Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(campari* @ 2010 01 19, 16:27)
O as turiu toki klausima: uztekus dvikomponencio 2 zingsni jei skilimai per smulkus ar galima ant virsaus dar 2 zingsnio storiau uztepti kad stambiau suskilinetu ar cia jau viskaspost factum kaip sakant? 4u.gif

nu aš kai šitaip dariau tai dar daugiau tokių mažiukų suskilinėjimų gavosi.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 19, 10:39)
Gal imestumet foto kaip atrodo susikilinejas lakas? labai diomu pasidare 4u.gif aciu

user posted image

čia sendinta su klijais ir laku.

user posted image

O čia su vienkomponenčiu ir laku
Atsakyti
Labas vakaras... Noriu paklausti del serveteliu klijavimo su lygintuvu. Susimaisiau ar po to, kai servetele prilygini dar reikia uztepti klijais? (pries lyginant tepiau klijus, kai isdziuvo lyginau).... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos esu naujoke,tikiuosi truputi jusu pagalbos smile.gif noreciau graziai papuost sampano buteli dovanai.....gal turit kokiu ideju?ir kaip jas igyvendint? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
bandau darbuotis dvikomponenčiu laku doh.gif Nusipirkau Patinos, bandžiau trint, bet ji tokia klampi, tai tik išmurzina ir tiek, su kuo jūs trinat ar su pirštais ar su skuduriuku. Ir dar, ar teisingai supratau-kuo step 2 storiau užtepi tuo stambesnis skilimas nes tepiau pirštu, tai visai mikroskopiniai įtrūkimai?
Ačiu
Atsakyti
QUOTE(Greendeath @ 2010 01 19, 19:24)
Labas vakaras... Noriu paklausti del serveteliu klijavimo su lygintuvu. Susimaisiau ar po to, kai servetele prilygini dar reikia uztepti klijais? (pries lyginant tepiau klijus, kai isdziuvo lyginau)....  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taip, ant paruosto, nudazyto pavirsiau uztepi kliju, jiem isdziuvus dedi servetele, svietini popieriu ir prilygini. Po to uzlakuoji, pavirsius pasisiausia, pasveiti su svelniu svitriniu, svelniai, kad pasidarytu svelnu ir taip karto su laku kokius 3 kartus 4u.gif ir viskas gaunasi tiesiog super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vyrga @ 2010 01 19, 21:27)
sveikos esu naujoke,tikiuosi truputi jusu pagalbos smile.gif noreciau graziai papuost sampano buteli dovanai.....gal turit kokiu ideju?ir kaip jas igyvendint? smile.gif

Butelys dekoruojasi dazus ant jo uztapsnojant kempinele. o seip yra atskira buteliu dekoravimo tema su foto, manau ten rasi ir geru ideju wink.gif
Papildyta:
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 19, 21:34)
Sveikutės 4u.gif ,
bandau darbuotis dvikomponenčiu laku doh.gif Nusipirkau Patinos, bandžiau trint, bet ji tokia klampi, tai tik išmurzina ir tiek, su kuo jūs trinat ar su pirštais ar su skuduriuku. Ir dar, ar teisingai supratau-kuo step 2 storiau užtepi tuo stambesnis skilimas nes tepiau pirštu, tai visai mikroskopiniai įtrūkimai?
Ačiu

Taip teisingai, kuo storesni sluoksni nr3 uztepi tuo stambiau skyla, bet as bandziau pirstais tai nepatiko nes taip ir matosi smorais kad tepta, tepu sintetiniu teptuku, jis svelnus ir nepalieka tepimo dryziu. kur tik ploniau uzsitepe itrukima mikroskopiniai, ta dabar galvoju ka daryt, kaip juos islyginti, kad vienodas skilimas butu g.gif beje su patinka man ir blogai trynesi, pabandyk su seseliais ar kokiais spalvotais milteliais bei aliejiniais dazais. aliejiniu dazu perteklius nusivalo su nagu lako nuemeju, o seseliai nusivalo su paprastu pop. ranksluosciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyrga @ 2010 01 19, 21:27)

Na jei cia bus pirma dekoravimo patirtis tai siulau nieko sudetingo nebandyti mirksiukas.gif as irgi pradejau nuo butelio ax.gif
dariau kikstynom toki
user posted image
nuploviau buteli, uzdaziau su kempine akriliniu dazu 2 sluoksniais, uzklijavau ryzine servetele su kliju-laku Hobby line ir uzbaigiau dar 2 sluoksniais su kliju-laku mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiu, Campari, bandysiu kariaut toliau:hm
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As dar naujoke dekupazo srityje, vis paskaitineju jusu temele, tai gal labai nesupyksit, jei isiterpsiu 4u.gif
QUOTE(adatiene @ 2010 01 18, 16:30)
Aš irgi naudoju šitą ANTIK, bet pamačiau, kad Silvercyti Dala priemonėm sausio mėn. nuolaida, sakau gal pabandyti ax.gif

As kaip tik siom dienom dirbu su dala smile.gif (pries tai naudojau ANTIK) Is tiesu kol kas isgavau tik pakankamai smulkius trukius, bet uztat labai graziai atrodancius. Siandien pabandziau uztept storesniu sluoksniu sia priemone, ziuresiu gal trukiai bus stambesni. Man si priemone patinka del to, kad trukiai uztepami antiq rub, o ji tepasi zymiai graziau nei patina ir neisterlioja darbelio 4u.gif Vienintelis trukumas, kad reikia lakuoti sintetiniu laku.
Atsakyti
sveikos, kurybingosios 4u.gif
as labai uzsiemusi savamoksle dekupuotoja. padekit, prasau ax.gif nupirkau staliuka medini vaikams, norejau graziai dekupuoti, bet jis padengtas laku ir tepant akrilo dazus, jie beveik permatomi, t.y. nematomi. ka daryti?
o gal tokiu atveju tik klijuot servetelesant pavirsiaus, nedazant? bet ar lips?
aciu is anksto uz pagalba blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal patartumet, kuri dirbot su ryzinio popierio neriniais? Kaip jie atrodo ant darbelio, gal turit kuri parodyti?
Atsakyti
QUOTE(Valentine @ 2010 01 20, 10:33)
sveikos, kurybingosios  4u.gif
as labai uzsiemusi savamoksle dekupuotoja. padekit, prasau  ax.gif  nupirkau staliuka medini vaikams, norejau graziai dekupuoti, bet jis padengtas laku ir tepant akrilo dazus, jie beveik permatomi, t.y. nematomi. ka daryti?
o gal tokiu atveju tik klijuot servetelesant pavirsiaus, nedazant? bet ar lips?
aciu is anksto uz pagalba  blush2.gif

Lakuota pavirsiu butinai reikia pasveisti ir padengti gruntu, jei tikrai nori, kad neatsiluptu visas grozis po kiek laiko rolleyes.gif
Dazai aisku ant lakuoto pavirsiaus prastai kimba, bet gal ir seip dar skistoki, gali tekti dazyti jais ir nugruntuota pvairsiu kelis kartus, cia jau pagal situacija. Serveteles irgi gali lengvai atsiklijuot nuo lakuoto pavirsiaus. Man asmeniskai atrodo gana sudetingas darbas serveteliu klijavimas ant baldu (nebent maziukus motyvus naudosi). Dazniausiai tam naudojamas dekupazinis popierius 4u.gif
QUOTE(Bransha @ 2010 01 20, 10:48)
Sveikos merginos, gal patartumet, kuri dirbot su ryzinio popierio neriniais? Kaip jie atrodo ant darbelio, gal turit kuri parodyti?

Sveika,

cia pas mane neriniuotas ryzinis su sukuriais. Dar turiu su tulpemis, bet nera laiko prisesti doh.gif
http://public.fotki....peterburge.html
http://public.fotki....ku-remelis.html
Atsakyti