na mane tai nervina paprasciausiai buteliuku kiekis dekupazo reikmenu skyrelyje mano namuose norisi apmazinti, nes dabar artpoch klijai/lakas, klijai prilyginimui ir visa kita... o site jei tikrai patiks ir tiks klijuot bei prilyginti, tai manau bus super! vienu buteliuku maziau Nuotaikinga teisingai, jie vadinasi PERFETTO.
?????...o seip koks skirtumas su kuo klijuoto servetele? ta prasme ar klijai/lakas turi kokiu pranasumu lyginant vien tik su klijais dekupazui???
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 16, 15:18)
as filca siauliuose perku po 2,50lt
o kas tas filcas?
FILCAS tai ploni veltinio lakstai, kurie iklijuojami i dezuciu vidu, kad taip minksta butu ar kaip pasakyt, na papuosaliukus ir pan. susidet butu galima
QUOTE(campari* @ 2010 01 16, 19:43)
FILCAS tai ploni veltinio lakstai, kurie iklijuojami i dezuciu vidu, kad taip minksta butu ar kaip pasakyt, na papuosaliukus ir pan. susidet butu galima
aiškutis ačiū
QUOTE(efauto @ 2010 01 15, 22:48)
tai uztenka tik nusipirkti sendintojo,o su alieniais itrinsi trukius
noreciau dar pasitikslinti - tepu aliejinius dazus po to dedu sendintojo (kraklio) ir tapau piesini ant virsaus. Jei dvikomponentinis, tai uztepu kraklio antra sluoksni?
Kiek suprantu, mazdaug per para ima skilineti dazai? Bet kaip, jeigu aliejiniai dazai dziusta ilgiau nei para? Ar vistiek suskilines ir veliau iki galo isdzius?
Sveikos merginos.
Nesu nieko dekupažinus, bet susižavėjau darbeliais.
Pagalvojau, kad gal pati galėčiau pabandyti.
Namie yra vidaus durys, kurios po remonto baisios ir planuojamos ateityje keisti. Bet galvoju, gal pavyktų kažkaip jas atnaujinti ir gal net neriektų jų keisti.
Gal galite pasakyti, ar ne per daug užsibrėžiau?
Ar dirbant yra erzinantis kvapas? t.y. laukti pavasario ir darbuotis balkone, ar galiu jau dabar?
Kokį motyvą galėčiau pasirinkti? Juk rožėm neklijuosi.. ir kažkokiom linijom neklijuosi (nes tiksliai nepadaryčiau).. Norisi šviesių durų.
Būčiau dėkinga, jei suprasite mane, kaip naujokėlę ir labai nesijuoksite iš mano kvailų klausimų.
Namie yra vidaus durys, kurios po remonto baisios ir planuojamos ateityje keisti. Bet galvoju, gal pavyktų kažkaip jas atnaujinti ir gal net neriektų jų keisti.
Ar dirbant yra erzinantis kvapas? t.y. laukti pavasario ir darbuotis balkone, ar galiu jau dabar?
Kokį motyvą galėčiau pasirinkti? Juk rožėm neklijuosi.. ir kažkokiom linijom neklijuosi (nes tiksliai nepadaryčiau).. Norisi šviesių durų.
Būčiau dėkinga, jei suprasite mane, kaip naujokėlę ir labai nesijuoksite iš mano kvailų klausimų.
atsiprasau uz nekantruma,
gali galetumete kas pasakyti, kuo skiriasi patina, auksinimo pasta ir auksinimo vaksas?
aciu
gali galetumete kas pasakyti, kuo skiriasi patina, auksinimo pasta ir auksinimo vaksas?
aciu
QUOTE(campari* @ 2010 01 16, 18:29)
?????...o seip koks skirtumas su kuo klijuoto servetele? ta prasme ar klijai/lakas turi kokiu pranasumu lyginant vien tik su klijais dekupazui???
kiek naudojau, tai skirtumas toks,kad klijai-lakas geriau tepasi, maziau rauksliu.
QUOTE(ringute @ 2010 01 16, 19:34)
noreciau dar pasitikslinti - tepu aliejinius dazus po to dedu sendintojo (kraklio) ir tapau piesini ant virsaus. Jei dvikomponentinis, tai uztepu kraklio antra sluoksni?
Kiek suprantu, mazdaug per para ima skilineti dazai? Bet kaip, jeigu aliejiniai dazai dziusta ilgiau nei para? Ar vistiek suskilines ir veliau iki galo isdzius?
jei nori vienkomponencio sendinimo, tai ant lako reikia tepti akrilinius dazus, nes aliejiniu nesutrauks. nebent zinai toki laka, kuris traukia aliejinius. o jei naudosi dvikomponenti, tai ji dek ant jau baigto darbo(pirmas lakas -> antras lakas) ir kai sutrukines, tada itrink trukius ir nuvalyk dazu pertekliu
QUOTE(mylima2007 @ 2010 01 16, 19:34)
Sveikos merginos.
durim tau tiks sadolino vienkomponentis, galesi dirbti namie, tik nedirbk is kart ant duru, geriau pasibandyk ant lentutes. o motyvu pasiziurek specializuotose parduotuvese, paciai bus geriau, nes mes nezinom nei kokio stiliaus tavo interjeras, nei kokie motyvai tau patinka, todel siuo klausimu sunku ka patarti
QUOTE(ringute @ 2010 01 16, 20:04)
patina gali naudoti ant gryno medzio vietoj beco ir trukiams itrinti; del kitu dvieju tai nzn paieskok guglej
Ar dar yra nemiegančių?
Noriu paklausti ar galima vienkomponentį sendinamajį laką (Klaklė) tepti ant dar nevisiškai sausai išdžiūvusių dažų? labai noriu užtept ir jau eit gult bet galvoju ar nesugadinsiu
Noriu paklausti ar galima vienkomponentį sendinamajį laką (Klaklė) tepti ant dar nevisiškai sausai išdžiūvusių dažų? labai noriu užtept ir jau eit gult bet galvoju ar nesugadinsiu
Dėl klijų-lako, "Perfetto" ir kt. panašių klijų (tirštesniųjų) norėtųsi pastebėti štai ką...Tiesa, kad jais lengviau klijuojasi servetėlės, mažiau plečiasi, mažiau raukšlėjasi, tačiau yra vienas "bet"...Klijuojant servetėlę, kol ji šlapia, viskas lyg ir gerai, tačiau išdžiūvusi ji gali vietomis boluoti. Dėl šios priežasties šiuos klijus skiedžiu. Yra ir daugiau niuansų, dėl kurių geriau juos skiesti. Jei kam įdomu, parašysiu.
efauto, neturiu patirties dėl sendintų indų "užkepimo"...
Sendintus indus bevelyčiau apsaugoti vandeniui atspariais lakais, dvikomponente derva. Arba...visai nesendinčiau... Indams yra daugybė kitų efektų...("sponging", antspaudukai, trafaretai, augalai, įvairūs efektai, reljefiškai atspaudžiant dažus ir kt.).
kristutea, dažus galima ir fenu padžiovinti, jei jau labai skubu. Tačiau elgčiausi kitaip. Palikčiau dažus natūraliai išdžiūti, o kitądien dirbčiau su vienkomponenčiu. Jam džiūti daug laiko nereikės, o, be to, kai jis nėra pakankamai išdžiūvęs (bet kad jau neliptų), dar geriau skeldėja. Išimtis gal būtų stiklas. Jį dekoruojant, vienkomponentį reiktų gerai išdžiovinti.
efauto, neturiu patirties dėl sendintų indų "užkepimo"...
Sendintus indus bevelyčiau apsaugoti vandeniui atspariais lakais, dvikomponente derva. Arba...visai nesendinčiau... Indams yra daugybė kitų efektų...("sponging", antspaudukai, trafaretai, augalai, įvairūs efektai, reljefiškai atspaudžiant dažus ir kt.).
kristutea, dažus galima ir fenu padžiovinti, jei jau labai skubu. Tačiau elgčiausi kitaip. Palikčiau dažus natūraliai išdžiūti, o kitądien dirbčiau su vienkomponenčiu. Jam džiūti daug laiko nereikės, o, be to, kai jis nėra pakankamai išdžiūvęs (bet kad jau neliptų), dar geriau skeldėja. Išimtis gal būtų stiklas. Jį dekoruojant, vienkomponentį reiktų gerai išdžiovinti.
QUOTE(bite @ 2010 01 17, 00:19)
ačiukas už patarimą eisiu miegučio, o ryt darbuosiuos toliau
kreipiuosi į jus tikėdamasi patarimo: kepiau puodelius ir net išsigandau, kai pamačiau juos rudus, nuvarvėjusius ir pan. o pasirodo, kad mano orkaitės temperatūra šoktelėjo gerokai virš 200 ką jūs man siūlote: išmesti jau juos ar dar galima ką sumąstyti?