Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(efauto @ 2010 01 15, 22:48)
visa paslaptis: spec klijai -> dekoras -> spec klijai ir viskas smile.gif

na taip, o kokie klijai norfiniams puodeliams? o kaip su sendinimu (krakliumi)? ar galima juos sendinti? o kaip su kepimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 15, 20:43)
jau palikau taip... verysad.gif  nebciau nudazius baltai ant to zalio, be sansu, truputi perejima padariau bus gerai... ka bedaryt... unsure.gif

labukas. man visai patiko tavo pritapimas. tik kaip jau bite minejo reikia nepalikti aplink motyva serveteles spalvos, o atsargiai ir ten padazyti su savo susimaisytais daziukais. man tas zoles nuleidimas ant sonu labai patinka. tik siuo atveju nepalinkciau pagal apacia tu gelyciu. dugnui irgi tapyciau zole iki puses.

tokiai tapytai apaciai gal siek tiek per sterilus dangus gaunasi, lygiai baltas. gal kokiu debeseliu svelniai zydru g.gif , na tarkim nors po laseli kur ne kur ivesti zydros spalvytes. ir mano nuomonei daugiau nieko nebereiktu. jokiu sendinimu ar ko panasaus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 16 sausio 2010 - 11:18
QUOTE(kvartetas @ 2010 01 16, 11:13)
labukas. man visai patiko tavo pritapimas. tik kaip jau bite minejo reikia nepalikti aplink motyva serveteles spalvos, o atsargiai ir ten padazyti su savo susimaisytais daziukais. man tas zoles nuleidimas ant sonu labai patinka. tik siuo atveju nepalinkciau pagal apacia tu gelyciu. dugnui irgi tapyciau zole iki puses.

tokiai tapytai apaciai gal siek tiek per sterilus dangus gaunasi, lygiai baltas. gal kokiu debeseliu svelniai zydru g.gif , na tarkim nors po laseli kur ne kur ivesti zydros spalvytes. ir mano nuomonei daugiau nieko nebereiktu. jokiu sendinimu ar ko panasaus. 4u.gif

jau pridirbau iki galo zinok... doh.gif lotuliukas.gif jau ir palikau apacioj juostele ir pasendinau... ojj.. man ji paciai tokia baisi,tikrai... verysad.gif sugadinau tik arbatine cry.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2010 01 16, 08:32)
na taip, o kokie klijai norfiniams puodeliams? o kaip su sendinimu (krakliumi)? ar galima juos sendinti? o kaip su kepimu?  g.gif

zinok, nesvarbu ar is norfos puodelis, ar is kitur. viskas priklauso nuo kliju. o ju irgi visokiu yra, ir pebeo, ir decopach, ir marabu, ir dar kitu firmu. cia pavarinau, kokius pati esu naudojusi. jie skiriasi savo kaina, bet geriausi marabu ir decopach. del sendinimo ir kepimo negaliu nieko pasakyti, nes nesu kepusi sendintojo. kazkurie kepant issilieja, o kai kurie ne. situo klausimu kreipkis i Lachese arba bite wink.gif
Atsakyti
Labai užsimaniau ŠIO popieriuko... kaži ya jo pirkt, gal žinot kuri? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos siandien buvau nulekusi i deko prekes senamiestyje kaune, netoli aladino kampines parduotuves, ir nusipirkau lietuviskus klijus spec. dekupazui su angeliuku, tai pardaveja sae kad jie maziau rauksleja servetele, su jais daug lengviau klijuojasi nei su laku/klijais dekupazui ir jie tinka prilyginimui thumbup.gif eisiu bandyt, ir kainele labai gera tik 10 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 16, 13:40)
Merginos siandien buvau nulekusi i deko prekes senamiestyje kaune, netoli aladino kampines parduotuves, ir nusipirkau lietuviskus klijus spec. dekupazui su angeliuku, tai pardaveja sae kad jie maziau rauksleja servetele, su jais daug lengviau klijuojasi nei su laku/klijais dekupazui ir jie tinka prilyginimui  thumbup.gif  eisiu bandyt, ir kainele labai gera tik 10 lt  4u.gif

campari kai isbandysi pranesk kaip tie klijai ar geri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 16, 14:34)
Labai užsimaniau ŠIO popieriuko... kaži ya jo pirkt, gal žinot kuri?  blush2.gif  4u.gif

tai uzsisakyk tiesiai is artmanijos wink.gif

beje kiek ziurejau sian kaune senamiestyje tai daug pigiau dekupazo prekes nei pvz. silver city, ten filcas tik 2 lt, o tokio pat dydzio silveryje 4.99 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 16, 14:14)
tai uzsisakyk tiesiai is artmanijos wink.gif

aš nuvažiuot šiandien noriu... blush2.gif tikiuosi bus karsta.gif unsure.gif
Atsakyti
Beje prilyginta servetele uzteko 2 kartus palakuot/pasveist ir vel pakartot ir pavirsius lygus lyg stiklas net malonu liesti, fantastika thumbup.gif stambiu paveiksliuku atzvilgiu prilyginimas tikras geris biggrin.gif

del kliju butinai informuosiu, siandien pat pabandysiu ka nors jais paklijuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 16, 14:14)

beje kiek ziurejau sian kaune senamiestyje tai daug pigiau dekupazo prekes nei pvz. silver city, ten filcas tik 2 lt, o tokio pat dydzio silveryje 4.99 lt  doh.gif

as filca siauliuose perku po 2,50lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 16, 14:40)
Merginos siandien buvau nulekusi i deko prekes senamiestyje kaune, netoli aladino kampines parduotuves, ir nusipirkau lietuviskus klijus spec. dekupazui su angeliuku, tai pardaveja sae kad jie maziau rauksleja servetele, su jais daug lengviau klijuojasi nei su laku/klijais dekupazui ir jie tinka prilyginimui  thumbup.gif  eisiu bandyt, ir kainele labai gera tik 10 lt  4u.gif

lietuviski su angeliuku vadinasi PERFETTO , taip ir sakyk.

Taip, labai faini klijai, o ypac naujokems ir taupancioms pinigelius thumbup.gif
Atsakyti