuku, jis svelnus ir nepalieka tepimo dryziu. kur tik ploniau uzsitepe itrukima mikroskopiniai, ta dabar galvoju ka daryt, kaip juos islyginti, kad vienodas skilimas butu  g.gif  beje su patinka man ir blogai trynesi, pabandyk su seseliais ar kokiais spalvotais milteliais bei aliejiniais dazais. aliejiniu dazu perteklius nusivalo su nagu lako nuemeju, o seseliai nusivalo su paprastu pop. ranksluosciu  4u.gif

Sveikos.
Aš aliejinių dažų perteklių nuvalau su su paprastu valgomuoju aliejumi mirksiukas.gif - nesmirda ir visad po ranka biggrin.gif

QUOTE(Valentine @ 2010 01 20, 10:33)
sveikos, kurybingosios  4u.gif
as labai uzsiemusi savamoksle dekupuotoja. padekit, prasau  ax.gif  nupirkau staliuka medini vaikams, norejau graziai dekupuoti, bet jis padengtas laku ir tepant akrilo dazus, jie beveik permatomi, t.y. nematomi. ka daryti?
o gal tokiu atveju tik klijuot servetelesant pavirsiaus, nedazant? bet ar lips?
aciu is anksto uz pagalba  blush2.gif

Esu dariusi, tai prasiėjau stambiu švytriniu taip iš širdies, paskui smulkiu šiek tiek ir dažiau - jau du metai laikosi g.gif O dažai kokie?
Biriusa - o kuo tu gruntuoji tokiu atveju? 4u.gif
Oj, dar: dabar nusipirkau tokį statybinį "feną" - pučia karštą orą ir gramdai. thumbup.gif daiktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 20 sausio 2010 - 15:25
QUOTE(Greendeath @ 2010 01 20, 15:33)
Tai pala tada po prilyginimo iskart laka tept ta jau kuris seka po visko? Atsiprasau, bet nesupratau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei kalbama apie servetėlės priklijavimą lygintuvu, tai aš darau taip: po prilyginimo dar kartą visą paviršių padengiu klijais, o tada jei reikia pakoreguoji dažaias paveiksliuką, motyvą ir tada jau galima lakuoti
Papildyta:
O dar kartelį tepu klijais dėl to, kad gerai būtų persigėrusi servetėlė klijais, tvirčiau prikibtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Padėkit nelaimėlei.. unsure.gif

Nusipirkau va tokius du dalykus:
user posted image

klausiau ką daryt norint pasidaryti įtrūkimam kitokios spalvos... tai sakė pasiimt šitą patiną maišyt su dažais ir td su tuo
'' lašinuku '' nuvalyt... bet vakar bandžiau man nieko nesigavo, tie dažai lyg ir įsitrina bet kai su tuo dalyku valau tai išsimuzoja ir viskas nusivalo.. padėkit prašau.. user posted image nežinau gal aš čia ką netaip darau... verysad.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakyma! Bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 20, 15:41)

lašinukas, nežinau,kuris čia iš jų, bet dekomanijos vanilinė pasta skirta valyti aliejines priemones, o alles patina skirta maišyti akrilinius dažus ir daryti įtrynimus, dažai pasidaro slidesni, ne taip greitai džiūsta, plius su ja galima pasilengvinti šešėliavimą.
Atsakyti
noriu paklaust norint spausdinti paveiksliuką ant medinio pagrindo auskarams galima spausdint ant paprasto popieriaus ar kažkaip servetėlę girdėjau galima priklijuot prie popieriau. O jeigu pas mane paprasta ruda tamsiai servetėlė? Baisu, kad printeris įtrauks doh.gif
Atsakyti
Auskarams galima spausdinti ir ant paprasto popieriaus. O jei nori ant servetėlės, tai reikia jos visus kraštelius gerai priklijuoti juostele. Ant tamsaus fono jei spausdinsis, priklausomai nuo motyvo gali nieko nesimatyti, geriausia yra balta, šviesi mirksiukas.gif
Atsakyti