Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(bite @ 2010 01 17, 00:19)
efauto, neturiu patirties dėl sendintų indų "užkepimo"... blush2.gif
Sendintus indus bevelyčiau apsaugoti vandeniui atspariais lakais, dvikomponente derva. Arba...visai nesendinčiau... mirksiukas.gif Indams yra daugybė kitų efektų...("sponging", antspaudukai, trafaretai, augalai, įvairūs efektai, reljefiškai atspaudžiant dažus ir kt.).

aisku smile.gif as irgi dar neturiu tokios patirties g.gif bet man atrodo, kad Lacheses padazine sendinta ir kepta g.gif na reikia jos paklausti, kaip ten su tais sendintoju kepimais rolleyes.gif o del tavo isvardintu dekoru tai visiskai sutinku drinks_cheers.gif as pati galima sakyti "uzsikabliavusi" esu dabar ant visokiu stampuku blush2.gif o ypac ant ju gaminimo mirksiukas.gif

QUOTE(kristute123 @ 2010 01 17, 10:06)
kreipiuosi į jus tikėdamasi patarimo: kepiau puodelius ir net išsigandau, kai pamačiau juos rudus, nuvarvėjusius ir pan. o pasirodo, kad mano orkaitės temperatūra šoktelėjo gerokai virš 200 doh.gif  ką jūs man siūlote: išmesti jau juos ar dar galima ką sumąstyti? blush2.gif

bandyk nusveisti ir daryti naujai, arba mesk lauk ir pirk nauja puodelius wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 17 sausio 2010 - 10:53
Noriu paklausti , o darant dekupažą ant medinio apvalaus pagrindo auskarams būtina akriliniais dažais nudažyti ir tik tada servetėlę klijuot ar kaip . Ruošiuosi paveiksliuką spausdintis. Aš jau senai bedariau tai nebepamenu
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 01 17, 11:52)
bandyk nusveisti ir daryti naujai, arba mesk lauk ir pirk nauja puodelius wink.gif

uždažiau dažais, krakle, dar paveikslėliai ir manau, kad bus gerai blush2.gif tik jau kepti nebegalima turbūt? o kelis kartus nulakavus, bus galima naudoti kavai gerti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 01 17, 01:19)
Dėl klijų-lako, "Perfetto" ir kt. panašių klijų (tirštesniųjų) norėtųsi pastebėti štai ką...Tiesa, kad jais lengviau klijuojasi servetėlės, mažiau plečiasi, mažiau raukšlėjasi, tačiau yra vienas "bet"...Klijuojant servetėlę, kol ji šlapia, viskas lyg ir gerai, tačiau išdžiūvusi ji gali vietomis boluoti. Dėl šios priežasties šiuos klijus skiedžiu. Yra ir daugiau niuansų, dėl kurių geriau juos skiesti. Jei kam įdomu, parašysiu.

IDOMU. Rasyk. Tam cia ir susirinkom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2010 01 17, 12:17)
uždažiau dažais, krakle, dar paveikslėliai ir manau, kad bus gerai blush2.gif  tik jau kepti nebegalima turbūt? o kelis kartus nulakavus, bus galima naudoti kavai gerti? g.gif

jei nori gerti kava is jo, tai naudok specialu laka, kuris tinka salyciui su maistu(decopach firmos, dervos i stamperijos, marabu firmos).
Atsakyti
HELP. Pasakykite, koki teptuka reikia naudoti, kad lakuojant paskutini sluoksni, nesimatytu tu nuo siurkstaus teptuko zymiu? kad butu lygiai lygiai ax.gif
ir dar, kaip modelino forma reikia pritvirtinti prie sages?
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2010 01 17, 13:11)
HELP. Pasakykite, koki teptuka reikia naudoti, kad lakuojant paskutini sluoksni, nesimatytu tu nuo siurkstaus teptuko zymiu? kad butu lygiai lygiai ax.gif
ir dar, kaip modelino forma reikia pritvirtinti prie sages?

pirmu klausimu, tai galiu patarti viena: kuo brangesnis teptukas - tuo svariau tepa. arba gali naudoti kempinele ir ja tapsnoti dazus, sitaip irgi nesimatys jokiu ruozeliu.
antru - gali uzdegima imontuoti pries kepant arba eik i sagiu tema, ten daug patarimu rasi su nuotraukom, tik perziurek nuorodas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 01 17, 13:07)
Noriu paklausti , o darant dekupažą ant medinio apvalaus pagrindo auskarams būtina akriliniais dažais nudažyti ir tik tada servetėlę klijuot ar kaip . Ruošiuosi paveiksliuką spausdintis. Aš jau senai bedariau tai nebepamenu

tai tu ka klijuosi servetele ar paveiksliuka g.gif , jei servetele tai dazyk baltai o jei paveiksliuka tai dazyti nereik
Atsakyti
Paveiksliuka kuris bus atspausdinas kaip ir ant servetėlės kuri prikluojat bus prie popieriaus
Atsakyti
klijai lakas yra tokia priemonė, kuri greičiau džiūsta, jeigu neskiestai tepama, tai klijų paviršius išdžiūva, o viduje dar lieka drėgmės ir ji per paviršinę plėvelę nelabai gali išgaruoti, todėl ir pabaltuoja, panašiai vyksta ir su laku, jeigu per storais sluoksniais lakuojama.
Atsakyti
Gal kur matėt lietuviškų žuvų (lydekų, ešerių, linų, karšių, etc.) paveikslų, tinkamų dekupažui? Norėtųsi didesnių, artimų natūraliam žuvies dydžiui... Noriu sodyboje stalą išdabinti, o prie stalo dažniausiai žvejai sėdi... smile.gif
Atsakyti
Laba. Domina PERFETTO klijai/lakas. Nuotaikinga, kur Vilniuj galima jų nusipirkti? O gal kuri panelė gali patarti? Gal kurioj rankdarbių parduotuvėj užmatėt? Internetu neapsimoka 1 indelio siųstis, o dukra iš Vilniaus parvežtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 17 sausio 2010 - 20:16