Tai va kartojuos bet labai reikia Ar galima spausdinti paveiksliuka dekupazui ant sviestinio popieriaus?? Ar tam labiau tinka sumustiniu?
Padėkit... kai aš dar tokia žalia reik pagalbos...
Pradėjau daryt padėkliukus po puodukais, tai va.. nudažiau pirma spalva nudziuvo užtepiau kraklio laukiu kol nudzius td tepsiu antra spalva o kaip man geles priklijuot ar jas uzdejus kai nudzius viskas lakuojant prilips..padėkit ir nesijuokit iš neišmanėlės...
Pradėjau daryt padėkliukus po puodukais, tai va.. nudažiau pirma spalva nudziuvo užtepiau kraklio laukiu kol nudzius td tepsiu antra spalva o kaip man geles priklijuot ar jas uzdejus kai nudzius viskas lakuojant prilips..padėkit ir nesijuokit iš neišmanėlės...
QUOTE(ohara @ 2009 12 29, 18:54)
Padėkit... kai aš dar tokia žalia reik pagalbos...
klijuok tada kai jau nudzius sutrukinejas antras dazu sluoksnis. klijuok su spec. klijais arba su skiestu lipalu, nezinau su kuo tu dirbi.
lakuok visa darba tik tada kai jau priklijuosi geles
QUOTE(ikea @ 2009 12 29, 19:04)
klijuok tada kai jau nudzius sutrukinejas antras dazu sluoksnis. klijuok su spec. klijais arba su skiestu lipalu, nezinau su kuo tu dirbi.
ačiū labai... turiu lipalo ryt važiuosiu klijų nusipirkt..
Sveikos mergaites
noriu pasiteirauti ar yra kas dirba su HOBBY LINE.CRAQUEL MEDIUM (ressilack auf wasserbasis) Mane domintu kokiu santykiu ji reik skiesti nes nikaip neatitaikau, o skilinejimai matomi tik kita diena normaliai
ir dar noreciau suzinoti kokius vienkomponencius lakus Jus naudojat
Aciu uz atsakyma
noriu pasiteirauti ar yra kas dirba su HOBBY LINE.CRAQUEL MEDIUM (ressilack auf wasserbasis) Mane domintu kokiu santykiu ji reik skiesti nes nikaip neatitaikau, o skilinejimai matomi tik kita diena normaliai
Aciu uz atsakyma
QUOTE(godzele @ 2009 12 29, 19:51)
Tai va kartojuos bet labai reikia Ar galima spausdinti paveiksliuka dekupazui ant sviestinio popieriaus?? Ar tam labiau tinka sumustiniu?
neteko girdeti nieko del sviestinio manau greiciau isbandysi pati nei sualuksi atsakymo gal net nieks ir nebande...o tai kame problema? neturi sumustiniu popieriaus? pagal mano logika sviestinis nors ir plonas bet ji bus sunkoka priklijuoti gal pabadyk seip priklijuoti kur gabala, ar guls graziai?
Gal galite papasakoti kaip ka daryti su sendinimo priemone, nes as nudazau spalva paskui sendinima ir man nieko nesigauna . Ar as ten per mazai dazu dedu ar kas ten yra "suskilinejimo efetka gauti naudoju DECO FIRMA " jei neklystu
QUOTE(inesak @ 2009 12 29, 20:41)
Sveikos mergaites
Aciu uz atsakyma
Aciu uz atsakyma
Dar niekad negirdejau, kad kas skiestu vienkomponencius as naudoju artmanijos vienkomponenti
QUOTE(bus_ka @ 2009 12 29, 16:03)
Ačiu už įvertinimą, Frosted, , pagaliau turiu nors vieną vazą namie, nes visos kitos nukentėjo nuo sūnelio ir katino O dariau šonus su kiaušinio lukštu.Sendinimą juk galima daugeliu būdu išgauti, nebūtinai lakais, štai ir nusprendžiau išbandyt.
Geras is pradziu pagalvojau, kad makaronai, bet butu visi vienodos formos Puikus krizinis sprendimas
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 29, 18:32)
sveikutes girdejau apie murzinima bei dazyma kava ar arbata? gal kuri galite placiau papasakoti apie tai
...
o cia mano pakabos, tik dar nenulakuotos
...
o cia mano pakabos, tik dar nenulakuotos
Nuotrauku dydis Ant mano laptopo vos 1/4 nuotraukos matosi...
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 20:45)
Gal galite papasakoti kaip ka daryti su sendinimo priemone, nes as nudazau spalva paskui sendinima ir man nieko nesigauna . Ar as ten per mazai dazu dedu ar kas ten yra "suskilinejimo efetka gauti naudoju DECO FIRMA " jei neklystu
As taip ir nesupratau, kokia ta priemone - vienkomponente, dvikomponente? DECO yra firma, o DECO sendinimo priemoniu ivairiu yra Siaip ant buteliuko instrukcija turetu buti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 29, 21:49)
Geras is pradziu pagalvojau, kad makaronai, bet butu visi vienodos formos Puikus krizinis sprendimas
As taip ir nesupratau, kokia ta priemone - vienkomponente, dvikomponente? DECO yra firma, o DECO sendinimo priemoniu ivairiu yra Siaip ant buteliuko instrukcija turetu buti
tai kad as pati nesupratau kodel tokiso dideles man jos gavosi...
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 20:45)
O tai cia dvikomponentis sendintojas? ten kur yra du buteliukai? ar tiukrai nera skilimo? gal neiziuri jo
QUOTE(godzele @ 2009 12 29, 18:51)
dar yra, kas ant popieriaus spausdina, kurio būna batų dėžėse. Toks baltas, plonas. Reiks kurią dieną pabandyt O sviestinis, kurio pati turiu kepimui skirto, nelabai įsivaizduoju. Gal jų yra kelių rūšių. Nepabandysi, nesužinosi