QUOTE(bite @ 2010 01 17, 00:19)
efauto, neturiu patirties dėl sendintų indų "užkepimo"...
Sendintus indus bevelyčiau apsaugoti vandeniui atspariais lakais, dvikomponente derva. Arba...visai nesendinčiau... Indams yra daugybė kitų efektų...("sponging", antspaudukai, trafaretai, augalai, įvairūs efektai, reljefiškai atspaudžiant dažus ir kt.).
Sendintus indus bevelyčiau apsaugoti vandeniui atspariais lakais, dvikomponente derva. Arba...visai nesendinčiau... Indams yra daugybė kitų efektų...("sponging", antspaudukai, trafaretai, augalai, įvairūs efektai, reljefiškai atspaudžiant dažus ir kt.).
aisku as irgi dar neturiu tokios patirties bet man atrodo, kad Lacheses padazine sendinta ir kepta na reikia jos paklausti, kaip ten su tais sendintoju kepimais o del tavo isvardintu dekoru tai visiskai sutinku as pati galima sakyti "uzsikabliavusi" esu dabar ant visokiu stampuku o ypac ant ju gaminimo
QUOTE(kristute123 @ 2010 01 17, 10:06)
kreipiuosi į jus tikėdamasi patarimo: kepiau puodelius ir net išsigandau, kai pamačiau juos rudus, nuvarvėjusius ir pan. o pasirodo, kad mano orkaitės temperatūra šoktelėjo gerokai virš 200 ką jūs man siūlote: išmesti jau juos ar dar galima ką sumąstyti?
bandyk nusveisti ir daryti naujai, arba mesk lauk ir pirk nauja puodelius